dimarts, 7 d’agost del 2012

La primera semifinal, definida.

Un històric, Jordi Martínez, ha marcat avui en el Torneig Històrics. A la fotografia, quan defensava els colors del CE L'Hospitalet, on va aconseguir una tercera plaça a la Copa Catalunya (Foto: Arremendats).

Segona jornada del torneig Històrics i segon semi-finalista per el divendres a les 18 hores. Avui es disputava el Grup II de la competició, on intervenien un equip que pintava favorit sobre el paper, la AE Prat, acabat d'ascendir a Segona B, però que debutava al torneig, el FC Santboià, equip que ha fet una excel·lent campanya a Tercera divisió, encara que a pesar del seu bon final de temporada, va donar molt bona imatge al final del seu curt, i que avui encetava la seva segona participació al torneig, i un clàssic, el CE Júpiter, que aquest any tornarà desprès de 10 anys a donar guerra a Tercera divisió, i que té 5 títols del torneig, encara que un d'ells, aconseguit amb el seu filial, curiosament l'últim aconseguit, a l'any 2000.

El primer partit enfrontava a l'AE Prat contra el FC Santboià, i els santboians arropats per la seva fidel afició, donaven ja la sorpresa al minut 31, quan Del Moral feia una assistència precisa a en Jordi Martínez per que fes el 0-1 que definiria el marcador final i els 3 primers punts en joc per al de Sant Boi. En els penals per si calia desfer un triple empat, els pota-blava guanyaven per 4-3. Seguidament, els d'El Prat de Llobregat es quedaven sobre la gespa per veure's les cares contra el CE Júpiter, un equip que segons el nostre informador al camp, se l'ha vist molt competent i capaç de donar guerra aquesta temporada, amb un destacat Elhadji que ha marcat el 0-1 al minut 13, i Romo, que al minut 21 ha fet una vaselina precisa per a posar el definitiu 0-2 al marcador. Amb aquest resultat, l'AE Prat quedava eliminada del torneig, i es disputava un decisiu FC Santboià-CE Júpiter, amb una plaça de semi-finals en joc. Els del Poble Nou mai han perdut la cara al partit i han donat una excel·lent imatge, posant contra les cordes en moltes jugades als santboians, als quals els calia la victòria per a passar a semi-finals, ja que un empat classificava als gris-grana. Al final del partit, al minut 46, el del Baix Llobregat bolcats sobre la porteria barcelonina, han marcat el definitiu 1-0 per mitjà d'un gol de cap de Reyes, i encara que el CE Júpiter ha tingut encara un parell d'ocasions, el resultat ha sigut invariable.

Així, el 10 d'Agost, a les 18 hores, s'enfrontaran el CF Badalona contra el FC Santboià, per una plaça a la gran final del dissabte, i demà en el grup III es començarà a definir la segona semi-final, on poden accedir la UE Sant Andreu, FC Vilafranca i CF Mollet UE. Els quatribarrats, amb 2 títols, intentaran aconseguir guanyar el torneig, trencant el malefici que el persegueix que no el deixa guanyar si no és jugant-lo al Nou Sardenya, feu dels seus rivals ciutadans. En canvi, tant el FC Vilafranca, com el CF Mollet UE, debuten a la competició.