dimecres, 15 d’agost del 2012

Pretemporada: Gavà - CE Sabadell 0-1

CF Gavà - CE Sabadell FC     0-1

El CE Sabadell s'emporta el Trofeig Ciutat de Gavà, guanyant un partit on ha tocat molt la bola però no ha definit fins a la segona part. A la primera part, l'equip ha jugat amb: De Navas, Paz, Víctor, Hidalgo, Hèctor, Ramírez, Aníbal, Gato, Pablo, Collantes i Fito, encara que a falta de 3 minuts, Eneko ha hagut d'entrar per un tocat Collantes.

A la segona part, el CE Sabadell ha sortit amb Nauzet, Lao, Juanjo, Juve, Tortolero, Moha, Llorente, Ulises, Eneko, Arteaga i Baha, i ha estat una mica més incisiu, marcant al minut 60 el 0-1 Ulises, desprès de rebre una precisa passada de Llorente i regatejant al porter local, que desprès ha salvat un parell de xuts arlequinats amb molta intenció.

El CE Sabadell ha acabat amb 10 jugadors, amb la expulsió de Baha al minut 72 i amb un pal d'Eneko al minut 78. Victòria i la Lliga de Segona A ens espera dissabte a Girona.