dijous, 9 d’agost del 2012

Tercera Jornada Històrics 2012

La UE Sant Andreu, semi-finalista del torneig històrics (Foto: Pedro Salado).

En el Grup III del torneig històrics, s'enfrontaven en un 3X1 la UE Sant Andreu, el FC Vilafranca i el CF Mollet UE, on els primers, eren favorits però havien de demostrar sobre la gespa tot el potencial que se'ls suposava.

Al primer partit, ja van donar la cara, en el duel entre quatribarrats, i la UE Sant Andreu va presentar una alineació que pot semblar la que més minuts jugarà en el campionat de Segona B, contra un FC Vilafranca que debutava al torneig i volia donar la cara i demostrar que el seu bon paper la temporada passada a Tercera divisió no va ser casualitat. Però els andreuencs tenen el factor David Prats al seu favor i en el minut 20 el veterà davanter va marcar el 1-0 que seria definitiu al marcador del primer partit.

Al segon, el FC Vilafranca es va quedar sobre la gespa, per a enfrontar-se al l'altre debutant a la competició que estava en el grup, el CF Mollet UE, un club que demostra la seva modernitat amb amb detalls com el d'ahir, on els equipatges mostraven al seu dorsal la compta de twitter dels seus jugadors. Tot i això, els de la capital del Penedès varen demostrar més certesa en els primers minuts de partit, amb un gol al minut 7 de Delgado, i seguidament van donar una lliçó de com portar el tempo del partit, deixant un estèril domini de part del camp als seus rivals, però sense passar masses patiments en defensa. El 1-0 final, deixava tot per decidir a l'últim partit.

En el partit de clausura, la UE Sant Andreu només necessitava un empat per passar a semi-finals, però aquest equip ha demostrat que té gana de futbol i ganes de demostrar que pot fer una gran temporada en un grup força difícil, i Edgar marcava al minut 22 un golàs que sentenciava el partit, per que desprès del 1-0, la UE Sant Andreu va seguir controlant el partit, a pesar de que el CF Mollet UE va intentar sempre donar la cara sobre la gespa.