dilluns, 17 de setembre del 2012

CE Manresa



Nom club: Centre d'Esports Manresa
Ciutat: Manresa
Web: http://www.cemanresa.com/
Twitter: @CE_Manresa
Facebook: http://www.facebook.com/pages/CE-Manresa/329862810372606
Camp: Municipal Nou Congost.
Superfície: Gespa artificial.
Dia i horari habitual: Diumenge, 17 hores.

Fa dues temporades el CE Sabadell i el CE Manresa varen coincidir en el mateix grup de Primera Catalana, i els dos equips varen lluitar durant tota la lliga per no perdre la categoria, aconseguint-ho l'equip vallesà i baixant les bagenques, que s'han sabut recuperar i desprès d'una sola temporada a Segona Catalana, han tornat a pujar, a més sent les campiones del Grup III de la seva categoria, i el més destacable, guanyant tots els partits que varen disputar com a locals i deixant de guanyar sols dos partits com a visitants, que els varen acabar amb empats, sent el segon equip més golejador del seu grup i el segon menys golejat.

La seva fortalesa es basa en una defensa molt compacta i en una bona sortida de la pilota controlada, amb un equip que a més quan passa de mig camp comença a moure l'esfèric amb velocitat provocant forces jugades de perill. Destaquen a l'equip la golejadora Carla Baylina, amb molta precisió en el seu xut de faltes i molta qualitat per part d'altres jugadores com Marta Mudarra o el nou fitxatxe, Mariona Fuentes, amb molta pólvora davant de porteria.


Fa dues temporades el CE Sabadell ja va visitar el Nou Congost (Foto: Pedro Salado).

El millor: Un equip que vé d'una dinàmica molt positiva i amb un conjunt de jugadores que es coneixen molt bé i això fa que la fluïdesa del joc sigui molt bona. També una bona cantera per pujar jugadores i cobrir sancions o lesions.

El pitjor: El club no vol que l'ascens sigui flor d'un dia i una excessiva pressió pot posar la por al cos a les jugadores més inexpertes de la plantilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada