dimecres, 19 de setembre del 2012

Cerdanyola FC 'B'


Nom club: Cerdanyola del Vallès Futbol Club
Ciutat: Cerdanyola del Vallès
Web:  http://www.cfc.cat/
Twitter: @CERDANYOLAFC
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Cerdanyola-del-Vall%C3%A8s-FC/130249150375649
Camp: Municipal la Bóbila
Superfície: Gespa artificial.
Dia i horari habitual: Dissabtes, 15 hores.

El nostre CE Sabadell es tornarà a veure les cares amb un dels altres equips vallesans del grup, el filial del Cerdanyola, que es troba també, com la temporada passada, en el Grup II de Primera Catalana. El curs passat, l'equip verd-i-blanc va acabar en una acceptable dotzena plaça amb 9 punts d'avantatge sobre el descens, encara que durant la temporada va passar forces angúnies per no trobar-se a la vora dels equips que baixaven de categoria, ja que a la primera volta va encadenar 7 jornades amb derrotes. En canvi, en els últims 10 partits, només va deixar de sumar en 3 i va acumular suficients punts per no patir a les últimes jornades.

Filial d'un equip de Segona Divisió, té un joc molt elaborat, no rifen cap pilota en joc i tenen un toc i precisió molt treballat en els entrenaments, amb uns sistemes tàctics molt treballats des de la base i en les jornades que el primer equip descansa, acostumen a fer baixar a alguna jugadora per donar un cop de mà al bloc, encara que aquesta temporada han fitxat a algunes jugadores veteranes que puguin donar major consistència al grup per evitar els patiments d'anteriors anys.

El millor: Un equip que vol jugar la bola i que acostuma a tenir un patró de joc fixe i amb forces recursos tàctics per a tirar endavant els partits.

El pitjor: La pressió que li pot suposar aquesta temporada marcar-se uns objectius i que a mesura que passin les jornades no estar el suficientment a la vora d'aquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada