dissabte, 22 de setembre del 2012

Comencen vencent i convencent.

Mary Mayoral ha obert el marcador per a les arlequinades.

CE Sabadell - CECF Les Garrigues     4-0

El CE Sabadell femení ha començat la primera jornada de Lliga aconseguint els tres punts de manera contundent, amb un 4-0 favorable potser una mica excessiu per els mèrits dels dos equips. Ben ràpid les noies d'Óscar Quintana han començat marcant, al voltant del minut 10 per mitjà de Mari Mayoral, una de les incorporacions que denoten el salt qualitatiu que ha volgut donar la entitat vallesana al seu femení. La resta de la primera part, ha sigut un partit amb domini arlequinat, però amb unes rivals que sabien aturar en posicions defensives a les sabadellenques, per arribar a la mitja part amb un exigu 1-0 al marcador.

Al segon temps, l'equip local ha sortit amb més intensitat i amb ganes de saldar el partit amb un resultat més ampli, però no ha sigut fins als 60 minuts de partit, que s'han fet amb el domini clar de l'encontre, mantenint la seriositat en el joc, el domini i el bon tracte a la pilota i aguantant físicament mentre les de Les Borges Blanques anaven cada cop a menys i Dolores Torres, un altre fitxatge (provinent del Bellavista-Milan), anotava tres gols més que donaven els 3 punts al CE Sabadell i un principi de lliga amb molt bon peu.