dijous, 6 de setembre del 2012

Copa Catalunya, Segona Fase, Tercera eliminatòria

A la propera ronda el CE Sabadell hi serà present (Foto: Pedro Salado).

Aquest dimecres es varen disputar els partits corresponents a la Tercera eliminatòria de la Segona Fase de la Copa Catalunya 2012-13, que a més eren d'eliminatòria directe, amb els següents resultats:

UE Sant Andreu - UE Llagostera     0-1 (Marc Serramitja).
Roda de Barà - AE Prat     0-1 (David López).
Reus Deportiu - Lleida Esportiu     2-1 (Argilaga -2-, Colorado).
AEC Manlleu - UE Vic     3-0 (Joan Muntada, Manel Sala e Ivan Fernández). 

Per tant, en el sorteig de la Quarta eliminatòria, trobarem a l'exempt CE L'Hospitalet, a un club que la temporada passada estava a Segona A, el Club Gimnàstic de Tarragona , la UE Llagostera, l'AE Prat i el Reus Deportiu com a equips de Segona B que segueixen vius a la competició, l'AEC Manlleu com a únic supervivent de Tercera divisió i als dos que estan actualment disputant el campionat de Segona A, el Girona FC i evidentment el nostre CE Sabadell FC.

Recordem però, que la final de la Copa Catalunya 2011-12 s'acabarà disputant aquest proper Dimecres, 12 de Setembre en el Municipal d'Esports de Manlleu, a les 21 hores i enfrontarà a l'AEC Manlleu contra el Club Gimnàstic de Tarragona.

Des d'aquesta humil plana, també vull tenir un record per a Anna Soler, ex-jugadora de futbol i que desprès d'una llarga malaltia ens va deixar el passat dilluns, amb sols 20 anys. En Pau Reposi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada