dimecres, 12 de setembre del 2012

El Nàstic, campió de la Copa Catalunya 2011-12

Celebració del títol (Cedida per: @Vicarlekinat).

AEC Manlleu - CG Tarragona     0-1

Segona Copa Catalunya per al Nàstic de Tarragona, guanyada a l'AEC Manlleu amb un gol del canterà Eugeni Valderrama al minut 78 que deixaria el definitiu 0-1 al marcador, que donava el títol als tarragonins. El partit començava amb molta intensitat però també amb molta cautela entre dos equips que s'han estudiat sobre la marxa fins que s'han animat a escalfar-se amb algunes entrades pujadetes de tó i amb tensió en el joc. Tot i així, la mitja part assenyalava el 0-0 al marcador.

A la segona part, el Nàstic ha seguit fent més joc de toc i els locals han seguit intentant aprofitar la verticalitat i la rapidesa dels seus jugadors, sobretot amb un destacat Fortet, però passats uns minuts de la meitat de la segona part, entraria al camp Eugeni Valderrama i definiria la final amb un bon gol a falta de 12 minuts per al final. Els locals, s'han intentat recomposar, però no han pogut sobreposar-se l'avantatja rival i el 0-1 final ha donat el títol al Club Gimnàstic de Tarragona, que aconsegueix així el segon títol de la competició desprès de la guanyada la temporada 2007-08 a Palamós al FC Barcelona per 2-1.