dilluns, 24 de setembre del 2012

Primera Jornada (I)

Sara del Barrio va marcar per al seu equip.

CE Júpiter - FC Martinenc     1-1
El partit entre dos dels equips destinats a la lluita per l'ascens, ha sigut molt igualat i com tot derbi, més emocionant que agradable a la vista de l'espectador, sobretot a la primera part, on els dos equips s'han estudiat tacticament i on les opcions de gol dels dos equips han sigut molt escasses, amb dues esquadres que es coneixien a la perfecció, i amb un resultat de 0-0 al descans. A la segona part, el joc s'ha animat més, i el domini local ha sigut major, amb la conseqüència del 1-0 per part de la ex-periquita Sara del Barrio (foto), al minut 51, encara que poc els ha durat l'alegria a les locals, ja que les del Guinardó han empatat, al minut 62 en un gol obra de Mònica Pigrau. Amb l'empat, els dos equips s'han dedicat a intentar arriscar el mínim i el partit ha entrat en una fase de més duresa que joc, i s'ha arribat al final amb el 1-1 definitiu.

FC Sant Quirze - CF Barceloneta     4-2
Bon partit el de la tarda de diumenge a Sant Quirze entre dos equips que si mantenen el nivell d'aquest partit poden estar força a dalt de la classificació a final de temporada. Per començar, Sophie a la primera jugada posava el 0-1 al marcador, però Gema Pacheco empatava al minut 6, i s'arribaria a la mitja part amb empat, 2-2, amb els gols de Cristina Campos i Raquel Mercadé per els seus respectius equips. A la segona part, els canvis locals canviarien el partit, i la inevitable Gema Pacheco marcaria dos gols més per a les escalivades per posar el definitiu 4-2 final.

FC Artés - CE Tàrrega     3-0
Partit entre dos debutants a la categoria on la igualtat semblava que seria la tònica del partit, i així ha sigut en els primers minuts d'encontre, on les locals tenien més la possessió de la pilota, però les visitants demostraven un bon contracop que podia donar ensurts tenint ocasions per pujar el 0-1 al marcador, fins que al minut 39, Laura Ricardo, tot un caràcter, ha marcat el 1-0 favorable a les locals amb el que s'ha arribat a la mitja part. Al segon període, desprès d'uns minuts d'igualtat, Jordina ha posat de penal el 2-0 i a falta de tres minuts per al final del partit, Ester ha arrodonit el partit amb el 3-0. Bon partit de les locals, primers 3 punts i una imatge molt positiva que deixa el clar missatge de que l'equip està fet per aconseguir la permanència. El Tàrrega per la seva part, també ha donat molt bona imatge i no es mereixia una derrota tant àmplia.