E- Birmingham City - ASD CF Verona     2-0
G- Glasgow City - Fortuna Hjørring     1-2
H- Spartak Subotika - Göteborg FC     0-1
J- BIIK Kazygurt - Røa Fotball Elite    0-4
K- SFK2000 Sarajevo - AC Sparta Praha    0-3
M- PK35 - Olympique Lyonnais     0-7
N- Stjarnan - Zorky     0-0
O- FC Barcelona - Arsenal Ladies FC     0-3
P- Standard Liege - 1.FFC Turbine Postdamm     1-3

Els partits de tornada, es disputaran el 3 i 4 d'Octubre en el camp del segon equip. Els guanyadors jugaran els vuitens de final, el 31 d'Octubre i el 7 de Novembre, conforme a aquest patró de competició:

CATALUNYA - IRLANDA     2-1

Victòria de la Selecció Catalana Amateur masculina.

També el dijous al vespre, a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell, es va disputar el partit amistós entre les seleccions amateurs de Catalunya e Irlanda, preparatori per a la Fase Intermitja de la Copa de Regions de la UEFA, amb el resultat final de 2-1 per als catalans. El primer gol el va marcar Enric Gallego, jugador de la UE Cornellà, amb una gran jugada i xut perfecte que es va escolar a l'esquadra d'O'Connell, habitual titular del Rockmount Utd., al minut 1 de partit. La resta de la primera part, s'ha vist més possessió irlandesa, però més perill català.

Irlanda, actual subcampiona, ja sap el pà que per Catalunya es dona.

A la segona part, a la sortida d'un córner, Antonio Domínguez, del FC Vilafranca, ha posat al minut 54 el 2-0, i els republicans de l'illa verda han acurtat distàncies al minut 56, amb gol de David Lacey, jugador del Killester Utd.. Amb el 2-1 final, Catalunya venç a l'actual sub-campió del torneig i dona un toc d'atenció a un dels favorits per guanyar la competició. Destacar la bona imatge que ha deixat entre el públic un rocós defensa, Ken Hoey, també del Rockmount Utd. entre el públic local.

Ken Hoey, a pesar de ser un tio dur, es va voler fotografiar amb periodistes arlequinats.