divendres, 7 de setembre del 2012

Soses Femení


Nom club: Soses Femení Club de Futbol
Ciutat: Soses
Web: No en té
Twitter: No en té
Facebook: http://www.facebook.com/groups/166018836769436/
Camp: Municipal de Soses
Superfície: Gespa natural
Dia i horari habitual:



L'equip la temporada passada va aconseguir quedar en una honrosa onzena plaça, a pesar de ser el segon equip del Grup II de Primera catalana que va marcar menys gols a la categoria, però en canvi varen ser la novena millor defensa del campionat, sent a casa un equip força consistent i però perdent a fora aquesta qualitat.

És un equip que basa el seu joc en una defensa molt treballada i en contracops força ràpids però també organitzats. També és un equip força contundent en defensa, però noble al frenar al rival, i que aprofita molt bé tenir un dels pocs camps de gespa natural de la categoria, a pesar de que les inclemències metereològiques de l'hivern lleidatà els fa alguna mala passada al seu rectangle de joc.

Cal destacar que Soses, un petit poble vora de Lleida, d'escassos 1600 habitants, ha sabut estructurar un femení que juga a Primera Catalana, amb un filial a Segona Catalana i un Infantil-Aleví, i que aquesta complirà la tercera campanya a la categoria amb el primer equip. Un exemple de força voluntat i de les coses ben fetes.

El millor: Defensivament és un equip molt organitzat i que sap aprofitar aquesta qualitat per a tenir força tranquil·litat quan estan empatant o guanyant el partit. A més aprofiten per sortir al contracop de manera força efectiva.

El pitjor: Del mig camp cap endavant a l'equip li costa molt arribar amb facilitat a l'àrea contrària de manera clara, cosa que les llastra força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada