Victòria còmode

C.E. Sabadell 6-0 C.E. Seagull

C.E. Sabadell: Pinto, Peque, Marisol, Tania, Cosi, Mayo, Mati, Ruth, Lola, Carralero i Sandra. També han jugar: Veronica, Desiree Moya, Chicho i Ana Aranda.

C.E. Seagull: Noelia Maese, Irene, Laura, Aida, Alexandra, Rocio, Elisabet, Gemma, Maria del Mar, Ester i Clara. També han jugat: Letícia, Verònica, Clàudia i Monreal.

Gols: 1-0 Lola (min. 1), 2-0 Mayo (min. 8), 3-0 Ruth (min. 34), 4-0 Ana Aranda (min. 51), 5-0 Chicho (min. 58), 6-0 Chicho (min. 59).

Incidències: Un centenar d'espectadors al Municipal d'Olímpia.

Ruth va marcar un dels gols arlequinats.

Partit molt fàcil per a les locals, que rebien al CE Seagull, un equip de la part baixa de la taula i que ha demostrat la raó de la seva situació, ja que a pesar de que han posat molta entrega i ganes en el terreny de joc, la diferència de qualitat, experiència i edat s'ha notat des del primer minut, quan Lola marcat el seu vuitè gol de la temporada i ha posat ja el 1-0 al marcador (encara que l'àrbitre, per error ha cregut que era de Ruth), en la primera jugada de l'equip arlequinat, i les locals quasi han sentenciat el partit quan Mayo, en el minut 8 ha establert el 2-0, davant la desesperació de la portera badalonina, Noelia Maeso, que ha sigut una de les millors jugadores del seu equip, a pesar dels 6 gols rebuts. Abans de la mitja part, Ruth ha aprofitat una bona jugada d'equip per posar el 3-0 al minut 34 que ha permès a les locals arribar al descans amb la tranquil·litat de la feina feta.

A la segona part, només han calgut 6 minuts per a que les arlequinades posessin el 4-0 al marcador, quan Ana Aranda, posés la pilota on no podia arribar l'arquera de les gavines, i Chicho, en 2 minuts (58 i 59), ha marcat dos gols que han posat el definitiu 6-0 al marcador, que podien haver sigut més, però que la baixada de ritme de les locals, i les ganes de les badalonines de no sortir humiliades d'Olímpia han fet que el marcador ja no es mogués més. Amb aquests 3 punts i aquesta golejada, el CE Sabadell segueix líder del seu grup, amb 5 victòries en els 5 partits que ha disputat, i s'enfrontarà la setmana que vé a un dels altres equips favorits per l'ascens, el FC Martinenc.