Espectacular partit on Pinto va ser decisiva (Foto: Pedro Salado).

CEEF U.E. Tàrrega     2-3     C.E. Sabadell

CEEF U.E. Tàrrega: Rosa, Nuria Salla, Selma, Marta, Turull, Judit, Iris, Aida, Milena, Gemma i Laura. També van ser-hi Alba, Hidalgo, Ariadna Salla i Karena.

C.E. Sabadell: Natalia, Tania, Desirée, Marisol, Peque, Carla López, Melània, Ruth, Lola, Mati i Ana Carralero. També van ser-hi: Vero, Mayo, Chicho, Cosi, Arantxa, Ana Aranda i Sandra.

Gols: 1-0 Gemma (min. 20), 1-1 Lola (min. 30), 2-1 Gemma (min. 39), 2-2 Lola (min. 50) i 2-3 Chicho (min.69).

Partit espectacular per part de les locals i extremament difícil per a les arlequinades, que varen haver de remuntar un 2-1 a la mitja part i acabat amb 10 per emportar-se els 3 punts d'un camp que pot ser la clau per a la permanència de les de l'Urgell a la categoria, que en cap moment varen permetre que se'ls notés ni la inexperiència de la categoria ni la diferència d'objectius entre els dos equips.

El partit va començar amb les locals molt motivades e intentant portar el pes del joc, però les vallesanes en cap moment es varen deixar tancar a la seva àrea i també intentaven construïr joc, però sense la consistència que havien demostrat en anteriors partits, així, va arribar el gol de Gemma Vilariño al minut 20, que posava el 1-0. El CE Sabadell va saber reaccionar i deu minuts desprès, Lola va posar el 1-1, encara que les locals, per mitjà un altre cop de Vilariño, varen posar el 2-1 al marcador, plasmant la superioritat local a la primera part del partit, i es va arribar al descans amb aquest resultat, sorprenent sobre el paper, però merescut sobre el terreny de joc.

A la segona part, les vallesanes varen sortir amb més intensitat de joc, i ja al minut 50 Lola tornava a marcar, per empatar el partit 2-2 i el joc, com el marcador, es va igualar molt més. Les arlequinades tenien més possessió de la bola, però sense arribar amb excessiva claredat a la meta rival i les targarines tenien les opcions més ràpides i més clares de poder fer alguna cosa més, però han sigut les sabadellenques, que per mitjà de Chicho, al minut 69, han posat el 2-3 al marcador. Cinc minuts més tard, el partit podia haver canviat radicalment, en una jugada al minut 74 on Melània hauria d'aturar a una davantera que marxava sola cap a la porteria blanc-i-blava, guanyant-se la tarja vermella indiscutible, i xiulant l'àrbitre un penal dubtós, per que va ser al límit de l'àrea i es reclamava que fos falta. El penal, seria aturat llavors de per una Natàlia Pinto que es convertiria així en una de els jugadores més destacades del partit, i els restants 16 minuts serien una constant de voluntat local en atac i d'encert visitant en defensa.

Tres punts molt lluitats per al CE Sabadell FC, que les permet seguir comptant els partits de lliga per victòries, en un partit que va donar molt bona imatge a l'equip local.