dissabte, 27 d’octubre del 2012

FC Martinenc - CE Sabadell FC

FC Martinenc - CE Sabadell FC

Aquest diumenge, 28 d'Octubre, es disputa el partit corresponent a la sisena jornada de Lliga de Primera Catalana femenina, Grup II, que inclou aquest interessant partit entre el FC Martinenc i el CE Sabadell, que es disputarà a les 19 hores a l'estadi Municipal del Guinardó de Barcelona, en un encontre xiulat per en Josep Gavín.

Les locals afronten el partit sent les cinquenes classificades, amb 10 punts en 5 partits, aconseguits en 3 victòries, 1 empat i 1 derrota, amb 8 gols a favor i 7 en contra, i havent aconseguit guanyar els 2 partits que per ara han disputat a casa, però venint d'una dura derrota a domicili, en la seva visita al Soses, la setmana passada, on varen perdre per 3-0, recollint la seva única derrota en el que va de temporada.

Recordem que la temporada passada, el FC Martinenc, va quedar tercer del Grup III de la categoria, sols darrera de la EE Guineueta, que va aconseguir l'ascens i a un sols punt del CE Júpiter, sots-campió i que també es trobarà en aquest grup. Els del Guinardó, però, varen ser el segon equip més golejador d'aquell grup, amb 100 gols en 30 partits, i el tercer menys golejat, amb 41 en tota la lliga. Varen aconseguir 61 punts, 32 dels quals al seu estadi.

Les locals, a més, comptaran amb la baixa d'Irina Mas, expulsada amb doble groga la passada jornada, i que li ha caigut 1 partit de sanció per les paraules que li va dir a l'àrbitre, per tant, una de les jugadores més habituals de les del Guinardó, no estarà contra les arlequinades, que per la seva part, recuperen a Melania Sierra, sancionada la setmana passada.

El CE Sabadell visita un camp històric (Foto: Jordi Romagosa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada