dimarts, 30 d’octubre del 2012

Jornada 6 (i II)

La EF Montcada té molta guerra per donar (Foto: Pedro Salado).

EF Montcada - Soses     1-1
Empat que es pot considerar una de les sorpreses de la jornada, i més quan Adriana Domínguez 'Roni' posava el 1-0 al marcador i seguidament les vermelles han dominat la possessió de la pilota i el joc, tenint algunes oportunitats per a ampliar el marcador, sense gaire fortuna, fins que al minut 35, Cristina Polo rematava una jugada a pilota parada per a posar el 1-1 al marcador amb el que s'arribaria al mig temps. A la segona part, domini ampli i constant de les locals, però les lleidatanes, amb una defensa ordenada i treballada i una portera excepcional, han sabut mantenir la calma i acabar emportant-se un punt. Amb aquest empat, els dos equips queden amb 11 punts en 6 partits, a 7 punts del liderat.

CECF Les Garrigues - CE Júpiter     1-0
Autèntic partidàs entre dos equips molt igualats i que sens dubte lluitaran per estar a la part alta de la classificació a final de temporada, amb una primera part molt atractiva per a l'espectador i on jugadores com  Estefania per a les locals i Sara del Barrio per les visitants, varen oferir futbol de qualitat al Municipal de Les Borges Blanques. Tot i així els primers 45 minuts varen acabar amb el 0-0 inicial al marcador. A la segona part, Sílvia Freixes faria el 1-0 al minut 51, i a pesar de que les barcelonines varen posar molta intensitat, les locals no varen deixar escapar 3 punts que les deixen terceres, a 6 punts de les dues líders, mentre que l'equip de La Verneda queda amb sols 4 punts en 5 partits en una arrencada infame de temporada.

CF Barceloneta - Cerdanyola FC B     0-5
Partit molt fàcil per a les vallesanes, sobretot quan Anna Garcia en 5 minuts ja havia marcat 2 gols i al minut 20 Núria Padilla posava el 0-3 al marcador. Nou minuts desprès arribava quasi la sentència, amb el 0-4, obra de Irene Oliver i amb el que s'arribaria al descans del partit. A la segona part, les verd-i-blanques varen afluixar el ritme i només varen marcar per mitjà un altre cop de Núria Padilla a les acaballes del partit per deixar el definitiu 0-5. Les locals segueixen últimes amb 0 punts en 6 partits i les filials sumen ja 6 punts  en 5 partits, allunyant-se del descens.

UE Sant Andreu B - UE Rubí     2-1
Vane Quesada va encetar el marcador per a les locals al minut 15, posant el 1-0 i demostrant la seva innegable classe en l'extrem esquerre, i la UE Sant Andreu va ser més superior a les seves rivals, que sortien sobretot en contracops força perillosos quan Marjorie portava la bola als peus, però les quatribarrades marcarien mitjançant Yanira el 2-0 al minut 39 al que s'arribaria al descans. A la segona part, el partit seria molt més igualat, i només es mouria el marcador al minut 83, amb gol de Sarai Tortosa, i els set últims minuts varen ser els més anguniosos per a les locals, encara que es varen quedar al final amb uns 3 punts que els permeten ser quartes, a 6 punts del liderat i amb 12 punts sobre el descens. La UE Rubí, en canvi, segueix en zona de descens, amb 0 punts amb els 6 partits jugats, però amb una imatge força millor que les primeres jornades.