dilluns, 15 d’octubre del 2012

Jornada 4 (I)

Nova derrota del Seagull , que patirà molt per sumar a la lliga (Foto: Pedro Salado).

CE Seagull - Soses Femení     2-5
Esther Pau marcava el 0-1 al minut 7, però Ester Gutiérrez empataria al minut 13, amb un 1-1 que semblava que el partit seria més anivellat del que posteriorment va ser, ja que a la mitja hora de joc, Helena i Adriana marcarien dos gols per posar el 1-3 amb el que s'arribaria a la mitja part. Al segon temps, les badalonines varen sortir amb més ímpetu però amb les idees menys clares, en canvi les lleidatanes executarien el que millor saben fer, esperar pacientment a les rivals, per a fer mortals contracops, marcant Cristina Jímenez el 1-4 al minut 63, i encara que Alexandra posaria el 2-4 al minut 79, Adriana set minuts desprès tancaria el partit amb el 2-5 final, que deixa a les locals a la penúltima plaça de la classificació i a les blaugranes amb 7 punts sobre el descens.

UE Rubí - CE Júpiter     3-5
Partit que semblava plàcid per a les gris-grana i més quan al minut 7 Sara del Barrio havia marcat dos gols per posar el 0-2 al marcador i Laura va posar gairebé al descans el 0-3 amb el que s'arribava a mitja part. A la segona part, les rubinenques despertarien amb un gol en pròpia porta de les visitants al minut 50 i un altre de Marta al 65, per posar un interessant 2-3 al marcador, amb unes barcelonines que atacaven amb molt criteri i unes locals que sortien en contracops molt perillosos, i no seria fins al minut 81 que Laura no marcaria, per repetir 4 minuts més tard i posar un 2-5 que semblava definitiu fins que Marjorie, una de les millors de les locals, no posaria el 3-5 final al marcador, que deixa a les locals en descens i a les de la Verneda amb 4 punts en els 3 partits que ja han disputat.

EF Montcada - FC Artés     6-2
Les locals rebien a un equip més difícil de jugar del que sembla sobre el paper sense cap confiança i de seguida Adriana al minut 9 marcava el 1-0, respòs per les bagenques amb el 1-1 marcat per Laura Ricardo un minut desprès, cosa que confirmava les sospites locals de que s'hauria de treballar dur per derrotat a les seves rivals, i a base de feina, Aida al minut 28 i Nerea, tocant ja el descans, varen marcar dos gols més per a arribar a la mitja part amb un just 3-1 al marcador. A la segona part, Nerea semblava sentenciar amb el 4-1 al minut 66, però les visitants posarien el minut 80 el 4-2 esperançador i es llançaven a l'atac, cosa que varen aprofitar les vermelles per a marcar dos gols més, el primer de Roni, que repetia desprès d'obrir el marcador i de Keila, que tancava el marcador amb un espectacular 6-2 final que col·loca a les locals quartes, a 3 punts del liderat i a les artesenques les deixa amb sols 3 punts d'avantatge sobre el descens.

CF Barceloneta - UD La Planada     2-10
Pluja de gols al Municipal de la Barceloneta, amb un resultat molt exagerat, i més tenint en compte que a la mitja part es va arribar amb un 0-3 al marcador, però amb les locals amb una jugadora de menys. La segona part, en canvi, va començar amb el 1-3 marcat per Marta Mir, respòs per un altre gol de Sara Garcia, i desprès del 2-4 de Sophie al minut 57, la pròpia Sara Garcia va anotar 2 gols més, per acabar sumant-ne 4 i Marta Tomas va marcar també 4 gols que varen posar l'escandalós marcador final, que condemna a la última plaça a les locals i que deixa a les sabadellenques amb 6 punts en 4 partits, en la zona còmode de la taula classificatòria.