dimarts, 23 d’octubre del 2012

Jornada 5

El Sant Quirze va donar una de les sorpreses de la jornada (Foto: Jordi Romagosa).

Cerdanyola B - UE Sant Andreu B     2-5
Partit entre filials en el que les visitants van sortir molt endollades i al minut 8, Yanira i Georgina ja havien posat el 0-2 al marcador, i a partir d'allà, es va veure moltes ganes de donar bona imatge per part dels dos equips, arribant-se al minut 28 amb un gol de Blanca que posava el 1-2 que semblava apretar més el marcador, però als minuts 31 i 34, Lara i Clàudia semblaven sentenciar el partit amb dos gols que posaven un clar 1-4 al marcador, que només s'acurtaria abans de la mitja part amb un gol de Sofia al minut 38. La segona part, però, es va veure molta més intensitat per part de les locals i més control del partit per a les andreuenques, i només es va veure un gol, el 2-5 obra de Yanira en un altre error local.

CE Manresa - CF Barceloneta     8-0
Partit en el que les visitants varen aguantar 25 minuts les envestides de les bagenques, però ja al minut 26 varen rebre el 1-0, desprès en 9 minuts varen rebre 3 gols més, per arribar a la mitja part amb un clar 4-0 al marcador. Al final, just 8-0, amb 2 gols d'Elisabeth, 2 de Carla i 1 de Mariona entre d'altres, i un Manresa que segueix empatat amb el líder CE Sabadell amb 15 punts de 15 possibles i un Barceloneta que queda en última plaça de la categoria, amb 0 punts.

Soses - FC Martinenc     3-0
Una de les sorpreses de la jornada, on les teòriques locals (el partit es va acabar disputant a Alcarràs per el pèssim estat de joc de les sosines), al minut 6 varen posar el 1-0 al marcador, obra de Cristina Jiménez. A partir d'allà, va ser un partit on les visitants dominaven l'esfèrica, però sense tenir les idees gaire clares de com aconseguir batre la porteria local, fins que al minut 44, Cristina Polo posaria el 2-0 per arribar al descans. A la segona part, les blau-granes varen tancar-se a pany i forrellat en el seu terreny, fins que en una de les seves sortides Rosaura va posar el definitiu 3-0 al marcador, a falta de poc més de 10 minuts per acabar el partit, i d'allà fins al final, hi va haver un seguit de jugades lletges, entrades a destemps, protestes i una expulsió per banda. Així els dos equips se situen amb 10 punts en 5 partits, a 5 punts del liderat.

FC Sant Quirze - EF Montcada     3-3
Les locals son un equip que sap patir i aquest diumenge ho varen demostrar. Va patir els primers 36 minuts, un setge constant de les visitants, però en aquell moment, Gema Pacheco va marcar el 1-0, encara que 2 minuts desprès Andrea empatava 1-1, i el partit s'igualaria força, fins que al llindar del descans, Ana Cabrera posaria el 2-1 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les visitants varen tornar a sortir molt endollades, i les mussoles varen aguantar fins al minut 64, quan en un rebot, Cristina Campos es va introduïr la pilota a la pròpia porteria. Tocades, les locals varen tirar d'èpica i ovaris per posar el 3-2 al minut 80, obra de nou d'una Gema Pacheco que va sobresortir en el seu equip, però la festa no va ser completa per que Adriana, sens dubte una de les millors jugadores de les montcadenques, posaria l'empat final al marcador. 3-3 i les locals queden amb 7 punts sobre el descens i les visitants a 5 punts del liderat.

CE Júpiter - FC Artés     0-5
La gran sorpresa de la jornada. Un dels equips nous a la categoria i que lluita per la permanència, visitava el camp d'un CE Júpiter que aspira a l'ascens, i que va dominar el partit els primers 30 minuts, fins que les bagenques, mitjançant Patrícia Leiva varen fer el 0-1 amb el que s'arribaria a la mitja part. A la segona part, unes gris-granes que varen sortir a remuntar el partit des del principi, varen tenir 4 greus errades, les suficients per que Laura Ricardo per dos cops, Mariona i Patrícia posessin un marcador inesperat que deixa a les de La Verneda amb 4 punts en els 4 partits que han disputat i a les visitants amb 6 punts en 4 partits.

UD La Planada - UE Tàrrega
Suspès a la mitja part amb 1-2 al marcador per la tromba d'aigua que va caure en aquells moments a Sabadell. Encara no hi ha decidida data i hora per la seva continuació.