diumenge, 28 d’octubre del 2012

Jornada 6 (I)

Segon gol en Lliga de Yaiza (Foto: Jordi Romagosa).

FC Artés - FC Sant Quirze     0-5
Partit impecable del Sant Quirze que va començant marcant al minut 2 per mitjà de la calderina Yaiza Molina el 0-1, i que en cap moment va voler especular amb aquest gol, i com a mostra, els dos gols marcats per Gema Pacheco, als minuts 10 i 23 que varen posar el 0-3 al marcador a la mitja part, deixant clar que les vallesanes volien sentenciar el més aviat possible en el camp d'un perillós rival. A la segona part, i només començar, Nicole va posar el 0-4 que deixava clar qui s'emportaria el partit, i el marcador l'arrodoniria una excepcional Gema Pacheco, marcant el seu tercer gol de la tarda i posant el 0-5 al marcador al minut 56. Fins al final del partit, les locals ho varen intentar i les visitants varen aprofitar per donar minuts a les jugadores que estan agafant forma i a les menys habituals. Les escalivades tornen cap a Sant Quirze amb 10 punts en 6 partits, lluny del descens i les locals es queden amb 6 punts en 5 partits.

UE Tàrrega - CE Manresa     0-3
Les bagenques varen començar marcant en el minut 7, en un gol imparable en un xut de falta per part de Carla Baylina, que va posar el 0-1 al marcador, però desprès el partit es va igualar força, amb un equip local que va posar moltes ganes per a superar a un equip on la qualitat individual està fora de dubte, i el 0-2 no va arribar fins al minut 44, quan una de les poques errades defensives locals, va ser aprofitada per Mariona, una de les millors jugadores del grup per marcar poc abans d'arribar al descans. A la segona part, es va poder veure un partit força parell, ja que les locals contrarrestaven amb voluntat i ganes la superioritat local, fins que al minut 82, Marta Mercè va posar el definitiu 0-3 al marcador, al trobar en l'àrea contrària un rebot i aprofitar-lo per marcar. Així, les locals queden amb 4 punts en 5 partits, havent jugat contra els 2 primers classificats, i el CE Manresa ha fet el plé, amb 18 punts en 6 partits.

CE Seagull - UD La Planada     2-4
Partit molt complicat el d'aquest diumenge per la necessitat de punts per als dos equips. Van començar copejant les badalonines, quan al minut 3 Clara Manent va posar el 1-0 al marcador, respòs ràpidament al cap de 2 minuts per Sandra Sánchez per posar el 1-1, encara que es va arribar a la mitja part i amb una certa superioritat sobre la gespa amb el 2-1 al marcador, obra d'Elisabet Paredes. Les sabadellenques, però, no son un equip que es rendeixi fàcilment i a la segona part varen sortir al Municipal de Badalona amb més ímpetu i amb molta més gana de pilota que les locals, fins que al minut 60, Arantxa Tobal en una jugada a pilota parada va fer el 2-2 que empatava el partit, i 7 minuts desprès, una de les millors jugadores de les vallesanes, Mireia Aguilar, posava el 2-3 al marcador, que posava els nervis al cos de les locals i en canvi els treia a les carbassa-i-verd. La sentència, arribaria al minut 75, quan Sara García marcaria el 2-4 definitiu que deixa a les locals amb 0 punts en els 5 partits que han disputat i a les del nord de Sabadell amb 9 punts en 5 partits i lluny del descens.