La UE Rubí va patir una dura derrota.

CF Cerdanyola B - CE Júpiter     Suspès per la pluja.
CE Seagull - FC Artés     Suspès per la pluja.

FC Martinenc - EF Montcada     2-1
Era el partit de la jornada i no va decebre a ningú. La primera mitja hora va ser una presa de contacte entre dos equips que volien anar a per la victòria des del primer moment, però van ser les del Guinardó que anotaren el primer gol, al minut 23, amb gol de Guillamat, per posar el 1-0 i la pressió per remuntar el marcador per a les visitants, que fins a la mitja part, ho han intentat amb poc encert. A la segona part, les de Montcada han sortit amb més ambició, però les locals han sabut esperar el seu moment per marcar el 2-0 al minut 64 per mitjà d'Ollé. Llavors el partit ha agafat força més intensitat, les del Guinardó han hagut de defensar-se amb més intensitat, i fins i tot en alguna jugada amb excessiva duresa, i les vallesanes han acabat apretant el marcador amb un gol al minut 83 en una jugada assajada a pilota parada des del córner. Tres punts d'or per a les locals en la seva cursa cap a l'ascens, i bona imatge per part de les visitants, que han deixat clar que son un altre equip a tenir en compte per la lluita a la part alta de la taula classificatòria.

UE Rubí - CE Manresa     1-6
El CE Manresa va demostrar aquest diumenge al matí que ha fet un projecte per mantenir-se i quelcom més. Ja al minut 5, un dels seus flamants fitxatges, Mariona Fuentes (ex-CP San Cristóbal), va posar el 0-1 al marcador, i a pesar de que les locals varen empatar al següent minut, les bagenques varen ser una tempesta que va arrasar a les rubinenques, i abans de la mitja part, Mariona Fuentes havia marcat 3 gols més i Amanda Fernández 2 més, amb el que es va arribar al descans amb un clar e irrefutable 1-6. La segona part, va ser en canvi molt més tranquil·la, amb molts canvis per part dels dos equips que va deslluir força el partit, però que va deixar clar que les vallesanes necessitaran molt més per assolir la permanència aquesta temporada i que les visitants son capaç de ser la sorpresa del grup aquesta campanya.