divendres, 26 d’octubre del 2012

Una mica de tot

Molt més futbol femení.

Avui repassarem diverses categories de futbol femení, per conèixer una mica com estan les classificacions i com van els equips més propers a nosaltres:

Primera divisió Nacional:
Desprès de 6 jornades, trobem a l'Athletic Club líder amb 18 punts, 2 més que el Rayo Vallecano, mentre que RCD Espanyol està en quarta plaça (13 punts), FC Barcelona sisè (10), UE Llevant setè (9) i Llevant les planes vuitè (8). CD Sant Gabriel, amb 7 punts, es troba amb 4 punts sobre el descens.

Segona divisió Nacional:
Desprès dels filials periquito i culer, el primer equip que podria jugar la Promoció d'ascens és el Nàstic, amb 13 punts en 6 partits, empatades amb la UE Sant Andreu, i per sobre de Girona FC amb 12 punts. El Cerdanyola es troba en setena plaça, amb 7 punts. Per la part baixa, el CF Lloret està al llindar de les places de descens, amb 4 punts i ja en zona de perill trobem a CF Badalona (4 punts), UE Vic (3) i EF Bonaire de Terrassa (0).

Preferent Catalana:
El filial C del RCD Espanyol manté el liderat i és ferm candidat al títol, però la segona plaça, que donaria l'ascens directe, està renyida, i amb 10 punts en 5 partits, hi aspiren CE Europa, AEM Lleida i PBB La Roca. Amb 9 punts trobem UE At. Prat, CF Santpedor i Bellavista Milan. En les tres places de descens, i amb 1 sols punt, FC Sant Cugat, At. Vilafranca i Riudeperes, però sempre tenint en compte que en cas de descensos compensats es poden emportar a alguns equips cap a Primera Catalana, com seria ara el cas d'equips fora del descens com La Salle Premià (3 punts) o Santa Eugènia (5).

Primera Catalana, Grup II:
Ens trobem actualment amb un empat a 15 punts en 5 partits entre el CE Sabadell i el CE Manresa en la primera plaça, que dona l'ascens directe, mentre que la EF Montcada es troba amb 10 punts tercera. Sant Quirze del Vallès amb 7 punts i la UD La Planada, amb 6, es troben en la zona tranquil·la de la classificació, mentre que el Cerdanyola B (3 punts) està al llindar del descens, i la UE Rubí, amb 0 punts en 5 partits, comença a estar en una situació complicada.

Segona Catalana, Grup III:
Arribada la tercera jornada de la competició, Palautordera i Juan XXIII tenen els 9 punts en joc al sarró i si bé l'actual líder és una de les sorpreses de la categoria, les egarenques son un equip que s'esperava que estiguessin allà dalt des del principi. Amb 6 punts, trobem a dos dels altres equips favorits, CE Mercantil i CF Ametlla del Vallès. El Caldes de Montbui té 4 punts, el Ripollet 3, i les tres darreres posicions a la lliga, les places 12,13 i 14, estan ocupades per equips vallesans, amb la EF Ripollet (3 punts) i Badia i Palau-Solità (0 punts). El Sant Cugat B, situat al grup II, es troba en una còmode quarta plaça, a 2 punts del liderat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada