dimecres, 17 d’octubre del 2012

Una plantilla per somniar (I). Nova banqueta i porteria.

Un equip que pot donar moltes alegries (Foto: Pedro Salado).

Aquesta temporada el CE Sabadell FC femení ha composat una plantilla que fa il·lusionar al seguidor habitual del femení arlequinat, i que pot fer que per fi el club acabi a la zona alta del seu grup de la categoria, lluitant fins i tot per entrar a Copa Catalunya (suposadament seran els 2 primers de grup), mantenint a les jugadores més importants de l'esquema que la temporada passada varen aconseguir la permanència còmodament, però incorporant també a jugadores que fan que la plantilla tingui un salt qualitatiu important.

Aquesta temporada, doncs, l'equip ha sofert forces canvis i per que conegueu les jugadores noves una mica i les que segueixen una mica més, us presentem així, en diversos capítols, ja que un de sol ens ocuparia molt espai, la plantilla d'aquesta temporada, i començarem per dues de les posicions que han tingut més novetats, la banqueta i la porteria:

Els nous entrenadors, son dos gats vells en el futbol i a la categoria, provinents del Bellavista-Milan de Les Franqueses del Vallès, i que la temporada passada varen aconseguir amb el seu equip el títol de campiones del mateix grup on jugava el CE Sabadell FC, amb el conseqüent ascens. Ells son Oscar Quintana, com a cap visible, i Toni Ramos, que son els que han portat a terme la major part de la transformació de l'equip. Jose Ezequiel Segura, treballador del CE Sabadell FC fa varies temporades, els assisteix també.

A la porteria, també tenim novetats importants, ja que aquesta temporada el club no seguirà rotant a les tres  porteres del Juvenil, Clàudia Poch, Sílvia Pinyol e Inés Palmiero, com va acabar fent la temporada passada desprès de la baixa de Tamara Martín a mitja temporada al passar-se definitivament a l'arbitratge. Per una part, i provinent també del Bellavista-Milan, on va acabar la passada temporada com a portera titular, trobem a Verònica Espinosa, una mataronina, hàbil i ràpida de reflexes portera, però també a Natalia Pinto, provinent de la Unió Atlètica d'Horta, però que ha passat per equips com el RCD Espanyol o la EF Montcada, i havent jugat a la Selecció Catalana Sub-14 i Sub-16. És la posició més difícil sobre el camp, i aquesta temporada el club ha aconseguit a dues de les millors porteres de la categoria, amb el que la competència entre les dues i la conseqüent millora mútua, seran constants al llarg de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada