Cantera

L'Infantil-Aleví A va guanyar contundentment el seu partit.

Juvenil A femení:
CE Sabadell FC - UE L'Estartit     1-4
L'equip va fer un partit molt notable però la inexperiència les va condemnar en els moments claus del partit. Podeu llegir la crònica complerta a: http://arremendats.blogspot.com.es/2012/11/juvenil-ce-sabadell-ue-lestartit-1-4.html

Juvenil B femení:
CE Sabadell FC B - Vic Riuprimer B     0-1
Partit molt anivellat on els dos equips des d'un bon principi varen sortir amb ganes de intentar dominar l'esfèric i demostrar ser un equip amb força nivell, però la primera part va acabar orfe de gols, i amb el mateix empat que es va començar, es van acabar els primers 40 minuts. A la segona part, als cinc minuts, la visitant Alba Vidal va inaugurar el marcador, i a pesar dels esforços arlequinats, aquest no es va moure i el resultat final va ser un 0-1 que deixa a les locals amb 12 punts en 7 partits i a les osonenques amb un plé de punts, 21 en 7 partits i el liderat de la categoria.

Infantil A femení:
CE Sabadell FC - PR Sant Feliu     9-1
Les arlequinades varen sortir disposades a sentenciar l'encontre i al minut 3 Mar Serracanta va posar el 1-0 i a la mitja hora es va arribar amb el 2-0, només enterbolit per el 2-1, gol de Judith Saubí, que va ser sols un toc d'atenció a un equip que va despertar i va sentenciar el partit amb 3 gols de Ana Hernández. Les sabadellenques queden doncs amb 15 punts en 8 partits i a 4 de la segona plaça, objectiu possible, per que el liderat, ocupat per el FC Barcelona, ja s'escapa fins als 24 punts.

Infantil B femení:
OAR Vic - CE Sabadell FC B     1-3
A pesar de que al quart d'hora les locals es varen posar al davant del marcador amb un gol d'Ariadna Moya, les vallesanes es varen posar el mono de feina i varen aixecar el partit, amb gols de Nerea, Carla i Laura Carrasco per emportar-se 3 punts d'Osona que les deixa en setena plaça amb 7 punts en els 8 partits que ha disputat per ara l'equip.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
CE Sabadell FC B - OAR Vic     9-3
Si vé al minut 2 Aida Esteve havia inaugurat el marcador per a les locals, Ariadna Moya, la millor jugadora de les visitants (que el dia següent va jugar amb l'Infantil del seu equip contra el nostre Infantil B), va empatar al minut 4, però les arlequinades varen fer valer el seu pes com a conjunt i van acabar guanyant amb solvència a les osonenques, on la jugadora ja esmentada, Ariadna, va fer els seus 3 gols. Les sabadellenques queden a la setena plaça de 15 equips (el Finsobe es va retirar), amb 12 punts en els 7 partits que ha disputat.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
CE Sabadell FC B - Cerdanyola FC     12-2
Les sabadelleques varen prendre's molt seriosament el partit contra les col·listes i varen anar sumant gols fins a un contundent 11-0 al minut 44, que és quan varen abaixar una mica el ritme, amb una Anna Sánchez-Arévalo que va marcar 4 gols per a les locals, que amb el resultat final es posen en cinquena plaça, amb 13 punts en 8 partits.