Adriana ha donat molta feina a la defensa arlequinada (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell     4-1     E.F. Montcada

C.E. Sabadell: Pinto, Marisol, Desiree, Mayo, Cosi, Melania, Mati, Lola, Carralero, Ana Aranda i Sandra. També han jugar: Arantxa, Chicho, Ruth i Carla López.

E.F. Montcada: Davinia, Isa, Georgina, Cristina, Jessica León, Nerea Rodríguez, Adriana, Pilar, Nerea Talavera i Andrea. També han participat: Guzmán, Anna, Cendón, Jesica Vega, Keila i Montserrat.

Gols: 1-0 Lola (min. 1), 2-0 Mati (min. 26), 2-1 Nerea Rodríguez (min. 28), 3-1 Ruth (min. 86), 4-1 Chicho (min. 89).

Incidències: Uns 150 espectadors al Municipal d'Olímpia.

El CE Sabadell ha superat una autèntica prova de foc aquesta nit, a Olímpia, davant un equip molt guerriller i que en cap moment ha donat el seu braç a tòrcer, complicant a les arlequinades gairebé fins a l'últim minut la victòria i els conseqüents 3 punts que les mantenen a la primera plaça almenys provisional fins que demà el CE Manresa no rebi al CE Seagull al Nou Congost.

Al minut 1, en una jugada de córner, les locals ja s'han posat endavant del marcador, quan Lola ha rematat la jugada a pilota parada per posar el 1-0 al marcador, amb un començ de partit força emparellat per als dos equips, on les ocasions sovintejaven, però sense ser gaire clares, fins que al minut 21, Natalia feia una bona aturada a jugada visitant, resposta al minut 25 amb un travesser de Mati i al minut 26 amb una entrada de la mateixa Mati, per la dreta de l'àrea i creuant just la bola per fer el 2-0, respòs dos minuts desprès per Nerea Rodríguez, amb un bon gol, que posaria al marcador el 2-1 amb el que s'ha arribat al mig temps, a pesar de que Lola al minut 42 ha estat a punt de marcar, però una gran aturada de Davinia ho ha evitat.

A la segona part, el partit ha estat dominat per una EF Montcada que volia en tot el moment el control de la bola, amb molta més conducció i moltes més idees e intensitat que les locals, però sense fortuna en els metres finals, on Desiree Moya, Marisol, Melania i Arantxa han donat una lliçó d'actitud defensiva, amb la seguretat de que si passava alguna bola, Natalia faria de salvadora, encara que s'han emportat un ensurt important al minut 60, quan Adriana ha creuat massa una bola que ha sortit per pocs centímetres. El partit, s'ha sentenciat quan en una jugada, al minut 86 a l'entrada de l'àrea, Keila l'ha tallat amb la mà, provocant la seva segona groga i expulsió i un clar penal, transformat per Ruth enganyant a la portera vermella i posant el 3-1, i poc desprès, la mateixa Ruth ha fet una jugada per emmarcar, l'ha deixada per Mati, que l'ha cedit a Chicho per fer el 4-1 definitiu amb el que ha acabat l'encontre, al minut 89.

Tres punts més per a les locals, que aconsegueixen els 21 punts en joc en els 7 partits disputats, mentre que la EF Montcada es queda amb 11 punts en 7 partits, però deixant una excel·lent imatge de joc entre els assistents al partit.