divendres, 2 de novembre del 2012

CE Sabadell - EF Montcada

-
CE Sabadell FC - EF Montcada

Aquest dissabte, 3 d'Octubre, a les 20 hores a Olímpia, es disputa el partit corresponent a la setena jornada de Lliga entre el CE Sabadell, actual co-líder de la competició, amb 18 punts en 6 partits i la EF Montcada, actualment situada en una còmode cinquena plaça, amb 11 punts en els 6 partits que ha disputat, en un partit que serà xiulat per en Jordi Garcia.

La passada temporada, les vermelles varen acabar en tercera plaça del Grup II de Primera catalana, en una campanya on varen demostrar ser un conjunt molt equilibrat i amb molta solvència, donant a més un excel·lent rendiment al seu estadi, deixant de guanyar sols 1 (i va ser un empat) dels 15 partits que hi va disputar. A més, va ser el quart equip més golejador de la categoria, però el cinquè menys golejat. Actualment, les montcadenques han aconseguit 1 victòria, 1 empat i 1 derrota en els seus desplaçaments i han encadenat 4 jornades seguides sense conèixer la derrota, però també 2 seguides empatant.

Aquesta temporada ha perdut alguna jugadora força important en el seu esquema, com és el cas de Mati, actual jugadora del CE Sabadell, però mantenen a les jugadores que aporten algunes qualitats força importants per a l'equilibri de l'equip, i Antonio Moya seguirà comptant amb Jessica León, Pilar Pérez o una jugadora que aporta la màgia enmig del camp, i que enamora amb el seu joc als amants del futbol: Adriana Domínguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada