Ruth ha acabat d'arrodonir el marcador a favor de les locals.

C.E. Sabadell     5-2     F.C. Sant Quirze del Vallès

C.E. Sabadell: Pinto, Desiree, Tania, Mayo, Cosi, Chicho, Melania, Lola, Carralero, Ana Aranda i Sandra. També han jugar: Marisol, Mati i Ruth.

F.C. Sant Quirze del Vallès: Andrea, Lídia Rúbio, Cris Campos, Nícole, Gema Pacheco, Cèlia, Maria Girbau, Yaiza, Ivette i Laura. També han participat: Montse, Zaira, Cris Garcia, Eli i Mélody.

Gols: 1-0 Chicho (min. 17), 2-0 Chicho (min. 46), 2-1 Eli de Santiago (min. 51), 3-1 Chicho (min. 62), 4-1 Chicho (min. 68), 4-2 Nicole (min. 75) i 5-2 Ruth (min. 89).

Incidències: Uns 200 espectadors al Municipal d'Olímpia en el partit amb més públic de la temporada.

Victòria amb molt mal sabor de boca per al CE Sabadell FC que ha vençut amb un ampli marcador, però que ha patit la lesió de dues de les seves jugadores, Esther Rodríguez, amb trencament de la clavícula i Desiree Moya, amb una possible lesió dels lligaments del genoll en un partit que sense ser excessivament dur, la intensitat del joc ha provocat aquestes desgràcies per a les arlequinades.

El partit, ja ha començat mogut, i un error defensiu visitant, al minut 4 ha provocat que Cristina Campos hagués de treure una pilota sota pals, i vuit minuts desprès, Nicole respongués per les escalivades amb un dur xut que sortia ajustat per el costat dret de la porteria local, un equip que al quart d'hora tornaria a intentar-ho amb una falta directa que Cosi enviaria per sobre del travesser i que seria l'avís del golàs que marcaria Chichi a la següent jugada, empalmant una bola en una vaselina que passaria per sobre d'Andrea per a fer el 1-0. La mateixa Andrea es lluiria al minut 18 desviant i enviant al pal un fort xut d'Ana Aranda a passada d'Ana Carralero. El joc s'igualaria llavors i les millors oportunitats es repartirien, com la que va tenir al minut 36 Nicole en un 1 contra 1 davant Pinto, que aquesta trauria dels peus de la seva rival amb molta seguretat, o un xut de Lola que sortiria fora per centímetres al minut 44. La primera part acabaria al minut 49 per el temps perdut en les atencions a les lesionades.

Al segon temps, sense respir, Chicho recollia una passada llarga al segon pal per firmar el 2-0 al minut 46, però cinc minuts desprès, Eli de Santiago recolliria un refús de Pinto a xut de Gema Pacheco per posar el 2-1 al marcador. Les arlequinades intentaven reaccionar, i dos minuts desprès Mayo respondria amb un xut que sortiria desviat per sobre del travesser, però a la següent clara oportunitat sabadellenca, en una falta al minut 62 Chicho, la millor de l'equip aquesta nit, faria un altre gol per emmarcar i posaria el 3-1 al lluminós, que ampliaria, en una jugada que Andrea va refusar el seu xut però no el segon intent de la jugadora local que al minut 68 feia una sentència en forma de 4-1, encara que set minuts desprès, Nicole s'escaparia per la banda dreta i afusellaria a Pinto per fer el 4-2, i quan tot semblava que el partit acabaria amb aquest guarisme al marcador, sobretot desprès d'una aturada espectacular d'Andrea en un 1 contra 1 amb Ruth, aquesta última s'emportava una bola, protestada per les mussoles per unes possibles mans i marcava el definitiu 5-2 al minut 89 i que desprès assenyalava el marcador final.