El CE Sabadell va seguir sumant davant del Soses (Foto: Esther Rodríguez).

Soses Femení     1-4     C.E. Sabadell

Soses Femení: Goretti, Neus, Ester, Helena, Clara, Cristina Polo, Sílvia Ginés, Rosaura, Esther, Maria Pilar i Adriana. També varen jugar: Aida, Blau, Cristina Jiménez i Júlia.

C.E. Sabadell: Pinto, Tania, Melània, Mayo, Chicho, Mati, Ruth, Carralero, Ana Aranda, Lola i Sandra. També han jugar: Verònica, Gisela i Laura Heis. Peque no va saltar al camp.

Gols: 0-1 Mati (min. 8), 1-1 Cristina Jiménez (min. 36), 1-2 Mayo (min. 65), 1-3 Lola (min. 79), 1-4 Chicho (min. 89).

Incidències: Uns 100 espectadors en una tarda agradable a Alcarràs.

Partit molt difícil el que afrontava el CE Sabadell a Alcarràs contra l'equip que exercia de local, el Soses Femení, ja que el camp de l'equip lleidatà, de gespa natural no es trobava en les millors condicions per a la pràctica del futbol, i d'acord amb els dos clubs es va decidir traslladar el lloc de la celebració de l'encontre. A la primera part, tot semblava que seria un partit fàcil per a les arlequinades, sobretot quan Mati al minut 8 rematava un córner per a posar el 0-1 al marcador, i les arlequinades creaven perill sense patir tampoc a les seves esquenes, però en una jugada que les visitants van protestar queixant-se d'un fora de joc, Cristina Jiménez marcaria el 1-1 al minut 36. Res canviaria fins a la mitja part, a la qual es va arribar amb el marcador anivellat, encara que el joc l'havia posat les vallesanes, però la intensitat les del Segrià.

Al segon temps, les visitants intentaven més crear joc, però les locals, expertes en un treball molt conscienciat en defensa i en sortides amb molta rapidesa al contraatac, feien preveure un partit molt complicat de decidir, però seria Mayo, en una falta al minut 65, la que faria el 1-2 que començava a donar un nou gir al partit, i Lola deixaria les coses més clares, al minut 79, en un bon gol desprès d'una jugada individual que posaria el 1-3, mentre que el marcador, el tancaria amb el 1-4 un golàs per la esquadra de Chicho, al minut 89 que acabaria desfent al rival. Un dels fets a destacar del partit, va ser el debut de la jugadora del Juvenil A del CE Sabadell Laura Heis amb el primer equip de l'entitat arlequinada, rebent la confiança en un dels moments més difícils del partit, amb el 1-1 i a la mitja part.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell aconsegueix guanyar en els 10 primers partits de Lliga disputats, sumant 30 punts però tenint al CE Manresa a sols 3 punts en segona plaça i al CECF Les Garrigues en tercera plaça a 6 punts.

Mayo va desencallar el partit amb un gran gol de falta.