diumenge, 25 de novembre del 2012

EF Montcada - CF Cerdanyola B 2-1

Partit amb molta serietat defensiva per part de les locals.

Partit molt interessant el que es va viure el Diumenge a les 12 del migdia en el Municipal de Can Sant Joan de Montcada i Reixac en un partit xiulat per el col·legiat Javier Martín Varas entre dos equips que volien la quarta plaça provisional i que des del principi del partit van intentar portar al seu estil de joc, les locals amb un joc més directe i força més compacte en el mig del camp, i les visitants amb un joc més combinatiu e intentant trenar més jugades jugant en curt, però la primera ocasió clara no arribaria fins al minut 12, quan Adriana Domínguez remataria de cap una bola ajustada al pal de la porteria defensada per una debutant Nerea per part de les cerdanyolines. El joc estava força anivellat, amb més possessió i encert per a les vermelles, trencat sols per algun intent de les verd-i-blanques sense finalització, i les de Montcada varen tenir la segona ocasió clara al minut 32 quan Pili va llançar un córner que Isa va rematar amb el cap a un pam del pal rival, i varen tornar a avisar al minut 34, en una falta que Adriana va rematar a boca de gol, però de nou Nerea va saber refusar, a l'igual que va aturar al minut 39 un xut de Nerea Talavera. A falta d'un minut per al descans, l'àrbitre va anul·lar de manera polèmica un gol de les locals per un suposat fora de joc, que va fer que s'arribés al descans amb el mateix resultat que a l'inici de l'encontre, 0-0.

Al segon temps, només 1 minut, i la primera pilota que ha tocat Nerea Talavera, li han bastat a l'equip local per posar el 1-0 al marcador, disparant des de uns 12 metres i ajustant-la al pal dret per posar el marcador a favor del seu equip, i el Cerdanyola s'ha estirat una mica més, aconseguint al minut 55 tenir una bona opció de gol Anna García, però que Davínia ha sabut deixar sense angle en la seva sortida a la davantera rival i l'ha enviat fora. En aquests minuts, les visitants han apretat més, i quatre minuts desprès de nou Davinia ha demostrat la seva qualitat aturant un bon xut de Blanca, i el partit ha seguit força anivellat fins el minut 78, on en una bona jugada d'equip, de nou Nerea Talavera ha superat a la seva homònima Nerea Delgado per a fer el 2-0 que donava moltes més opcions de victòria a les locals, que s'han complicat la vida quan les verd-i-blanques han pitjat a la desesperada l'accelerador i han retallat el marcador amb un gol imparable de Lizárraga davant el que res ha pogut fer Davinia, amb molèsties els últims minuts de partit, i amb el 2-1, primer les locals, per mitjà de nou de Talavera en un xut aturat per Delgado i desprès al minut 91 un gran xut de Blanca, aturat de nou per l'arquera local, podien haver canviat el marcador, però al final el 2-1 i els 3 punts per a les locals han sigut el balanç del partit.

Així, la EF Montcada aconsegueix la quarta plaça provisional, amb 20 punts en 10 partits i mantenint el seu feu sense derrotes i les del filial del Cerdanyola queden en cinquena plaça, amb 18 punts en 5 partits disputats.

La juvenil Nerea Delgado ha debutat en el conjunt visitant sota pals.