dimarts, 13 de novembre del 2012

FC Sant Quirze - Soses Femení 1-1

Encontre corresponent a la vuitena jornada de Lliga de Primera catalana femenina en el seu Grup II, on s'han enfrontat l'equip local, situades en novena plaça i amb 10 punts en 7 partits, que a més en aquest encontra estrenava samarretes, amb el Soses Femení, situades en una còmode quarta plaça, amb 14 punts, encara que a 7 del liderat, sota l'arbitratge de Pere Llorenç Costajussa. El partit ha començat amb les verdes intentant construïr amb una mica més de consistència davant un equip lleidatà que ha vingut amb les idees clares, contracops ràpids i desplaçaments llargs però precisos buscant l'esquena de la defensa rival, però cap dels dos equips tenia opcions suficientment clares per estrenar el marcador, fins que al minut 38, Gema Pacheco ha recollit una bola a dintre de l'àrea rival per posar el 1-0 al marcador momentani amb el que s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, el partit ha guanyat en intensitat, ja que les blau-granes han sortit amb una marxa més i amb  ganes i fruit d'aquesta sortida fulgurant, al minut 49 Adriana Carmona ha aprofitat una indecisió de la defensa local per posar el 1-1, en una jugada protestada per les vallesanes ja que hi havia una jugadora visitant estirada al terra desprès d'un cop en la jugada anterior. El partit ha començat a tenir més temperatura i al minut 56 hi ha hagut una petita enganxada amb diverses jugadores que l'àrbitre no ha sabut tallar a temps i s'ha entrat en una fase de partit amb força joc dur, culminat amb la segona groga per a la visitant Ester Pérez per una dura entrada sobre Lídia Rúbio. Amb la inferioritat numèrica, el Soses ha sigut més compacte en zona defensiva, encara que han tingut dues bones opcions al contracop i les locals ho han intentat però no han pogut marcar el gol de la victòria, en gran part per la bona actuació de la portera lleidatana Goretti Ruiz.

Amb aquest empat, el Soses queda en la cinquena plaça, amb 15 punts, més a prop de la permanència que és l'objectiu inicial de l'equip per a aquesta temporada, i el FC Sant Quirze segueix en novena plaça, amb 11 punts i el que és més important, 8 punts per sobre de les places de descens.