divendres, 23 de novembre del 2012

Futfem al Vallès Occidental


Aquesta setmana comença una sèrie d'articles per a que conegueu els equips que tinguin també Futbol Femení al Vallès Occidental, i començarem per un dels més petits, equip de formació i sense primer equip, però del qual tenim la esperança que en un futur s'animin a fer un Sènior que faci el salt a jugar de manera federada. Estem parlant de la Escola de Futbol Barberà-Andalucía, que té en la seva estructura a dos femenins, un Juvenil i un Aleví-Benjamí-PreBenjamí, que entrenen i juguen al Municipal Antoni Serra de Barberà del Vallès.

Juvenil:
Equip ensenya del club en l'apartat femení i actualment disputant la Lliga de Segona Divisió Juvenil-Cadet en el seu Grup III, i actualment és líder, amb 18 punts aconseguits amb 7 partits, amb un balanç de 6 victòries i 1 derrota, amb 31 gols a favor i 3 en contra, encara que porten un partit més que les segones classificades, Vic-Riuprimer i amb el qui varen perdre a la primera jornada per un exigu 1-0 a domicili, però havent guanyat la resta de partits disputats, davant equips punters del grup, com son la UE Centelles, cinquenes classificades, o el CE Moià, en tercera plaça actualment. L'equip, a part de les juvenils que donen una consistència a l'equip com son Maria Riba, Carla Calero o Raquel López, inclou 6 jugadores Cadets i 2 d'Infantils que demostren que la plantilla està conformada de tal manera que l'equip tingui continuïtat i segueixi sent un referent del femení del club.

La temporada passada, aquest Juvenil-Cadet també va tenir una brillant actuació a Segona Divisió, on estava inclòs en el Grup II, quedant en la tercera plaça de la categoria, guanyant 14 partits, empatant 1 i perdent-ne 5, sols per sota d'un intractable CE Sabadell, que va guanyar els 20 partits que va disputar i del Cerdanyola FC, una potència comarcal en el futbol femení. En el torneig complementari, varen jugar jugadores menys habituals, quedant en quarta plaça, darrera de Stoitchkov Barcelona, equip ara de Primera Divisió, el filial de la PBB La Roca i el propi Cerdanyola FC.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí:
Equip de formació de la escola de futbol i que actualment milita en el Grup II de la seva categoria de la Federació Catalana de futbol. Actualment està situat en una interessant cinquena plaça de 14 equips (recordem que 2 equips es varen retirar abans de començar el campionat de Lliga), i porta 12 punts en 6 partits, aconseguits en 4 victòries, amb 48 gols a favor i sols 10 en contra, havent guanyat a casa a un potent CF Igualada, situat actualment en quarta plaça.

La temporada passada aquest equip va acabar en setena plaça del Grup I, amb el mèrit afegit de que en aquell grup hi havien equips tant potents de canteres importants com son el CD Sant Gabriel A (que es va proclamar campió), RCD Espanyol A (sub-campió) o UE Sant Andreu A (tercer).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada