dimecres, 28 de novembre del 2012

Jornada 10.

Nicole Crespo es va lesionar i no podrà jugar el que li resta de temporada.

FC Sant Quirze - UD La Planada     3-3
El partit va ser la definició d'un derbi atractiu, amb un resultat just per el que es va veure a sobre la gespa. Els primers minuts varen ser de molta igualtat, fins que Marta Tomás, al 22, va fer el 0-1, però que va ser contestat ràpidament per un bon gol de Gema Pacheco que va fer pujar a la mitja hora de partit el 1-1, trencat cinc minuts desprès per una pletòrica Marta Tomás, que va posar el 1-2 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, el Sant Quirze va intentar-ho amb una mica més d'insistència i l'empat, el 2-2 va arribar en una jugada desgraciada on Maria del Mar es va introduïr la bola a la seva pròpia porteria, al minut 68. Llavors, la qualitat d'Arantxa va aparèixer per a les visitants, que picades en l'honor van posar el 2-3 dos minuts desprès del gol en pròpia porta, però que no varen poder aconseguir els 3 punts finalment per que les locals sis minuts abans del final del partit, van marcar el 3-3 en un gol de Cristina Campos. El partit, fins aquell moment net i emocionant va acabar de la pitjor manera que es podia esperar, amb un xoc entre la local Nicole i la portera visitant, on la pitjor part se la va emportar la jugadora escalivada, que es va trencar títia i peroné i que va haver de ser translladada a l'hospital Taulí per a ser intervinguda inmediatament. Amb aquest empat, les mussoles sumen un punt més i ja tenen 12, amb 8 per sobre del descens, i les de La Planada del pintor es col·loquen amb 14, donant una imatge molt tranquil·litzadora respecte a l'objectiu de la permanència.

FC Martinenc - UE Rubí     4-0
20 minuts va resistir l'equip vallesà a l'empenta de les locals, que amb un gol de la espigada Irina Mas va trencar la bona feina defensiva de les visitants per fer el 1-0, i al minut 41, Laura Cantó va fer el 2-0. A la segona part, de nou Laura Cantó va marcar al minut 68, i poc abans d'acabar el partit, Mònica Pigrau va fer el 4-0 que permet a les locals seguir en setena plaça, amb 16 punts i deixa a les rubinenques amb 4 punts en la zona de descens.

UE Tàrrega - UE Sant Andreu B     1-3
Primera part dominada per a les locals, que marcarien el 1-0 al minut 20 per mitjà de Gemma Vilariño, però que no varen saber materialitzar cap de les altres ocasions de les que varen disposar, i a 1 minut per al descans, Marta Benito posaria el 1-1 amb el que es va arribar a la mitja part. A la segona part, la UE Sant Andreu va posar una marxa més i Clàudia Granja al minut 49 va fer el 1-2 i la sentència va arribar al minut 79, amb les locals més dedicades a l'atac però marcant les visitants per mitjà de Yanira. Ara, les targarines segueixen en 12ena plaça, amb 4 punts sobre el descens, i les andreuenques sisenes, amb 18 punts en 10 partits.

FC Artés - CE Manresa     1-3

CF Barceloneta - CF Júpiter     3-6
CE Seagull - CF Les Garrigues     1-8