dilluns, 19 de novembre del 2012

Jornada 9

UE Sant Andreu B - CF Barceloneta     5-0
Nou desastre mariner en un partit on sols varen aguantar mitja hora la pressió quatribarrada fins que al minut 32 Vane Quesada va fer el 1-0. Dos gols de Marta Benito i Marta Fernández van posar el 3-0 a la mitja part i Georgina Salanqueda va marcar un parell més a la segona part per arrodonir la maneta. Les andreuenques es posen amb 15 punts i 11 sobre el descens i enfonsen al CF Barceloneta, cuer amb 0 punts en 9 partits.

CECF Les Garrigues - UE Tàrrega     7-0
Les de Les Borges Blanques comencen a carburar i fan una primera part de cinema, amb una Cristina Tió, fitxatge ja començada la temporada, espectacular, marcant 3 gols i no deixant cap opció a una UE Tàrrega que a la segona part va aguantar molt millor el joc local i no encaixar més gols. Les locals, queden terceres, amb 21 punts i 6 del liderat però agafant ja una línia ascendent, i les visitants, desprès d'aquest partit, on no era la seva guerra, segueixen en dotzena plaça, amb 8 punts i 4 per sobre del primer equip en zona de descens.

UD La Planada - FC Artés     3-0
Enfrontament directe entre dos equips que volen allunyar-se l'abans possible del descens i victòria clara per a les locals, que marcaven al minut 10 per mitjà de Sara Garcia per arribar amb un ajustat 1-0 a la mitja part, i que al segon temps, coincidint amb la baixada física de les visitants, Marta Tomás sentenciaria amb 2 gols que deixen a les sabadellenques en desena plaça i el que és més important, 9 punts sobre el descens, i a les bagenques amb sols 2 punts sobre el descens i els nervis al cos, car que la propera setmana reben en el derbi comarcal al segon classificat, el CE Manresa.

CE Manresa - EF Montcada     1-4
Cerdanyola FC - FC Martinenc     3-1
CE Júpiter - Soses     3-1