dimarts, 13 de novembre del 2012

Primera catalana, Jornada 8 i Segona Catalana

El Montcada torna a guanyar, i de forma contundent.

UE Tàrrega - UE Rubí     5-2
Una excel·lent primera part plantejada per a l'equip local va sentenciar un dels enfrontaments directes entre dos equips que lluiten per eludir les places de descens aquesta temporada, i ja al minut 4, Aida va fer el 1-0 i Gemma el 2-0 al minut 19, per repetir Aida al minut 39 amb el 3-0 amb el que es va arribar al descans. A la segona part, Aida va marcar el seu tercer gol de la tarda al minut 57 per posar el 4-0 i va tancar el partit, encara que les locals varen tenir alguna ocasió per ampliar el marcador. Els últims deu minuts, varen ser això si, força moguts, amb el 4-1 de la espigada Carla Vera, el 5-1 marcat per Milena i el 5-2 definitiu, una autèntica obra d'art, un golàs de Sarai per l'esquadra i des de gairebé 3/4 de camp. Les locals es posen amb 8 punts, 5 per sobre del descens, que marca la UE Rubí.

CE Seagull - Cerdanyola FC B     0-6
El partit es va possar molt ràpid de cara per el Cerdanyola, amb el primer gol al minut 6 per part de Blanca Rigau, Rina. A partir d'aquí l'equip es va relaxar, van baixar els braços, i es va perdre el toc en el mig camp, caient en un joc molt trencat on tot eren pilotades llargues i no s'estava jugant a res, i el Seagull va aprofitar els errors arribant cada cop amb més perill, tot i que sense poder materialitzar les seves oportunitats, ni tan sols en un tir lliure indirecte dins l'area provocat per una cesió a la portera. Així, amb el 0-1 es va acabar la primera part. La segona va començar de la mateixa manera, però en el minut 54 Anika va possar el 0-2 al marcador, i va ser a partir d'aquí on el partit va començar a ser de nou de les verd-i-blanques, tenint la possesió i fent les coses bé. Només faltava acabar les jugades, i al minut 77 es va fer el 3-0, el segon gol d'Anika que més tard tindria temps de fer el seu hat-trick al minut 89, encara que abans en el 82 Iranzu marcava el quart en una jugada estratègica de falta, i Tamara, la ex-arlequinada, que debutava i que disposava d'uns pocs minuts per estrenar-se, feia el 0-6 definitiu. Gran segona part de les de Cerdanyola, que si haguessin espabilat més d'hora haguessin pugut fer més gols davant d'un equip que tot i haver aguantat bé la primera part, els hi falta rodatge però poden aconseguir fer coses amb una mica més d'esforç.

EF Montcada - UD La Planada     5-0
L'equip local necessitava sumar per no despenjar-se de la zona alta de la classificació i ho ha fet amb un resultat contundent i amb una Nerea Rodríguez espectacular que ha marcat els 3 gols del seu equip a la primera part per anar al descans amb una còmode avantatja al marcador. A la segona part de nou Nerea Rodríguez ha fet el 4-0 al minut 76 i ha arrodonit el marcador Montserrat al minut 80 amb el 5-0 final que deixa a les locals amb 14 punts, a 10 del liderat i a les sabadellenques amb 10 punts i 7 per sobre del descens.

CE Mercantil - CS Juan XXIII     1-4
Un dels partits de la jornada era el que enfrontava a un dels millors equips del grup en el que es refereix a joc, contra un clar aspirant a l'ascens, i certament no va decepcionar als presents, encara que ràpidament Judith Olivares als minuts 4 i 26 va posar ja un 0-2 al marcador. Abans de la mitja part, Veronica per les visitants i Mar per les locals, posarien un 1-3 al marcador. A la segona part, les visitants a pesar de jugar amb 10 varen mantenir la calma i l'ordre defensiu i fins i tot al minut 70 varen ampliar el marcador, amb un gol de Silvia, i amb el 1-4, segueixen en igualtat de punts amb el CF Palautordera al cap de la taula.

CF Ripollet - UD Lourdes     1-0
El partit es va desenvolupar amb molts nervis per part dels dos conjunts, donada les urgències de punts que patien ambdós equips. Conseqüència d'això, van ser les múltiples imprecisions que varen mostrar els equips tant en defensa com en el mig del camp. Les principals ocasions de gol varen venir per part de les locals, que es varen mostrar més ofensives, aprofitant la velocitat de Diéguez i Judith, que van fer embogir a la defensa visitant, però sense resultats efectius. Finalment va ser una pilota en llarg la que en el minut 14 Judith, presentant-se davant la portera i resolent eficaçment per sota, va aprofitar per fer el 1-0, i el resultat, ajustat e incert es mantindria fins a la mitja part. La segona meitat, va continuar sent un calc de la primera, i tant les locals van tenir les seves ocasions per augmentar el marcador, com les visitants per a empatar-lo, encara que   els encerts de les porteres i els desencerts de les davanteres, van fer que no hi haguessin més gols al partit. Sense ser un gran partit de futbol, es va veure grans dosis d'il·lusió per part de totes les jugadores, destacant l'esportivitat que va regnar en tot moment en el terreny de joc entre els dos equips. Com a curiositat, destacar que l'àrbitre, Leyla Villalobos, va jugar la temporada passada com a jugadora a la UD Lourdes.

CF Ametlla del Vallès - EFB Ripollet     2-1
CF Vilamajor - CF Caldes de Montbui     1-7
CD Badia del Vallès - CF Palautordera     1-4