dijous, 29 de novembre del 2012

Segona Catalana, Grup III

A Segona catalana, dos líders forts e igualtat a la zona mitja i baixa.

CF Ripollet - CF Palautordera     0-5

El Palautordera arribava a Ripollet com el col·líder de la categoria, i la diferència classificatòria entre ambdós equips era molt gran. Tothom pressuposava que això es veuria reflexat ràpidament en el terreny de joc, però no va ser així. El domini i el control de la pilota va venir per part de les visitants, com no podia ser d'una altra manera, però les locals, coneixedores de la diferència futbolística que hi havia, van oferir un plantejament defensiu molt coherent donades les seves possibilitats, estant molt ben organitzades i sense deixar gairebé espais, i el Palautordera es va veure incapaç d'obrir la defensa local per encetar el marcador. El desgast físic, però, va anar arribant a poc a poc a les jugadores locals, que amb només 3 canvis van veure com una jugadora abans de sortir es lesionava en l’escalfament i 2 jugadores més de camp també ho feien abans d`'arribar al descans, quedant-se ja sense canvis per la resta del partit. Malgrat tot i això, una d'elles va poder tornar fent un gran esforç a jugar alguns minuts de la segona part. Donades les circumstàncies adverses de les locals, i el domini de les visitants, el gol tard o d'hora havia d'arribar, i així va ser com a falta d'un quart d'hora per la mitja part, entrava per primera vegada la pilota dins la porteria local. Així i tot el Palautordera no veia com augmentar el marcador amb facilitat, i no va ser fins l’últim minut de la primera meitat que no va arribar el gol de la seva tranquil·litat.

La segona part, lluny d'enfonsar-se, les locals malgrat el marcador advers i anar justes de jugadores, van continuar ordenades en defensa, i oferint fins i tot algun contraatac molt tímid, però sabent a què jugaven en tot moment contra l’equip imbatut de la categoria. A poc a poc, però, va anar arribant el lògic i esperat cansament entre les jugadores del Ripollet, els nervis i la desgana van aparèixer en algunes jugadores fent que el Palautordera aprofités l’avinentesa per anar-se'n en el marcador, ajudat fins i tot per un autogol de la portera local. Malgrat tot i així, el Palautordera no va aconseguir marcar el tercer gol fins que faltaven 20 minuts per finalitzar el partit, i llavors les locals van baixar els braços i van encaixar dos gols més seguits.

Koji.

CF Vilamajor - CS Juan XXIII     0-20
Autèntica tortura per a les locals, a les quals els va caure un sever correctiu davant d'un equip que va llançat cap al títol si no ho acaba evitant el CF Palautordera o l'excessiva confiança en la que pugui caure l'equip egarenc en algun partit. Del partit en si, poc a destacar, a part de que sols la portera, Jéssica Pérez i Míriam Menéndez no varen marcar cap gol per part de les visitants, que s'emporten 3 punts que les col·loca amb 24 punts en 8 partits però el goal-average superior amb l'equip que les empata a punts.

CF Martorelles - CF Mercantil     1-7
Derbi entre arlequinades que va caure cap al cantó visitant, en un partit molt pràctic de les sabadellenques que a la mitja hora ja havien sentenciat el partit amb un clar 0-3. Només un gol de les locals al començar la segona part va posar una mica d'emoció al partit, però ràpidament, dos minuts desprès, l'equip mercantilista posaria el 1-4 i s'acabaria la reacció local. El CE Mercantil segueix doncs en cinquena plaça, a 9 punts dels dos equips que ocupen el liderat

UD Lourdes - EFB Ripollet     3-2
CE Sant Celoni - CF Caldes de Montbui     2-5
CD Badia - CE Lliçà d'Amunt     0-1
CF Ametlla - FC Palau Solità     2-0