Ana Carralero va obrir el marcador per les arlequinades.

C.E. Júpiter     2-5     C.E. Sabadell

C.E. Júpiter: Sara Pujadas, Marina, Sara Montoya, Andrea Mari, Andrea Martínez, Irene, Sara del Barrio, Bea, Laura, Gemma i Estefania.

C.E. Sabadell: Pinto, Marisol, Tania, Melània, Mayo, Chicho, Mati, Ruth, Carralero, Lola i Sandra. També han jugar: Verònica, Gisela, Ana Aranda i Laura Heis.

Gols: 0-1 Carralero (min. 18), 0-2 Lola (min. 24), 0-3 Laura Heis (min. 52), 0-4 Lola (min. 55), 0-5 Lola (min. 66), 1-5 Sara del Barrio (min. 67), 2-5 Sara del Barrio (min. 80)

Incidències: Uns 100 espectadors en una gèlida tarda a La Verneda.

Aquest passat Diumenge, 2 de Desembre, el CE Sabadell FC tornava a guanyar en partit de Lliga, corresponent a la 11ena jornada de la competició i sumava així 11 partits seguits sumant victòries, i ho feia amb força solidesa, en la seva visita a Barcelona, al Municipal de La Verneda, el camp del CE Júpiter, en un partit jugat a les 18 hores, amb un fred considerable i contra un equip força difícil, i que va aguantar 18 minuts les envestides arlequinades, que de bon principi varen sortir reclamant la possessió de la bola, fins que al Carralero va posar el 0-1 al marcador, ampliat 6 minuts més tard per Lola que col·locaria el 0-2 amb el que s'arribaria al descans, en una primera part on les arlequinades varen tractar amb molt criteri la bola i el joc, mereixent-se potser algun gol més en el marcador, que varen evitar una bona defensa local.

A la segona part, en canvi, el joc directe es va imposar, sortint-ne guanyador del CE Sabadell i primer Laura Heis al minut 55 i desprès Lola, als minuts 55 i 66 posarien el 0-5 per a les arlequinades, que es perdrien posteriorment sobre el camp amb la reacció local, un CE Júpiter que va posar més intensitat i també va jugar més al límit, i que maquillaria el resultat amb dos gols de la seva millor jugadora, Sara del Barrio, als minuts 67 i 80, que posarien el 2-5 al marcador en un partit on va acabar amb força tensió, algunes picabaralles i uns últims 10 minuts on poc es va jugar al futbol per part de cap dels dos equips.

Ara, el CE Sabadell queda líder amb 33 punts, amb 6 d'avantatge sobre els seus perseguidors, el CECF Les Garrigues, que va guanyar a casa al FC Martinenc, posant-se en segona plaça i el CE Manresa, que va perdre a casa contra el FC Sant Quirze per 1-2, caient així en la tercera plaça.