dissabte, 1 de desembre del 2012

CE Júpiter - CE Sabadell

-
CE Júpiter - CE Sabadell FC

Partit corresponent a la Jornada 11 de Primera Catalana femenina on el CE Sabadell visitarà un històric camp com és La Verneda per a enfrontar-se al CE Júpiter, actual vuitè classificat amb 16 punts en els 10 partits de Lliga disputats fins ara, en un partit que es disputarà a l'històric camp situat al carrer Agricultura el diumenge 2 de Desembre a les 18 hores.

Les gris-grana havien mantingut quasi tot el bloc que la temporada passada va quedar en la segona plaça del Grup I de Primera Catalana, a 8 punts de les campiones i que es varen emportar l'ascens, la EE Guineueta. Les barcelonines, però, les va llastrar ser el cinquè equip amb millor marca golejadora, i la setena millor defensa, però és un equip que va saber seleccionar els partits on era més probable treure punts i va saber gestionar molt bé les seves possibilitats durant la competició.

Un camp en perfectes condicions per a la pràctica del futbol.

Aquesta temporada, però ha perdut alguna peça molt important de la temporada passada, com és el cas de Sandra Alonso, però mantenen a jugadores molt importants per a l'equip com la ex-RCD Espanyol Sara del Barrio, una hàbil davantera, o Andrea Mari Huerta, una defensa molt contundent i segura. Notaran sens dubte la baixa de Sandra Gómez, expulsada la jornada passada amb targeta vermella i sancionada per a 3 partits.

Les arlequinades aniran a visitar a un CE Júpiter que compta els últims 4 partits per victòries i que ha guanyat els dos últims partits disputats com a local, i que encara que aquesta temporada no estigui tant a dalt de la classificació com les seves esperances estaven marcades, sens dubte donarà molts mal de caps i problemes a l'equip vallesà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada