Ana Aranda, autora dels 3 gols arlequinats.

C.E. Sabadell     3-2     U.D. La Planada

C.E. Sabadell: Pinto, Tania, Mayo, Marisol, Chicho, Melania, Lola, Ruth, Mati, Ana Aranda i Sandra. També han jugar: Gisela i Laura Heis.

U.D. La Planada: Begoña, Sara Garcia, Judit, Alba, Maria Stefania, Mireia Aguilar, Vero, Andrea, Maria Michi, Arantxa i Sandra Sánchez. També han participat: Marta Martínez, Marta Tomás, Diana, Nadia e Ivet.

Gols: 1-0 Ana Aranda (min. 27), 1-1 Sara Garcia (min. 32), 2-1 Ana Aranda (min. 44), 2-2 Marta Tomás (min. 72), 3-2 Ana Aranda (min. 88).

Incidències: Uns 150 espectadors al Municipal d'Olímpia.

Típic derbi on no va faltar res, i on sobretot hi va haver emoció e incertesa fins al final per al resultat definitiu, i que va començar amb un CE Sabadell que va prendre la iniciativa des de bon principi, amb les idees clares i amb força actitud ofensiva, però tenia a davant una UD La Planada que també tenia les idees molt clares i que volia aprofitar la velocitat en les seves sortides amb la pilota. Així, al minut 13, Sara García, tindria una bona oportunitat, en un contracop, amb un xut que va sortir desviat per poc, i que seria el primer avís de les del nord de la ciutat de que no havien vingut a passejar-se a Olímpia. Però serien les arlequinades, per mitjà d'Ana Aranda, aprofitant un servei de falta al minut 27, per rematar sola dintre de l'àrea petita i posar el 1-0 al marcador, però duraria poc l'alegria, amb el 1-1 marcat en una perfecte vaselina al minut 32 mitjançant Sara García, en una jugada on Natalia no podia fer res, sola a la seva sort davant la portera visitant. La primera part semblava que es tancaria amb aquest empat, i més amb els nervis que varen entrar a les locals al minut 41, amb la lesió de Chicho, que va haver de retirar-se del terreny de joc, però al minut 44, en una jugada on les carbassa-i-verd reclamarien fora de joc, de nou Ana Aranda faria el 2-1 amb el que s'arribaria al descans.

Al segon temps, les locals calmarien una mica el seu joc i es veia menys ansietat amb el resultat a favor, però això va fer que poc a poc, les de La Planada avancessin metres i anessin creant jugades de perill, encara que la més clara la va tenir el CE Sabadell, al minut 62, en un xut de Ruth, molt col·locat que va rebotar al pal esquerra de la porteria rival i Begoña salvaria sobre la línia. Deu minuts desprès, arribaria un altre gol visitant, de nou de vaselina, amb la definició d'una de les jugadores més perilloses de les carbassa-i-verd, Marta Tomás, que posaria el 2-2 al marcador i tornaria a posar els nervis cap a la part arlequinada, que començaria a posar de nou més intensitat al partit, però que necessitaria d'una jugada a pilota parada, al minut 88 per guanyar el partit, en una falta, llançada perfectament per Gisela, on Begoña sols podia refusar i de nou Ana Aranda, posaria el peu per a fer el 3-2 definitiu, que es podia haver empatar si no fos per que al minut 91 Natalia salvava de nou al seu equip amb una aturada providencial en una jugada de falta.

En resum, partit força interessant, i una patida victòria per a les locals, que segueixen líders, amb 36 punts en els 12 partits disputats, i una UD La Planada que ha deixat una gran imatge sobre el terreny de joc, i que seguirà amb 17 punts en 12 partits, però el més important, amb 10 punts sobre les posicions de descens.