divendres, 14 de desembre del 2012

CE Sabadell - UD La Planada

-
CE Sabadell FC - UD La Planada

Torna el derbi de la ciutat de Sabadell, que enfrontarà aquesta temporada en la jornada 12 de Primera Catalana de futbol femení al CE Sabadell FC, líder de la categoria, contra la UD La Planada, situades en una còmode setena plaça al Poliesportiu Olímpia, aquest dissabte, 15 de Desembre, a les 20 hores en un encontre xiulat per en Carlos López Buendia.

Les locals, líders del grup, han guanyat els 11 partits que han disputat, aconseguint els 33 punts en joc, i a més sent l'equip màxim golejador, amb 45 gols a favor i el segon menys golejat, amb 10 gols encaixats, sols per sota de la CECF Les Garrigues, que n'ha encaixat 9. A més, tenen a la màxima golejadora del grup, Lola, que porta 15 gols en el que portem de campionat i a la desena màxima golejadora, Chicho, que en porta 9. És un equip amb molta qualitat, on destaquen una defensa amb molts quirats, però que fins a últim moment tindrà el dubte de Peque i la baixa quasi segura de Desiree Moya, en el camí de la recuperació de les seves lesions, que poden ser suplides per jugadores polivalents com Tania, un centre del camp amb molta creació i toc, a pesar de la baixa segura d'una de les jugadores amb més qualitat en aquesta zona, Cosi, i una davantera on a part de les dues golejadores, també trobem a altres peces importants com Aranda, que acostuma a ajudar a la defensa, gràcies al seu portent físic.

La UD La Planada, per la seva part, està complint els seus objectius de manera sobrada i sense patiments. Situada en una còmode setena plaça, porta 17 punts en els 11 partits que ha disputat. Lluny de les posicions de privilegi, la seva guerra està plantejada en aconseguir assegurar la permanència l'abans possible, i ja té 13 punts d'avantatge sobre les posicions de descens, i es presenta a Olímpia amb un bon nivell de joc i sent el setè equip més golejador de la categoria, amb 27 gols a favor, encara que l'ha penalitzat ser la onzena millor defensa, amb 29 gols encaixats, per poder estar més a dalt de la taula. Els seus màxims perills a la zona de gol son la sisena golejadora del grup, Marta Tomás, que porta ja 10 gols, i Sara García, que en porta 8, però també s'ha de tenir molt en compte a jugadores com Mireia Aguilar, ràpida davantera o a les centrades i faltes de Maria Michi.

Les del nord de Sabadell, però compten amb dos problemes afegits. En l'últim partit es va lesionar la portera Maria del Mar, i és seriós dubte per a l'encontre, però com la setmana passada, on no tenien a la portera suplent, l'equip demostra tenir solucions d'emergència i ho va demostrar amb una valerosa Arantxa Tobal sota pals, imbatuda i demostrant que les dificultats fan créixer la tensió defensiva i l'ingeni de l'equip. L'altre problema que té la UD La Planada, és que a l'hora del partit, alguna jugadora important per a l'esquema ha començat el seu horari laboral i no podrà assistir al partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada