divendres, 21 de desembre del 2012

Jornada 13:



13ena jornada de Lliga, la última abans d'acabar l'any 2012 i que ens aportarà aquests partits, alguns d'ells força emocionants i amb molt en joc, en els partits que es disputaran el dissabte:

UE Tàrrega - CE Seagull
Les locals, en dotzena plaça, amb 12 punts sumats, reben a les quinzenes, amb 7 punts sumats i que volen sumar per intentar sortir de la zona de descens. Un partit on les badalonines podran comptar amb alguna jugadora del seu primer equip CF Badalona per a intentar aconseguir els 3 punts que els asseguri una petita avantatge respecte als equips amb els que empat a punts, FC Artés i UE Rubí.

UE Sant Andreu B - EF Montcada
Les andreuenques, cinquenes amb 21 punts i aconseguint complir els seus objectius aquesta temporada, rebran en el Narcís Sala a un dels millors equips i més en forma de la categoria, la EF Montcada, amb 27 punts i amb el més important, una dinàmica força positiva, desprès d'aconseguir guanyar la setmana passada a les segones classificades (ara terceres), el CECF Les Garrigues, i haver profanat el camp de les segones classificades actuals, el CE Manresa.

CF Cerdanyola B - Soses Femení    
El filial del Cerdanyola, amb 19 punts, rep a les lleidatanes amb 15 en una jornada on el primer equip tindrà descans en la Lliga de Segona Nacional i on es podrà reforçar amb alguna jugadora del primer equip, a part de comptar amb la tornada d'una de les seves millors jugadores, Blanca, sancionada la passada jornada. Per part de les lleidatanes, força ansietat per tornar a guanyar desprès de 5 partits on sols han aconseguit 1 empat a pesar de la bona imatge aconseguida la setmana passada contra el CE Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada