diumenge, 2 de desembre del 2012

Primera divisió Juvenil: CE Europa - CE Sabadell 1-5

Alegria per tres punts crucials (foto: Pedro Salado).

La victòria dels ideals

El juvenil femení A del CE Sabadell va visitar el aquest passat dissabte el Municipal de l’Àliga per enfrontar-se al conjunt escapulat del CE Europa després de perdre, la setmana passada per 1-4 a casa contra l’Estartit.

Des dels primers minuts es preveia un partit emocionant, amb el Sabadell portant el domini del partit i combinant per les bandes, sobretot la de la jove jugadora Lídia Rodríguez, que li va posar les coses difícils a la seva lateral. El partit, sempre sota control del CE Sabadell va poder-se posar ben d'hora de cara per les arlequinades, quan Judith Cervantes va tenir l’ocasió més clara de la primera part amb un fort xut. Tot i això, un córner botat per Lídia Rodríguez va estar a punt de suposar el 0-1 gràcies a la rematada de la capitana Laura Heis, que no va trobar porta. En una jugada aïllada, on la defensa del Sabadell estava despistada, l’escapulada Esther Mangas va ser capaç de superar en l’u contra u a Silvia Piñol i posar el 1-0, resultat amb el que s’arribaria al descans.

La segona part, el domini arlequinat va seguir com a la primera, però aquest cop les ocasions es comptaven per gols. L’empat l’aconseguia Judith Cervantes al minut 48 batent a Raquel Gallardo en una bona definició amb la cama dreta. Seguidament, era la central Maria Masdefiol que rematava un córner botat per Marina Delgado i segellava la remuntada arlequinada al minut 51 amb el 1-2, i en el mateix minut, era Sara Zauner la que marcava un autèntic golàs marca de la casa, després de deixar enrere a tres jugadores escapulades i definir amb un potent xut on la portera local no hi va poder fer res més. Catorze minuts més tard i una altra vegada Sara Zauner, recollia un rebot a l’àrea petita aconseguint el doblet personal i el quart gol per les arlequinades. Patri Bermejo estavellava en el minut 64 de partit la pilota al travesser amb un potent xut però a falta de vuit minuts pel final, la mateixa jugadora, superava a la portera escapulada en el u contra u per col·locar el definitiu 1-5 al marcador.

D’aquesta manera el Sabadell s’apropa una mica més a l’objectiu de la salvació i es col·loca en la novena posició amb onze punts. La setmana que ve hi haurà un partit decisiu contra l’Stoitchkov Barcelona, rival directe per la salvació que aquesta jornada ha perdut per 0-2 contra l’Espanyol i està dotzè, en la zona de perill amb el descens amb vuit punts.

Pedro Salado.

L'equip va remuntar contundentment un 1-0 a la segona part (Foto: Pedro Salado).