diumenge, 30 de desembre del 2012

Segona Catalana Grup 3, Jornada 11

CS Juan XXIII - CF Palautordera     7-2
El que era el partit de la jornada, ja que les líders, l'egarenc CS Juan XXIII rebia a les segones classificades, a 2 punts, el CF Palautordera, es va disputar un diumenge a les 20 hores i per sort no feia el fred d'un Desembre habitual, i va començar més mogut del que s'esperava, amb un gol matiner d'Ivette Aluja al minut 4 que obria el marcador per a les locals, i poc desprès, al minut 13, Míriam Menéndez posaria el 2-0 al marcador, ampliat per Vero Fernández al minut 24, amb un 3-0 que semblava sentenciar el partit, però les visitants, ràpidament es varen tornar a ficar a l'encontre amb el 3-1 marcat per Alina al minut 26 i Lídia Costa posaria el 3-2 onze minuts desprès, amb el que s'arribaria al descans, i que feia somniar amb una remuntada per a les grogues en la segona part. Però aquesta temporada, el conjunt de Les Arenes juga per guanyar i Saray Vidaña endollaria ja al minut 47 una canonada que posaria el 4-2. El partit, seguiria, força anivellat, fins que les visitants intentarien posar una marxa més al partit, però es trobarien amb dos gols en un minut, al 68, el primer Lídia Ruiz i el segon de Judith Olivares per sentenciar el partit, amb un 6-2 que s'ampliaria al minut 85, amb un gol de Raquel Moreno que tancaria el partit i dona un avantatge de 5 punts ja a les terrassenques en el seu objectiu d'aconseguir el campionat.

CE Mercantil - Ametlla del Vallès     Suspès
El delegat de l'equip visitant es va presentar al camp a comunicar que el seu equip no tenia jugadores disponibles per a disputar el partit a la senyora col·legiada, Tamara Martín, que així ho va recollir a l'acta. El comitè de competició decidirà sobre el partit.

CF Vilamajor - CD Badia del Vallès     1-2
Bon partit de les locals, que varen aguantar molt bé defensivament fins al minut 37, on una errada va permetre a Saray fer el 0-1, encara que el partit es va arreglar empatant Laura Torruella al minut 43 per arribar amb l'empat a la mitja part. Al segon temps, el Badia es va quedar amb 10 amb la expulsió de Míriam Góngora, però va continuar sent superior en el joc, fins que la ex-arlequinada Judith Moreno va fer el 1-2 a falta de sols 5 minuts per al final del partit.
Gràcies a l'anònim/a local que ens va enviar la crònica.

CF Martorelles - CE Sant Celoni     2-3
CF Caldes de Montbui - CF Ripollet     3-0
CE Lliçà d'Amunt - UD Lourdes     0-0
Palau-Solità - ADEFB Ripollet     9-0