dijous, 6 de desembre del 2012

Segona Catalana

Lluny dels grans ambients, també hi ha futbol, passió i emoció.

CS Juan XXIII - ADEFB Ripollet     6-1
Les egarenques sentenciaven el partit abans del minut 10, amb dos gols de Vero e Ivette Aluja a l'inici de l'encontre, i ampliaria l'avantatge Saray, amb el 3-0 al minut 24, encara que les visitants retallarien el marcador poc desprès gràcies a Raquel Corral, la millor jugadora de les visitants, amb el 3-1 als 34 minuts. Les locals, però amb 2 gols als minuts 38 i 42 de Sílvia i Judith Olivares farien pujar el 5-1 amb el que s'arribaria al descans. Al segon temps, les de Les Arenes varen intentar ampliar el marcador, però les de Ripollet van ser molt més ordenades al darrera i sols va marcar Judith Olivares al minut 86 per posar el 6-1 definitiu que continua deixant al seu equip líder, amb 27 punts però empatades amb el CF Palautordera.

CE Mercantil - CE Sant Celoni     6-2
Les sabadellenques volien seguir sumant i esperar que els equips de dalt perdessin punts, i varen sortir amb molt bona actitud sobre el camp, aconseguint posar-se amb el marcador favorable gràcies a dos gols de Elisabet Ramos i Carolina Martínez als minuts 11 i 17 que posaven un còmode 2-0 per a les locals, però ràpidament se'ls va torçar el partit, quan en un intent de refusar la bola en una jugada de perill, Judit es va marcar un auto-gol que donava ales, al minut 20 a les visitants, que empatarien al minut 36 amb gol de Vanesa Machado, i amb el 2-2 s'arribaria a la mitja part, en un partit força interessant. La segona part va començar amb més intensitat per part de les arlequinades, i amb moltes protestes per part de l'equip visitant, que al final es varen perdre més en queixar-se de totes les jugades, amb raó o no, a l'àrbitre, Joan Iniesta Amo, que no pas en mantenir el nivell de futbol que estaven demostrant fins aquell moment, i les mercantilistes ho varen aprofitar, primer amb un altre gol d'Elisabet Ramos, al minut 54 per a fer el 3-2 i desprès Carolina Martínez, als minuts 64 i 68, i per acabar un altre cop Ramos, al 78, varen finiquitar el marcador amb un clar 6-2 per a les locals, que fa que l'equip blau-grana quedi en quarta plaça, amb 18 punts en els 9 partits disputats, però a 9 punts dels dos líders. En canvi, el CE Sant Celoni, segueix a la vuitena plaça, amb 9 punts.