diumenge, 23 de desembre del 2012

UE Rubí - FC Sant Quirze 2-6

A pesar del bon marcatge que ha rebut de Silvana,
Cèlia Olmo ha fet una segona part per emmarcar.

Les locals sortien amb força pressió al damunt en un partit on la victòria significava sortir del descens abans del descans de Nadal, i sortien sorprenent a les seves rivals, amb un gol de Marta Valenzuela al minut 2 per posar el 1-0 que seria respòs immediatament per una escapada per la dreta de l'atac de Cristina Campos per posar el 1-1 al minut 5, en un inici del partit força mogut. El joc seguiria equilibrat, però serien les visitants, al minut 24, les que es posarien per davant del marcador, amb una falta on Gema Pacheco recolliria la bola a l'àrea petita i afusellaria a Mari Ángeles sense opció, fent el 1-2, i aprofitant que les locals estaven tocades moralment, Yaiza trencaria el fora de joc per l'esquerra i definiria amb un toc suau, creuant la bola davant de la porteria rival per a fer el 1-3 al minut 29, encara que les locals es refarien contestant dos minuts desprès amb el 2-3, quan en una jugada a pilota parada, Marjorie marcaria i posaria de nou al seu equip dintre del partit, encara que prop del minut 40 Yaiza podria haver tornat a marcar desprès de creuar una altre pilota davant de la porteria de la UE Rubí. Tot i això, s'arribaria a la mitja part amb el provisional 2-3 al marcador.

Al segon temps, només varen caldre 6 minuts per a la primera gerra d'aigua freda per a les locals, quan  l'àrbitre xiularia un contacte dintre de l'àrea a Maria i transformaria la pena màxima Gema Pacheco per a posar el 2-4 al marcador. El partit s'acabaria decidint amb dues jugades on la genialitat de Cèlia Olmo apareixeria en favor de les mussoles, primer al minut 57, quan la menuda centrecampista faria una passada perfecte a la banda dreta, on entrava sola la única jugadora del seu equip, Eli de Santiago, que no desaprofitaria aquest regal per a fer el 2-5, i 3 minuts desprès la pròpia Cèlia s'inventaria una altre passada a l'esquerra a la pròpia Eli, que xutaria i es trobaria una mà de Mari Ángeles que refusava el seu xut, però allà estaria Cèlia per a rematar el rebot i fer el 2-6 que tancava el partit, a pesar de que al minut 67 en un refús defectuós d'Hidalgo, Marjorie faria la passada que Silvana remataria i una defensa enviaria a córner. Llavors, al minut 73, l'àrbitre trauria la segona groga a Maria i deixaria a les rubinenques amb 10, i el partit aniria morint amb el resultat final de 2-6.

Així, les locals es troben en zona de descens, catorzenes, amb 7 punts, però empatades amb les quinzenes, el CE Seagull amb 7 punts també i sols 1 punt del primer equip en salvació, FC Artés, tretzenes amb 8 punts. Per contra, el FC Sant Quirze, es posa amb 21 punts i una treballada setena plaça que les mantén força lluny del descens.

El FC Sant Quirze ha pogut celebrar la victòria abans de vacances.