dijous, 31 de maig del 2012

Copa Catalunya femenina 2012


Passada la primera ronda de la Copa Catalunya 2012 femenina, amb el resultat que faltava, i segons el quadrant de competició que va fer la FCF, ja tenim els partits de la segona ronda de la competició. En el partit que faltava, va saltar la sorpresa a la capital del Segrià i l'equip de Preferent va eliminar al de Segona divisió, accedint així a la propera ronda, on tornarà a trobar a un rival de Segona Divisió, però ascendit aquest passat cap de setmana a Primera :

4. AEM Lleida - Lleida Esportiu     3-2

Segona Ronda, a jugar el cap de setmana del 2 i 3 de Juny:

1. CF Lloret - CF Suburense
2. UE Porqueres - Sant Cugat FC
3. Riudeperes At. -  F. Vilafranca
4. AEM Lleida - Llevant Les Planes
5. Nàstic de Tarragona - CE Europa
6. Cabanes UE - Pardinyes FC
7. FP Júpiter - Badalona CF
8. EF Guineueta - EF Bonaire


Tercera Ronda, a jugar el cap de setmana del 9 i 10 de Juny:

Q1. Guanyador 1 - Guanyador 2
Q2. Guanyador 3 - Guanyador 4
Q3. Guanyador 5 - Guanyador 6
Q4. Guanyador 7 - Guanyador 8

Quarts de Final, a jugar el 16 i 17 de Juny:

Guanyador Q1 - FC Barcelona
Guanyador Q2 - UE L'Estartit
Guanyador Q3 - RCD Espanyol
Guanyador Q4 - CD Sant Gabriel

Els guanyadors de Quarts de final accediran a la Final Four, en dates i lloc per determinar.


La competició té també alguns condicionants, com que els partits es jugaran en el camp de l'equip de més baixa categoria i en el cas de que siguin de mateixa categoria, es jugarà al camp de l'equip situat a dalt del quadre que ha penjat la fcf a la seva web:

dimecres, 30 de maig del 2012

Ets noia i vols aprendre a jugar al futbol?


Doncs si ets noia o coneixes a alguna jove que s'atreviria a entrar a la cantera del CE Sabadell FC, no ho dubtis, el Dilluns, 11 de Juny el CE Sabadell FC organitza proves d'accés en el seu futbol base, i on si tens entre els 4 i els 15 anys, pots provar d'entrar en un dels equips de formació del club.

El CE Sabadell, compta actualment amb:

-Un equip Sènior femení a Primera Catalana.

-Un Juvenil-Cadet que acaba aquesta temporada de ser Campió de Segona divisió i que ha pujat a Primera, on jugarà contra els grans equips de la categoria, com son RCD Espanyol, FC Barcelona, CD Sant Gabriel.

-Dos Infantils-Alevins a Primera Catalana, que s'enfronten cada temporada a unes rivals que saben que els posaran les coses difícils i estan considerades el cinquè millor equip de la categoria.

-Un Aleví-Benjamí-Prebenjamí on aprenen que és el futbol, gaudeixen d'aquest esport, i aprenen com millorar dia a dia tècnicament.

-En els patufets, també hi han nenes que aprenen les bases del futbol.

La propera temporada, amb l'ascens del Juvenil-Cadet, hi ha projectat també un Cadet per a Segona Divisió, a part d'enfortir i engrandir la base.

No t'ho pensis més i apunta't en el formulari que trobaràs en el següent enllaç:


També es faran proves per als equips masculins del CE Sabadell FC. Atreveix-te!

dimarts, 29 de maig del 2012

Objectiu aconseguit!

L'equip aconsegueix una merescuda permanència (Foto: Pere Camprubí).

El CE Llorençà començava la temporada amb només un objectiu: aconseguir una permanència en la seva participació a Tercera Catalana desprès de l'ascens de la última temporada, i desprès de 32 jornades de Lliga, el moment més apte per aconseguir aquesta permanència era aquest passat dissabte, on una victòria significava que cap equip situat en descens ni en la quinzena plaça, zona de descens compensat podria atrapar a l'equip de Sant Llorenç Savall a la taula classificatòria.

El problema, és que no era tant fàcil, ja que al Municipal de Pontferrer venia el segon classificat, disposat a assegurar la seva plaça per aconseguir fer el play-off d'ascens a Segona Catalana, i a més en una bona ratxa, ja que feia 8 partits que no coneixia la derrota en Lliga, amb una ratxa d'11 partits com a visitant imbatut i que a més era el millor equip com a visitant a la lliga (i per ara, ho continua sent), amb 11 victòries, 2 empats i sols 2 derrotes lluny del seu camp.

Però la EF Barberà Andalucia no comptava en que el seu viatge a terres llacerenques seria la seva tercera derrota com a visitant en la lliga, i a pesar de fer un bon partit, els locals aprofitaven el millor coneixement del seu propi terreny per donar la cara des de bon principi, en un partit arbitrat per en Pablo Ferreiro, que va haver d'anotar només 1 gol en la seva acta, el marcat al minut 28 per en Pere Daví i amb el que s'arribaria a la mitja part.

Durant la segona part, els locals aguantarien sorprenentment a un equip superior tècnicament, però que en cap moment va poder amb l'ordre i organització llorençà, i la voluntat dels locals, es va anar imposant en el terreny de joc, fins i tot en els minuts finals, quan els dos equips varen endurir el joc, però l'àrbitre va saber controlar força bé la seva parcel·la, i xiulant el final del partit, amb els 3 punts en joc per als locals i amb la permanència assegurada per gaudir la propera temporada de nou de la Tercera Catalana.

dilluns, 28 de maig del 2012

Entrevista a Sílvia Ginés, del Soses Femení.

Un dels motors del Soses Femení, Sílvia Ginés.

Avui entrevistem a una jugadora de les terres de Lleida, que s'autodefineix del Lleida i periquita, però que juga vestida de blaugrana, en el Soses Femení, equip que en les últimes temporades ha estat jugant en el mateix grup que el CE Sabadell. El curiós del cas, és que Soses és una població de gairebé 1.800 habitants, i tant mateix té equip sènior i filial femenins, tot un detall de la bona feina que es fa allà en el futbol femení. Sílvia Ginés ens ha contestat molt amablement a la nostre entrevista:

Que consideres que ha sigut per tu el més important en la teva carrera esportiva?

El més important per mi durant tots aquests anys a sigut el poder gaudir de jugar a Primera Nacional, actual Segona Divisió, una experiencia de la qual vaig apendre la majoria de coses que puc aportar avui en dia al futbol, tot i que sempre es poden apendre coses noves.

Com vas descobrir el futbol i on vas començar a practicar-lo? 

Futbolísticament puc dir per sort o per desgràcia que sóc una rodamons en aixo del futbol femení. Vaig començar a donar-li cops a la pilota al 2001 al equip del meu poble, Tàrrega, on hi vaig ser dues temporades. Desprès vaig anar a jugar a Nacional (C.F Pardinyes Temp.03-04) i on desgraciadament vaig patir un descens de categoria.

Les temporades 2004 fins 2006, per proximitat, vaig anar a parar al F.F Cervera – Segarra (passat al futbol sala) que érem a Primera Catalana.

Al anar a Lleida a estudiar vaig fitxar per l’AEM ( Temp.2006-2007) on vaig estar fins al hivern ja que a causa de pocs minuts, vaig anar al C.F Pardinyes, que també estava a Nacional, a acabar la temporada. A la següent, la 2007-08 vam organitzar un equip a Torrefarrera que es va acabar desfent, ja que la directiva no va apostar per el futbol femení.

Desprès de tantes anades i vingudes d’equips vaig prendre'm un any de relax futbolístic, però a la 2009-10 vaig tornar a donar-li a la pilota a Gimenells, on hi havien la majoria de noies que vam fer el Torrefarrera, per desprès, passar a l'estiu del 2010 fins l’actualitat al Soses Femení, on puc assegurar que han tornat a despertar aquelles ganes que tenia sempre de jugar han tornat, on més que un equip, som una família.

També vas jugar en alguna selecció, veritat?

Si, a l'any 2003 em varen seleccionar per a la Selecció de Lleida, i varem jugar uns quants amistosos, per acabar jugant un campionat amb les seleccions de Girona, Tarragona i Lleida.
On t'hagués agradat també jugar?
M'hagués agradat vestir la samarreta de l'actual Lleida Esportiu, i també la del RCD Espanyol, i el meu màxim hagués estat arribar a jugar amb la Selecció Catalana, coses que ara ja serien pràcticament impossibles, però que de ben petita eren les meves il·lusions.

Com valores personalment la temporada que ha acabat?

L’he trobat una mica irregular, resultats que ningù s’esperava, partits molt extranys… molta diferència de joc en comparació a l’any passat.
I com valores la temporada del teu equip?

Sincerament crec que com a equip podríem haver fer molt millor les coses, treure més bons resultats ja que tenim gent per poder aconseguir-ho. Si ho miro individualment, sé que si les lesions i la regularitat m’hagués deixat, hagués fet més bona temporada i per tant, ajudat més al meu equip.
Quina ha sigut la sorpresa positiva i la decepció per tu de la categoria?

Sens dubte la sorpresa es la gran temporada del Garrigues Femení. Ningú apostava per elles, i en canvi, han sabut jugar les seves cartes. La decepció és per el meu propi equip, per no poder haver lluitat per posicions més altes.

Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?
Sempre motiva molt més jugar els derbis, suposo que ja pel “pique” que es forma per tot això, ja surts amb més ganes (tot i que no hauria de ser així). Els nervis per mi, son com les amigues al camp, es deixen fora fins un cop acabat el partit.
Com veus el futur del futbol femení?

Ha millorat molt comparat anys endarrere, ja que ara està més ben mirat i sembla que ja la premsa i la gent en general aposta més per nosaltres, tot i que mai serà vist com el futbol masculí. Ara sols espero i desitjo que això no deixi de créixer i de que es valori tot el treball de la gent que està darrera, com vosaltres.
I dels dos partits contra el CE Sabadell, que en penses del seu joc?

El partit a Sabadell ens va costar molt, tant és així que als últims dos minuts van saber donar-li la volta al marcador i vam acabar perdent 3-2. Va ser un partit molt igualat fins al final on els canvis fets per l'equip arlequinat, van donar l'aire que necessitaven per treure el partit que estava en un punt mort.
A la tornada es van notar molt les baixes del mig del camp, on hi havia, per mi, de les jugadores més importants d’aquest equip, però tot i així van demostrar que son un grup en el qual hi ha molt futur i una bona base, a més, sempre es bó veure jugadores “petites” com debuten.
A seguir així la temporada que vé i a millorar sempre que es puguin els resultats!
Des de la nostre plana, agraïr totes les informacions, comentaris, detalls, fotografies i altres coses que ens ha fet arribar na Sílvia des de que ens va descobrir i desitjar-li que segueixi gaudint del nostre esport. I com diu ella... Salut i Força futbol femení!

dissabte, 26 de maig del 2012

Futur.

Sara Zauner, qualitat, compromís i futur (Foto: Pedro Salado).

Tot club hauria de tenir clar que el seu futur està en la base. En el CE Sabadell Femení, estan aprenent que així és, i en la base estan demostrant treballar de nou per a tenir un futur molt més brillant que el present i si pot ser similar a un passat gloriós que es va fondre enmig de deutes i d'enemistats entre directius, entrenadors i tot el que suposa l'entorn d'un equip esportiu.

Si vé pot semblar que els resultats dels equips de les petites, com els de l'Aleví-Benjamí-Prebenjamí son dolents, amb una 11ena plaça entre 13 equips, s'ha de conèixer a fons la causa d'aquesta classificació. L'equip, compta amb jugadores de totes les edats, però habitualment son les més joves de la categoria en els seus enfrontaments contra els equips rivals. La feina és més de formació que competitiva, i fa que aquesta diferència d'edat es noti en els resultats durant els partits. Poc poden fer la qualitat de jugadores com Sara Parra o Anna Montesinos davant una altre jugadora que els treu 1, 2 o 3 anys més, i l'equip, ha de patir algunes derrotes dures, però que ajudaran en un futur a que aquestes jugadores entenguin que és de veritat un esport.

En el mateix cas ens trobem amb el Sabadell Infantil-Aleví, més conegut com el B, amb la meitat de jugadores Alevins, jugant contra equips amb més edat en molts casos. En el seu cas, a més, jugant a Primera Divisió, amb equips com el RCD Espanyol A, CD Sant Gabriel A o Mercantil A, i aconseguint una meritòria vuitena plaça entre 12 equips. 

A l'Infantil A ja s'anivellen més aquestes diferències, i oh! Sorpresa... l'equip està considerat un dels grans de la categoria, prop del nivell d'equips amb més atracció mediàtica i econòmica com son FC Barcelona i RCD Espanyol o amb atracció econòmica i consideració formativa com és el CD Sant Gabriel. 

I per últim, en el futur del CE Sabadell Femení, trobem al Juvenil-Cadet, futur autèntic de l'equip que en unes temporades ens pot portar al primer equip a millors categories. Si el dijous el company Jordi Romagosa no volia destacar a cap de les seves integrants, jo si ho faré: Inés Palmiero, Clàudia Poch i Sílvia Piñol, amb elles 3 el futur sota pals està cobert, la primera la veig en breu en el primer equip, i les altres dues porteres, seran clau per lluitar per la permanència a Primera Divisió la propera temporada i per lluitar per donar una gran imatge al nou equip Cadet que es formarà la temporada que vé. També destaco a Christina Picón, extrem ràpida i amb molta lluita, Marta Gimeno, defensa monumental i que treu la bola amb seguretat, Laura Segura, que té un guant als peus, rebent, conduïnt i assistint a les companyes, Sara Zauner, insuperable per les rivals robant un munt de boles, fent la feina fosca de l'equip o Patrícia Ballesteros, sempre amb la canya preparada vora la porteria rival.

Elles son el futur del CE Sabadell Femení, i premis com el d'aquest dissabte a la nit, amb la presència de directius varis en la festa que han fet, i d'en Pablo Ruiz, son més que merescudes.

Noemí S.

divendres, 25 de maig del 2012

La Base

Inés Palmiero, ha estat en el Juvenil i ja juga al primer equip (Foto: Pedro Salado).

Juvenil-Cadet:
Acabada la temporada com a campiones del seu grup de Segona Catalana, amb el que van aconseguir l'ascens a Primera, i a més havent fet debutar a Silvia Piñol, Inés Palmiero, Marta Gimeno, Clàudia Poch, Yaiza Muñoz, Laura Segura, Marina Delgado i Marta Póveda en el primer equip, aquest equip ha fet una temporada excel·lent, encara que en el torneig complementari, varen quedar en quarta plaça, havent baixat una mica el gas que les caracteritzava en la Lliga, on van fer un rècord de 22 victòries consecutives. Seria injust destacar a alguna jugadora, ja que totes varen estar a gran nivell, i a part de les 8 que han debutat ja en el primer equip, estem segurs que en el futur moltes més les trobarem allà. Aquest dissabte, juguen precisament un partit contra el sènior femení a les 18 hores a Olímpia.

Infantil-Aleví A:
Desprès d'aconseguir una meritòria segona posició en el seu grup de Primera Divisió, desprès d'un imbatut FC Barcelona, han seguit competint en el torneig complementari, un altre cop contra les blau-granes i contra RCD Espanyol i CD Sant Gabriel, quedant en la quarta plaça final, en un torneig on al final, les del FC Barcelona han quedat campiones i les periquites sub-campiones.

Infantil-Aleví B:
Desprès de la vuitena plaça (de 12 equips) en el seu grup de Primera Divisió, han quedat quartes en el seu torneig complementari. Jugant contra Llevant Les Planes, Igualada i Manresa, tots ells equips A del seu club i amb edats superiors a les nostres. Cal feina i treball i arribaran les recompenses.

Aleví-Benjamí:
Acabant en la onzena plaça (de 13 equips), en el seu grup, han conegut la duresa de la derrota però també han aprés que amb menys edat es pot plantar cara a equips més experimentats. Ara saben que cal treballar dur, i segur que en un futur els serà més fàcil demostrar del que son capaces.

dijous, 24 de maig del 2012

Entrevista a Desirée Rubio, jugadora del FC Sant Quirze.

Desirée Rúbio, la més jove jugadora de la Lliga.

Avui entrevistem a Desirée Rubio, que nascuda el 30 d'Octubre de 1997, va haver de començar la temporada sense equip, però quan va entrar en el Sant Quirze, ho va fer només entrenant i sense jugar per que no tenia encara l'edat mínima per tenir fitxa a la competició. A l'equip, coincideix amb la seva germana, Lídia Rúbio i curiosament amb dues jugadores més que es diuen quasi com ella, Desiree Moya i Desiré Martínez.

Com vas descobrir el futbol i on vas començar a practicar-lo?

Vaig descobrir el futbol des de molt petita, ja que el meu pare hem portava a veure els partits del CE Sabadell, però vaig començar a voler jugar a aquest esport quan la meva germana Lídia es va apuntar per jugar al CE Sabadell femení.

En quins equips has estat, doncs?

Vaig començar a l'equip arlequinat, a la temporada 2008-09, a l'Infantil C, i a les següents dues temporades (2009-10 i 2010-11), vaig estar defensat els colors del meu equip a l'Infantil B. A principi de temporada em varen comunicar que no tenia lloc a l'equip, i vaig haver de buscar-me la vida. Em van oferir estar entrenant en el FC Sant Quirze del Vallès, i he acabat jugant minuts i marcant fins i tot 3 gols, encara que un àrbitre es mengés en una acte un d'ells.

Com valores personalment la temporada que ha acabat?

Crec que ha sigut molt bona, ja que he tingut molt de suport, tant per part de les meves companyes com per part del meu entrenador, i a més, he aprés molt al estar en un primer equip, rodejat de jugadores amb molta més experiència.

I com valores la temporada del teu equip?

També la valoro com a molt bona, ja que era un equip que havia pujat a la passada temporada, i amb molt d'esforç i treball dur, hem aconseguit quedar en una bona sisena plaça.

Quina ha sigut la sorpresa positiva i la decepció per tu de la categoria?

La meva sorpresa positiva, ha sigut conèixer a jugadores molt bones, tant les que estan al meu equip, com d'equips contraris

I la decepció?

Des del punt de vista més personal, realment no he tingut cap decepció.

Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Sens dubte una motivació i alegria especial, ha sigut jugar contra el CE Sabadell, i encara que no he pogut jugar contra elles per diferents motius, em trobava més nerviosa durant la setmana.

Com veus el futur del futbol femení?

En principi, jo crec que en aquests últims anys s'ha començat a valorar més el fútbol femení i si continua així  segurament que podrà arribar més lluny.

Desirée Rubio ha sigut la jugadora més jove de la competició, i a més, ha sigut pre-seleccionada per la selecció del Vallès Occidental-Sabadell que participarà al campionat de Catalunya comarcal de Futbol Femení que es disputarà aquest Juny i Juliol.

dimecres, 23 de maig del 2012

Jornada 30 (i II)



Pardinyes - UD Lourdes     9-0
Les locals varen sortir al camp amb la pressió de guanyar per tenir esperances d'aconseguir el títol, ja que els calia guanyar i que el Bellavista Milan no aconseguís cap punt, i les visitants van sortir a tancar-se e intentar no rebre gaires gols, fins que al minut 17 van rebre el 1-0. Tres gols més abans del descans varen trencar la moral de les de Mollet i a la mitja part ja s'arribava amb un 4-0 que sentenciava el partit. A la segona part, les locals varen seguir sumant oportunitats i gols, fins arribar a un contundent 9-0 amb el que s'acabava el partit. El Pardinyes, però hauria d'esperar a la tarda per veure com se li escapava el campionat i haurà d'esperar a possibles renúncies de categoria per a pujar a Preferent. La UD Lourdes, amb el descens a Segona Catalana firmat fa jornades, haurà d'intentar armar de nou un equip per a celebrar un ascens la propera temporada.

Santa Eulàlia Ronçana - Sant Ignasi Esportiu     3-3
Les verd-i-blanques sortien al camp sense jugar-se res, però una de les seves millors jugadores, Laia Margenat, posava el 1-0 al marcador al minut 6, que seria igualat al minut 31 per Puigserver, fent el 1-1 que feia que les de Sarrià se salvessin del descens, encara que a la següent jugada, les locals marcarien el 2-1 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les vermelles van sortir disposades a mantenir la categoria o morir amb honor, i varen jugar potser la millor mitja hora de joc de tota la temporada, però varen encaixar al minut 82 el 3-1 que semblava que les sentenciava. Llavors, varen endurir una mica el partit, i les locals no varen voler entrar en aquest joc, i la pressió de les barcelonines, va donar resultat, ja que al 86 i al 91, Balcells i Puigserver van posar el 3-3 que feia embogir a les visitants, que signaven l'empat que els podia donar la permanència (com així va ser), en el descompte. Les locals, acaben setenes, fent una molt bona campanya.

Sant Quirze del Vallès - Cerdanyola B     3-3
Una primera part molt igualada, amb molt bona actitud i ganes de jugar la bola per part dels dos equips, semblava que acabés amb un empat al marcador, però dos minuts abans del descans, Natàlia posava el 0-1 al marcador. Al segon temps, el joc va ser igualment atractiu, però els dos equips varen estar molt més encertats de cara a porteria, amb dos gols de Lizarraga i un de Desiré Martínez que posava un 1-3 al marcador a falta de 10 minuts de partit. A partir d'aquell moment, el FC Sant Quirze va començar a apretar de valent, i primer Raquel Garcia al minut 81 i ja al descompte Quiles, van marcar 2 gols que permetien que el partit acabés 3-3, amb un puntet per a cada equip, que fa que les escalivades acabin la lliga en una esplèndida sisena plaça, desprès de pujar de Segona Catalana la passada temporada, i que les del filial del Cerdanyola, quedin dotzenes, amb la salvació a la mà.

dimarts, 22 de maig del 2012

Jornada 30 (I)

Última jornada de la Lliga 2011-12 (Foto: Pedro Salado).


UD La Planada - EF Montcada     1-4
Sols un punt necessitava la EF Montcada per quedar en tercera plaça de la Lliga i visitava un dels camps més difícils de la categoria, el de la UD La Planada, on les locals han fet 27 dels seus 37 punts que els han donat la permanència, i on han caigut equips com el Pardinyes (subcampiones) i on només hi han guanyat 4 equips, CE Llerona (quartes), Bellavista Milan (Campiones) i FC Sant Quirze (sisenes), en la infame primera volta que varen fer les de Sabadell, i la quarta derrota va venir ahir, contra les que han acabat en tercera plaça. El partit en si, el podem resumir en una primera part força igualada, on Georgina va marcar per a les visitants, i una segona part on les locals varen ser més ofensives, per a oferir al seu públic una victòria de comiat, però on les visitants, amb l'encert habitual cara a porteria de Mati i la qualitat d'Adriana i Laura Guzmán varen decidir l'encontre i es varen emportar els 3 punts. Amb aquest resultat, les sabadellenques tornen a aconseguir merescudament la permanència, havent aconseguit 24 punts en la segona volta i quedant finalment en la desena plaça, i per la seva part, la EF Montcada acaba en una brillant tercera plaça.

CECF Les Garrigues - Soses Femení     4-0
Derbi de les comarques de Lleida on les locals ja varen sortir en tromba i a la mitja hora ja havien decidit el partit, amb dos gols d'Estefania i un més d'Anna. Abans de la mitja part, per si quedaven dubtes, Irene va sentenciar amb el 4-0. A la segona part, les locals van abaixar força el pistó i les visitants varen aprofitar per tenir alguna ocasió, però sense encert en els metres finals. Desprès d'aquest resultat, les locals tanquen una temporada espectacular, on de ser un dels debutants de la categoria, han acabat sent les cinquenes classificades finals, amb 60 punts en 30 partits i sent el segon equip menys golejat de la categoria, el segon menys golejat com a local i com a visitant. Les blau-granes, també aconsegueixen la permanència, de manera còmode i sense gaires patiments.

U. At. d'Horta - ENFAF     4-0
Típic partit on un dels equips és tant superior a l'altre que o bé queden molts a zero o que se li complica al suposat guanyador des del minut 0. Aquest cop, el partit va seguir el seu guió més probable i la primera part va acabar amb un definidor 3-0, amb gol de Natàlia Pinto inclòs, que està acabant la temporada jugant com a jugadora amb notables resultats. A la segona part, les locals van apretar menys i les visitants tampoc van obrir-se massa per no tornar a Andorra apallissades, fent jugar a moltes jugadores joves i que van demostrar força actitud defensiva, encara que van rebre un gol més per posar el 4-0 final al marcador. Així, les locals aconsegueixen el seu objectiu de la permanència, acabant en novena plaça desprès de l'ascens de la passada temporada, i les andorranes tornen a baixar a Segona Catalana, d'on provenien.

dilluns, 21 de maig del 2012

Copa Catalunya femenina, ja s'ha sortejat el quadre!


Avui, la FCF ha sortejat ja el quadre de la Copa Catalunya Femenina 2012, amb els següents emparellaments:

Primera Ronda, a jugar aquest proper cap de setmana, 26 i 27 de Maig:

A.  CF Lloret - U.Prat
B.  UE Porqueres - Bellavista Milan
C.  Santpedor CF - F. Vilafranca
D.  AEM Lleida - Lleida Esportiu
E.  Nàstic Tarragona - UE Sant Andreu
F.  La Salle Premià - Cabanes UE
G.  FP Júpiter - Xaica CE
H.  Igualada CF - EF Guineueta 
I.   EF Bonaire - Cerdanyola FC

Exempts:
CF Suburense
Sant Cugat FC
Riudeperes At.
Llevant Les Planes
CE Europa
Pardinyes FC
Badalona CF

Segona Ronda, a jugar el cap de setmana del 2 i 3 de Juny:

1. Guanyador A - CF Suburense
2. Guanyador B - Sant Cugat FC
3. Guanyador C - Riudeperes At.
4. Guanyador D - Llevant Les Planes
5. Guanyador E - CE Europa
6. Guanyador F - Pardinyes FC
7. Guanyador G - Badalona CF
8. Guanyador H - Guanyador I

Tercera Ronda, a jugar el cap de setmana del 9 i 10 de Juny:

Q1. Guanyador 1 - Guanyador 2
Q2. Guanyador 3 - Guanyador 4
Q3. Guanyador 5 - Guanyador 6
Q4. Guanyador 7 - Guanyador 8

Quarts de Final, a jugar el 16 i 17 de Juny:

Guanyador Q1 - FC Barcelona
Guanyador Q2 - UE L'Estartit
Guanyador Q3 - RCD Espanyol
Guanyador Q4 - CD Sant Gabriel

Els guanyadors de Quarts de final accediran a la Final Four, en dates i lloc per determinar.


La competició té també alguns condicionants, com que els partits es jugaran en el camp de l'equip de més baixa categoria i en el cas de que siguin de mateixa categoria, es jugarà al camp de l'equip situat a dalt del quadre que avui ha penjat la fcf a la seva web:


Aquesta temporada s'ha de dir que la FCF de bon principi està fent les coses amb força lògica, posant els partits de la competició en cap de setmana  i fins i tot subvenciona els arbitratges, cosa que ajuda als clubs modests. Per posar una idea a millorar, estaria bé que obrís la inscripció per a tots els equips catalans, i si algú renuncia, poder tirar d'aquella llista (sempre respectant la classificació a les lligues), per a que a la Primera Ronda no quedés tampoc cap exempt. Amb això hi hauria més equips que podrien participar i molts equips tindrien també la oportunitat d'allargar la temporada.


diumenge, 20 de maig del 2012

Final de Lliga.

El CF Bellavista Milan ha acabat aconseguint el títol i s'assegura l'ascens a Preferent (Foto: Bellavista-Milan).

Dia d'emocions contrastades en el futbol català, i concretament a Primera Catalana, grup 2 on avui s'acabaven de decidir dues coses: El Campionat i assegurar-se l'ascens a Preferent i una de les places de descens efectiu. Per el títol, aquest matí, el Pardinyes feia la seva feina, guanyant 9-0 a la UD Lourdes i aconseguint 3 punts que les col·locava líders provisionals, però que haurien d'esperar al partit d'aquesta tarda, on un sols empat del Bellavista Milan les deixava sense títol, i les de Les Franqueses disputaven un partit amb suspens, ja que amb la pluja s'ha patit per el seu aplaçament, contra el CP San Cristóbal, que es jugava el descens, i anava al camp de les roig-i-negres amb la necessitat imperiosa de puntuar, ja que l'empat 3-3 del Sant Ignasi, que es jugava el descens a casa d'un equip que no es jugava res, el Santa Eulàlia, donava 1 punt de marge a les de Sarrià per a la permanència.

En el Bellavista-Milan, les coses les han tingut clares des del principi, i al minut 7 ja han cimentat el seu títol, amb el 1-0, el 2-0 ha arribat al minut 17 i el 3-0 al 22, i a pesar de que les egarenques han reaccionat amb un gol, posant el 3-1, a la mitja part ja arribaven caient per 5-1. La segona part, entre pluja i pedra ha sigut un calvari sobretot per l'equip visitant, fins que al minut 71, i amb 7-1 al marcador, l'àrbitre, Sergio Martín, ha aturat definitivament el partit, avançant la festa que s'ha produït desprès, per a les locals, amb molta alegria, i avançant també la tristesa per a les parroquials, que desprès d'aconseguir l'ascens la passada temporada, tornaran a jugar a Segona Catalana l'any que vé.

Així doncs, cal felicitar al Bellavista-Milan per el títol, al Pardinyes per donar la cara fins a l'última jornada i al Sant Ignasi per la permanència, i animar a les noies del CP San Cristóbal a que tornin intentar l'ascens a Primera Catalana la propera temporada.

dissabte, 19 de maig del 2012

CE Sabadell - CE Llerona 2-2. Empat i comiat

Empat i canvi a la banqueta


Peque ha tornat a fer un partit molt complert i ha demostrat la seva condició de capitana (Foto: Pedro Salado).

divendres, 18 de maig del 2012

Prèvia: CE Sabadell - CE Llerona

 - 

CE Sabadell FC - CE Llerona

Aquest dissabte 19 de Maig, a les 19 hores, a Olímpia es juga el partit de la trentena i última jornada de Lliga entre el CE Sabadell, situat en una còmode vuitena plaça, però aspirant a la setena, ocupada per el Santa Eulàlia, 1 punt per sobre de les arlequinades, i el CE Llerona, en quarta plaça, i a 3 punts de la tercera, ocupada per la EF Montcada, amb el goal-average a favor de les de Les Franqueses.

El CE Sabadell es presenta al partit amb un petit sotrac de dues derrotes consecutives, però amb el bon sabor de boca de l'últim partit disputat, davant la EF Montcada on durant el partit, i més concretament a la primera part, varen saber donar la cara contra un equip teòricament superior que només va superar a les sabadellenques a la segona part, i amb la confiança de ser el setè millor equip com a local, on ha aconseguit 25 dels 41 punts sumats, en 8 victòries, 1 empat i 5 derrotes.

En canvi, el CE Llerona vé a Sabadell amb la moral força tocada, desprès de perdre a casa el derbi de Les Franqueses contra el Bellavista Milan per 0-2, i reduïr així les opcions per conquerir la tercera plaça de la categoria, ja que a pesar de tenir a la EF Montcada a només 3 punts, amb el goal-average guanyat, les seves rivals juguen a La Planada, on trobaran a un equip local salvat, encara que confien que com sempre, les del nord de Sabadell donaran la cara. El Llerona, és també el segon equip més golejador del grup, amb 132 gols a favor, a 1 del més golejador, Pardinyes.

Tot i així, amb aquest enfrontament i el de la UD La Planada, la tercera plaça es decidirà a Sabadell, mentre que el campionat de Lliga, es dirimirà Diumenge, en un Pardinyes - UD Lourdes, on segurament les lleidatanes no tindran compassió de les de Mollet, i en un Bellavista Milan - CP San Cristóbal molt interessant, ja que les primeres amb 1 sols punt son ja campiones, i les visitants es presenten amb l'esperança de puntuar o d'almenys fer el mateix resultat que el Sant Ignasi, amb les que estan empatades a punts per poder salvar la categoria.

dijous, 17 de maig del 2012

Maria Farreras, jugadora del Bellavista Milan.


Foto realitzada per www.tonijimenez.com

Avui entrevistem a Maria Farreras, jugadora del Bellavista Milan de Primera Catalana femenina, grup 2. Jugadora ràpida, amb el 9 a l'esquena, que gaudeix del nostre esport amb ganes i esforç, i que aquest diumenge, en cas de guanyar o empatar el seu partit, es pot proclamar amb el seu equip campiones de Lliga, va accedir a contestar a les nostres preguntes:

-Com vas descobrir el futbol i on vas començar a practicar-lo?

La veritat és que no fa gaire que vaig descobrir el futbol. Als 13 anys vaig anar a Estats Units interna a un col·legi fins els 19 anys, allà vaig acabar secundària i batxillerat, el meu esport principal era el tennis, i no va ser  fins el meu últim any, que vaig decidir llançar-me amb el futbol. Tenia una gran amiga que jugava i ella em va animar. Des del principi em va encantar, i ara no puc viure sense practicar-lo. Fa relativament pocs anys que jugo a futbol, he passat només per tres equips; vaig estar 4 mesos al Barça , a la meva arribada de Estats Units i desprès vaig marxar a  La Roca ; més tard vaig començar el meu camí amb el Bellavista Milan.

-Com valores personalment la temporada que ha acabat?   
     
Personalment, no he tingut una de les meves millors temporades. L’any passat, vaig acabar amb bastants més gols, però amb moltes menys assistències. Aquest any he sabut donar-me compte de que treballant en equip també es pot guanyar.

-I com valores la temporada del teu equip?

El Bellavista Milan ha estat a l’altura, a nivell d’equip  valoro la temporada molt positivament, només ens falta un partit per acabar la lliga, i només hem tingut una derrota. El equip del Bellavista ha sabut aguantar la pressió i donar el millor, per intentar ser campiones de lliga, només amb una derrota. Cada una de les meves companyes forma part del gran esforç que conjuntament hem fet totes per arribar on estem ara. Estic molt orgullosa de cada una d’elles i sense l’esforç conjunt de totes no estaríem on estem. Des d’aquí vull agrair tot l’esforç i dedicació de totes les meves companyes d'equip. 

-Quina ha sigut la sorpresa positiva i la decepció per tu de la categoria?

Amb el Bellavista Milan, la veritat és que he tingut poques decepcions, potser la única derrota que vam tenir contra el Pardinyes, un gran equip, fort  i molt treballador, va ser la única decepció. Va ser un cop dur veure com s’escapava la lliga de les nostres mans. La part positiva: el treball de cada una de les jugadores del meu equip. Totes ho han donat tot per continuar lluitant e intentar ser campiones de lliga aquest diumenge.

Gols, esforç i sacrifici, Maria Farreras.

-Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Soc una persona molt nerviosa, he d’admetre que surto nerviosa a TOTS els partits contra els que juguem, uns requereixen més pressió i més motivació que uns altres , però normalment sempre surto amb nervis. Pot ser que Pardinyes, Llerona, Montcada i CE Sabadell són els que amb més pressió i nervis estava. Són equips forts amb gent molt bona i de molt alt nivell.

-Quin partit en tota la temporada creus que ha sigut més difícil per al teu equip?

Tots, el partits en general des del principi són difícils, perquè nosaltres jugàvem amb la pressió de guanyar TOTS, per ser campiones de lliga. S’acosta el final, i ens queda nomes un partit contra el CP San Cristóbal del Terrassa… No sé com serà, però si guanyem, guanyarem la lliga, no serà un partit fàcil, elles es juguen el descens de categoria i nosaltres el pujar a preferent.  Exceptuant  aquest partit, el més difícil per l’equip jo crec que van ser els partits que vàrem haver de remuntar, ser fortes, posar totes les qualitats juntes i remuntar partits amb fins un 2-0 en contra… allí és quan em va demostrar que el Bellavista Milan es mereix estar on estar. A dalt.

-Com veus el futur del futbol femení?

Cada cop el veig millor, està clar, que no es com altres països, com Estats Units o Alemanya on el futbol femení és molt important i el tenen molt ben considerat... però poc a poc el futur del futbol femení a en aquest país està creixent, amb més equips femenins i més ajudes.

-I dels dos partits contra el CE Sabadell, que en penses del seu joc?

Els dos partits contra el Sabadell van ser partits molts durs, tenen un gran equip amb una davantera molt ràpida, un mig camp molt organitzat i una defensa molt forta. Jo  com a davantera em va costar moltíssim intentar fer-me un forat per marcar o crear perill. Juguen molt bé juntes i és un gran bloc. Els dos partits van ser partits de contacte i de molt joc per part del dos equips. Vaig gaudir.

Des de la web, volem agraïr totes les facilitats que ens ha donat el Club de Futbol Bellavista Milan per a poder contactar amb Maria per a fer-li la entrevista, i també li hem d'agraïr tot el material, fotografies, i tot el que ens ha ajudat per a fer aquest article. Esperem que tinguis un final de temporada feliç i que segueixis gaudint de l'esport que estimem.

dimecres, 16 de maig del 2012

Jornada 29 (i II)

Sant Ignasi o CP San Cristóbal. Sols 1 dels 2 es salva.


Sant Ignasi - CECF Les Garrigues     2-4
Els nervis de les locals per la obligació de puntuar per a sortir del descens les va traïcionar i Judit al minut 5 va posar el 0-1 al marcador per inaugurar-lo. Llavors, les locals es varen asserenar i van començar a carburar en el mig del camp, però sense sort ni claredat en els moments d'arribar al'àrea contrària. Amb el 0-1 aconseguit als primers minuts, es va arribar al descans. A la segona part, les vermelles varen sortir amb un joc de caire més ofensiu, però les de lila les varen matar al contraatac, amb gols d'Estefania, Roset e Irene, per posar al minut 61 un 0-4 que sentenciava el partit. Les de Sarrià només es varen poder acostar el marcador amb dos gols en la última mitja hora, obra d'Adriana Ruiz i d'Inès. Les barcelonines seguiran en posició de descens, empatades a punts amb el CP San Cristóbal, però amb el goal-average perdut, i les de Les Borges Blanques sumen 3 punts més en la seva ja definitiva cinquena plaça.

CP San Cristóbal - Santa Eulàlia de Ronçana     3-4
De sortida, partit molt fluix per part de les locals, amb 3 gols que posava el 0-3 al marcador al minut 35, i només l'encert de Marjorie al minut 42 posava un esperançador 1-3 a la mitja part. A la segona part, el joc va ser molt més igualat, però les visitants en tot moment tallaven les pilotades llargues locals, i posaven el 1-4 per mitjà de Carmen al minut 78, i encara que Marjorie al minut 79 posava el 2-4 i poc abans del final del partit Peque posava el 3-4, els punts volaven cap al camp de les verd-i-blanques, ja salvades però que així pugen a la setena plaça. En canvi, les locals segueixen en 13ena posició, perillosament empatades a punts amb el primer equip en zona de descens, Sant Ignasi, encara que amb la carta del goal-average guanyada.

UD Lourdes - U. At d'Horta     2-5
Partit amb els dos equips ja amb els seus rols finals a la lliga decidits. Les locals ja fa unes jornades que estan a Segona Catalana i les visitants amb la salvació a la ma. La mitja part s'arribaria amb un clar 0-2, amb el que ja s'havia arribat al minut 20, i a la segona part hi hauria més moviment de marcador, amb un gol de falta de la portera visitant que posava el 0-3 i desprès una orgia de gols en els últims 10 minuts de partit, amb el 0-4 d'Aurora, el 1-4 de Pavón, el 1-5 un altre cop d'Aurora i el 2-5 final al límit del temps, en un final de partit espectacular. Les locals no tenien opció de salvar-se però han donat la cara al tram final de lliga, i encara poden donar la campanada a l'última jornada que visiten a les segones classificades, que es poden jugar el títol, i les barcelonines, en canvi com a mínim quedaran desenes, a expenses de la última jornada.

dimarts, 15 de maig del 2012

Jornada 29 (I)

Jornada 29 amb moltes coses en joc. (Foto: Pedro Salado).

Soses Femení - Pardinyes     1-3
Derbi de la Terra Ferma on les visitants es presentaven amb la obligació de guanyar per mantenir les opcions a aconseguir el campionat, i en el minut 6 les coses se'ls posaven de cara quan Alba Suárez marcava el 0-1, però que ràpidament seria contestat per les locals, dos minuts desprès amb gol d'Adriana Carmona que posava la sorpresa momentània i el 1-1 al marcador. A partir d'aquell moment, les locals es feien fortes en defensa, i aprofitant conèixer més el seu propi terreny de joc, sortien en perillosos contraatacs, amb unes visitants que no sabien com trencar les línies enemigues i que patien amb la gespa natural, acostumades elles a jugar en artificial, però quan tothom esperava que s'arribés a la mitja part amb l'empat, de nou Alba Suárez marcava i posava el 1-2 a favor de les visitants, i desesperava a les locals, que estaven fent un bon partit. A la segona part, la tònica del joc seria la mateixa, amb un equip blaugrana que sabia aprofitar la seva feina de contenció i sortia amb criteri, arribant a dominar en algunes fases del joc la zona de creació, i unes groc-i-negres que es mostraven nervioses i patien per que els minuts seguien passant i no arribava la tranquil·litat per elles al marcador, patint més del compte davant un equip, el local, amb moltes ganes d'agradar i de donar mal de caps a un equip tècnicament superior però que en cap moment sabia plasmar aquest fet sobre la gespa, fins que una de les jugadores més destacades de la plantilla, Rosi Sabaté, la que marqués al minut 77 el definitiu 1-3 que sentenciaria el partit, a pesar de que les locals varen intentar en els últims minuts marcar algun gol per a l'esperança, però la benzina ja anava justeta i no varen poder ni tant sols retallar el marcador. Amb aquest marcador final, les locals segueixen en onzena plaça, dos punts per sobre del Cerdanyola B i sense cap perill ja i les visitants seguiran a 2 punts del liderat, però ja només amb 1 jornada en joc.

Cerdanyola B - UD La Planada     1-1
Partit on cap dels dos equips ja es jugava res, però on els dos equips varen demostrar que volien els 3 punts en joc. Les visitants varen sortir però més endollades al camp, amb ganes de gaudir del partit, i al quart d'hora, Mireia Aguilar va fer el 0-1, posant al seu equip en franquícia, davant un equip amb més toc però que no arribava a finalitzar les seves jugades, i així es va arribar al descans. A la segona part, en canvi, les locals varen portar més el pes del partit, i les sabadellenques es llançaven al contraatac amb més criteri, però arribaria el 1-1 per mitjà de Marta, al minut 52, i desprès cap dels dos equips aconseguiria emportar-se el partit al seu estil de joc, aconseguint les visitants (dada curiosa) el seu primer empat fora del seu camp en tota la lliga (3 victòries, 1 empat i 11 derrotes). Les locals segueixen 12enes, dos punts per sota del Soses i les de La Planada seguiran en novena plaça provisional a falta d'una sola jornada.

ENFAF - FC Sant Quirze     1-3
Les andorranes rebien en el seu camp d'Alàs a un Sant Quirze molt cansat per la hora de partit que varen haver de jugar Dijous passat amb 10 jugadores i que varen acabar amb 9, per les lesions que estan suportant algunes de les seves jugadores claus i per alguna baixa més per altres causes, però l'actitud guanyadora que aquest any han demostrat en molts partits va tornar a sortir a la llum i Gema Pacheco i Marta Morales als minuts 20 i 26 varen posar a les escalivades amb un 0-2 al marcador per arribar a la mitja part. A la segona part, els dos equips varen començar a notar la calor ambiental i el ritme de joc va baixar considerablement, fins que al minut 58 Samantha va donar vida al seu equip i al marcador posant el 1-2, i les escalivades es posaven de nou les piles per emportar-se els 3 punts. Llavors vindria quan dos minuts desprès, al 60, Desirée Rúbio posava el definitiu 1-3 al marcador, sent el seu també tercer gol en lliga (a pesar de que la federació li ha escatimat 1), i matant de nou el partit, ja que l'última mitja hora va ser de domini estèril de les verdes, i d'un equip local desfet. L'ENFAF tanca així els seus partits a casa, amb 1 sola victòria i 14 derrotes i les mussoles posen seriosos fonaments a acabar en una brillant sisena plaça, ja que treuen 6 punts a les seves perseguidores (CE Sabadell, amb 1 partit menys), i tancarien amb excel·lent la seva temporada de l'ascens.

dilluns, 14 de maig del 2012

CE Llerona - Bellavista Milan 0-2

El Bellavista, a 1 sols punt del títol (Foto: Bellavista Milan).

Diumenge a la tarda es disputava el derbi de Les Franqueses del Vallès entre les locals, un CE Llerona situat en tercera plaça, defensant-la amb ungles i dents davant les seves perseguidores, la EF Montcada, empatades a punts, i les visitants, un Bellavista Milan líder, amb 2 punts sobre les segones classificades, Pardinyes. Això si, el partit, començava amb pressió per als dos equips, ja que tant EF Montcada com Pardinyes, havien guanyat els seus respectius compromisos abans de l'inici del partit, i la victòria era obligada per als dos equips per aconseguir els seus objectius.

Començava malament el partit per a les locals, quan ja en el minut 26 havien de realitzar dos canvis per lesió de dues de les seves jugadores, encara que s'alleujaria al minut 28, amb un travesser que semblava que posava la por al cos de les roig-i-negres, però no, respondrien amb serenitat, i en un penal comés al minut 35, la sabadellenca Ana Belén Carralero amb tranquil·litat posava el 0-1 al marcador que començava a aplanar el camí de les de Bellavista cap al títol. Amb aquest guarisme, s'arribaria a la mitja part.

A la segona part, les líders aconseguirien al minut 55 el 0-2 amb un gol de Dolores Torres, que està sent decisiva en molts dels partits de l'últim tram de lliga, i a pesar de que l'equip visitant patiria una mica en algunes jugades en defensa, a partir del minut 73, amb la segona groga i conseqüent expulsió de Laura Sánchez, jugarien més tranquil·les fins arribar al final del partit.

Amb aquest resultat, al Bellavista Milan li cal només un puntet en la darrera jornada de lliga, jugant a casa contra el CP San Cristóbal, situades en tretzena plaça i jugant-se el descens, o que el Pardinyes no guanyi a les seves rivals de la jornada 30, on rebran a casa a la UD Lourdes, situada en quinzena plaça i amb el descens certificat. El goal-average està de part del Bellavista Milan.

Per la seva part, ara, al CE Llerona, li cal guanyar a l'última jornada al camp del CE Sabadell i que la EF Montcada perdi en el seu desplaçament a Sabadell, on juga contra la UD La Planada per a poder recuperar la tercera plaça. El goal-average està de part de les blaves.

diumenge, 13 de maig del 2012

EF Montcada - CE Sabadell 3-1

Espectacular lluita entre Arantxa e Isa en el partit d'avui.

E.F. Montcada     3-1     C.E. Sabadell

E.F. Montcada: Davínia, Isa, Andrea, Georgina, Guzmán, Regina, Adriana, Pili, Jéssica, Cristina i Mati. També han jugat: Maria Dolores, Aida, Eva i Patrícia.

C.E. Sabadell: Inés, Yaiza, Marta Gimeno, Cèlia, Cosi, Sònia Lorenzo, Peque, Arantxa, Melània, Tania i Carla López. També han jugat: Ana Aranda, Anna Muñoz, Amanda i Mélody.

Gols: 1-0 Jéssica León (min. 5), 1-1 Sònia Lorenzo (min. 38), 2-1 Mati (min. 68), 3-1 Mati (min. 75).

Bon partit el que s'ha vist en la matinal de Diumenge al Municipal Can Sant Joan entre un Montcada obligat a guanyar per aconseguir seguir en la lluita per la tercera plaça i un CE Sabadell que no es jugava res més que els tres punts, però que ha sortit a guanyar per oferir als assistents un bon partit.

Començaria el partit bé per a les locals, puix que al minut 2, Isa xutava alta la primera oportunitat i seguiria millor, ja que al minut 5 llançaven una falta cap dintre de l'àrea, Mati deixava passar la bola i ajustada al pal Jéssica León rematava a plaer per fer el 1-0. Llavors, 3 minuts desprès les arlequinades respondrien amb una jugada per la banda esquerra de Tania, que la defensa refusava i que Sònia llançava per sobre el travesser. El joc estava més equilibrat, però les ocasions eren per a les vermelles i al quart d'hora Marta Gimeno treia la bola dels peus de Mati just en el moment del remat, i poc desprès Inés refusava una falta molt ben executada, i les sabadellenques responien amb un xut llunyà i desviat de Sònia al minut 20. Per les locals, Laura Guzmán, Mati i Regina serien les que gaudirien de millors oportunitats per a ampliar el marcador, però les blanc-i-blaves gaudirien també de les oportunitats d'Arantxa per a empatar, encara que el 1-1 arribaria al minut 38, quan Pili enviava a córner un bon xut d'Arantxa i en el servei d'aquest, Cosi enviaria un centre mil·limètric per que Sònia rematés perfectament entrant des de la frontal, de cap per igualar el marcador, i a pesar d'un xut alt de Tania i d'una espectacular falta llançada per Pili, que Inés enviaria a córner, el marcador no es mouria fins al descans.

A la segona part, continuaria el domini altern de la bola, però les oportunitats escassejaven i no hi havien arribades tant clares com al primer temps, encara que al minut 64, les vermelles enviarien alta una falta, i l'àrbitre en la següent jugada xiulava un fora de joc inexistent en una passada de Cosi a Arantxa. L'empat el trencarien les de Montcada, quan en un córner tret per Pilar, Mati remataria de cap per posar el 2-1, i amb el Sabadell tocat, Guzmán remataria a boca de canó davant d'una excel·lent Inés que feia una aturada espectacular. El partit es decidiria al minut 75, quan amb les arlequinades estirades a l'atac, Mati tindria un mà a mà on superaria a baix i per el costat a la portera arlequinada, que no podia fer res per aturar el 3-1 amb el que s'acabaria el partit, a pesar de que en els últims minuts les de la capital del Vallès ho varen intentar, més amb el cor que amb el cap.