dimarts, 26 de juny del 2012

diumenge, 24 de juny del 2012

Diumenge de competició

La UE Sant Andreu ja coneix un dels possibles rivals a la categoria, com serà  el CD Binissalem (Foto: Pedro Salado).

Quarts de final de la Copa Catalunya femenina:

Nàstic de Tarragona - RCD Espanyol     1-4

Amb aquest resultat, el RCD Espanyol acompanyarà a UE L'Estartit, FC Barcelona i CD Sant Gabriel a les semi-finals de la competició, que es resoldrà en una final-four en lloc i data per decidir encara i que obrirà la temporada de futbol femení desprès de les vacances.

Ascens a Segona A Masculina:

SD Ponferradina, guanyant a Tenerife per 1-2 i CD Lugo, perdent a Cádiz per 3-1, però guanyant la tanda de penals, seran rivals la propera temporada del CE Sabadell a Segona A.

Ascens a Segona B Masculina:

Catarroja CF perd a casa contra el CD Tudelano, per 0-1 i seran els navarresos els que pugen de categoria. El CD Izarra empata 0-0 al camp de la SD Tenisca i també puja, mentre que la Peña Sport de Tafalla perd a casa contra el Racing B per 0-1 però puja desprès d'haver guanyat fa una setmana a Cantàbria per 1-2. Així els navarreros fan un cap de setmana històric pujant 3 clubs a Segona B. Per la seva part, el CD Binissalem, ganya per 3-1 i confirma el seu ascens, desprès de guanyar a casa del Real Madrid C per 0-2 fa una setmana. 98 anys d'història i primera participació a Segona B per als blaus.


divendres, 22 de juny del 2012

Quarts de final de Copa Catalunya



COPA CATALUNYA FEMENINA:

Quarts de Final, disputats ja:


16/06/12     17.45     AEM Lleida - UE L'Estartit     2-8

21/06/12     20.00     CF Lloret - FC Barcelona     2-8
21/06/12     22.00     CE Júpiter - CD Sant Gabriel     0-13


Quarts de Final, per disputar:
Nàstic de Tarragona - RCD Espanyol   Dissabte, 23/06/12, a les 11 hores.

Els guanyadors de Quarts de final accedeixen a la Final Four, en dates i lloc per determinar.

Totes les dades de la competició, les podeu trobar a:


dimecres, 20 de juny del 2012

Les estadístiques del CE Sabadell 2011/12

L'equip a principi de temporada (Foto: Pedro Salado).

Aquesta temporada 2011/12 ha acabat ja pràcticament per a l'equip femení del CE Sabadell FC, havent aconseguit amb molta solvència i comoditat la permanència a la categoria, i amb l'afegit d'haver fet debutar, a més a diverses jugadores del Juvenil-Cadet al primer equip. Sílvia Piñol, Inés Palmiero, Clàudia Poch, Marta Gimeno, Yaiza Muñoz, Laura Segura, Marina Delgado i Marta Póveda han acabat jugant minuts i partits sencers a Primera Catalana i han demostrat un bon nivell per a la categoria.

El CE Sabadell Femení ha acabat en una còmode vuitena plaça de 16 equips participants, marcant 88 gols i encaixant 68 en els 30 partits disputats, el que significa 2'93 gols marcats per partit durant la lliga. Com ja vàrem comentar, 25 gols va marcar la màxima anotadora, Estefanía González 'Chicho', i a casa va ser el cinquè equip més golejador, amb 3'53 gols per partit, i el setè en camp contrari, amb 2'33 gols per partit, demostrant que ofensivament era un equip força equilibrat.

En canvi, va ser la vuitena millor defensa, amb 2'27 gols encaixats per partit durant la lliga, la setena millor defensa com a visitant, amb 2'40 gols encaixats per partit, però per contra, la desena millor defensa com a local, encaixant 2'13 gols per partit.

En termes de puntuació, a casa va ser el setè equip que més punts va retenir a casa, amb 1'73 punts per partit aconseguit, i el novè millor equip a domicili, recollint 1'07 punts per partit disputat. Com a local, 8 victòries, 2 empats i 5 derrotes aconseguides i com a visitant, 4 victòries, 4 empats i 7 derrotes.

La millor ratxa sumant, van ser de la jornada 1 a la 4, amb 3 victòries i 1 empat, incloent la seva millor ratxa de victòries, de la jornada 2 a la 4. La pitjor ratxa sense guanyar, 4 partits, de la jornada 20 a la 23 i la de derrotes consecutives dues seguides, fet qu ha passat tres cops: 5-6, 20-21 i 28-29.

A final de temporada, s'han disputat ja 2 partits, amb 2 victòries, a Prats de Lluçanès i Molins de Rei, i un torneig a Sitges, guanyat també per el CE Sabadell FC, on ja s'ha vist al nou entrenador, Òscar Quintana, i a nous fitxatges i jugadores a prova, com podreu veure a la fotografia que tanca l'article:

L'equip que ha guanyat el Torneig Blanca Subur (Foto cedida per Natalia Pinto).

dimarts, 19 de juny del 2012

Porteria

Sílvia Piñol, valor de futur.

Si una cosa té el CE Sabadell Femení, és la gran amplitud de jugadores de qualitat que poden cobrir la porteria del primer equip. Al començar la lliga, es va fitxar de la EF Barberà-Andalucia a Tamara Matrín, portera amb molta qualitat i que va demostrar sobradament que podia ocupar permanentment la porteria arlequinada, ja que de bon principi va demostrar ser una de les millors porteres de la categoria.

En el futbol femení, però, està clar que no es poden guanyar la vida, i menys en categories tant sacrificades com la Primera Catalana, i Tamara, que ja havia tastat estar en un equip arbitral, va anar decantant-se cap a l'arbitratge i ha estat ja en diferents partits de competició oficial com a linier, amén de 2 partits fent de linier en partits amistosos en la Nova Creu Alta amb el primer equip del CE Sabadell FC.

El que podria ser un desastre per a qualsevol equip femení, per a les arlequinades només va ser la confirmació de la bona feina que es fa a la cantera femenina i del gran treball que està fent David De Navas, porter del primer equip de l'entitat en els entrenaments que porta a terme setmanalment, i les tres porteres del Juvenil-Cadet van anar debutant amb el primer equip amb un nivell certament alt i sorprenent.

Clàudia Poch, va debutar ja a la segona jornada en la victòria àmplia al camp del Sant Ignasi, completant un bon partit en la poca feina que va tenir, desprès a la resta de partits que ha jugat, ha donat sobrats arguments per a demostrar que pot ser una jugadora del primer equip, i ha estat convocada ja per a 3 entrenaments de la Selecció del Vallès Occidental sub-16 i apunta a ser una de les 2 porteres definitives per al Campionat de Catalunya de seleccions comarcals.

Sílvia Piñol (la foto de capçalera de la notícia és ella), també ha tingut ja aquesta oportunitat de debutar ja amb l'equip. Un dels seus millors partits, a la Jornada 14 va ser contra la EF Montcada, i a pesar d'encaixar 4 gols a la primera part, va salvar els mobles al CE Sabadell davant un equipàs.

Sara Palmiero, la tercera en lliça sota pals arlequinats, també ha demostrat fusta per a tenir molt futur en el món del futbol. Actuacions destacadíssimes, salvant punts molt importants com en el partit a Santa Eulàlia de Ronçana, on va salvar 1 punt sota pals en l'últim minut, demostren que també sap controlar la pressió en els moments complicats dels partits.

També en el passat, el CE Sabadell ha donat porteres de nivell e importants per als seus clubs. En els últims temps, Andrea Hidalgo, per exemple, portera del FC Sant Quirze del Vallès, cinquenes a Primera Catalana, o Laura Segura, que aquesta temporada ha pujat amb la EF Bonaire de Preferent a Segona Divisió son clares mostres de la bona feina que es fa a la base femenina.

Aquesta propera temporada, a part d'intentar mantenir a les 3 porteres del Juvenil-Cadet i seguir treballant amb elles, sembla clar que el primer equip arlequinat comptarà amb un autèntic valor sota pals com és la ex-portera de la U.At. d'Horta, Natalia Pinto, amb passat també a la base del RCD Espanyol. Si es confirma que estarà a la temporada 2012-13 a la plantilla arlequinada, serà una gran notícia per a l'equip.

dilluns, 18 de juny del 2012

At. Can Deu


Un històric del futbol sabadellenc en hores baixes, l'At. Can Deu ha sigut des de la seva fundació històrica un equip amb molta solera en el futbol de la capital del Vallès Occidental. El 1969 va ser fundat un club que va arribat a jugar a Preferent a principis dels anys 90, just 1 categoria per sota de Tercera Divisió, i que fins i tot el 1993, va intentar, junt amb la UD La Planada i l'antiga escola de futbol Tafad, fer una fusió d'equips desprès de que als verd-i-vermells els toqués la grossa de la loteria de Nadal.

Tot aquella efervescència i possibilitats de convertir-se en el segon club de Sabadell se'n va anar en orris, ja que en cap moment es va fer efectiva la fusió, i ni el At. Can Deu mai més ha estat en tant altes categories ni ha tingut el equip vinculat que havia de ser La Planada (en aquells moments a Segona Regional), ni el Tafad va ser el seu futbol base. Tot es va enfonsat tant ràpid com va venir la loteria.

Temporada molt dura per l'At. Can Deu, però on ha aconseguit la permanència (Foto: Txema Soriano).

Aquesta mateixa passada temporada 2011/12, el propi equip Amateur, instal·lat en Tercera Catalana, va estar a punt de no sortir a competir, ja que econòmicament era gairebé impossible aconseguir ni els diners per a les fitxes. Al final, un miracle es va fer i van sortir a intentar mantenir la categoria, cosa que semblava una quimera per a un equip que va lluitar partit darrera partit per a acabar en una més que digne novena plaça, aconseguida amb molt treball i molt esforç durant tota la temporada.

No tot havia de ser bó per a l'equip, ja que el femení, situat en Primera Catalana femenina, no va poder començar la competició, i es va retirar cedint la seva plaça a un altre equip, perdent la ciutat el derbi apassionant que ens oferien cada temporada amb el CE Sabadell i sobretot amb la UD La Planada.

26 d'Agost començarà la pre-temporada de l'Amateur Masculí, però per ara, sense visos de que puguin també tornar a tenir un equip femení, i menys, de tenir cap equip de futbol-base, garant de futur de qualsevol entitat. Esperarem temps millors per a l'equip que comparteix terreny de joc amb el seu rival esportiu, la UD La Planada en el Municipal de Can Deu-La Planada, encara de terra.

diumenge, 17 de juny del 2012

Resultats del cap de setmana



COPA CATALUNYA FEMENINA:
Tercera Ronda, partit que es jugarà aquest 16 de Juny:

16/06/12     20.15     CE Júpiter - EE Guineueta     1-1     Guanya el Júpiter als penals.

Quarts de Final, que es jugarà aquest cap de setmana del 16 i 17 de Juny:


16/06/12     17.45     AEM Lleida - UE L'Estartit     2-8


Nàstic de Tarragona - RCD Espanyol pendent de data i horari.     

CF Lloret - FC Barcelona es disputarà el 21 de Juny a les 20 hores. 
CE Júpiter - CD Sant Gabriel pendent de data i horari.

Els guanyadors de Quarts de final accediran a la Final Four, en dates i lloc per determinar.

La competició té també alguns condicionants, com que els partits es jugaran en el camp de l'equip de més baixa categoria i en el cas de que siguin de mateixa categoria, es jugarà al camp de l'equip situat a dalt del quadre que ha penjat la fcf a la seva web:




COPA CATALUNYA MASCULINA:

Tercera Ronda, Primera fase, que es jugarà aquest cap de setmana del 16 i 17 de Juny:

Roda de Barà - Morell     2-0
AEM Lleida - Cervera     4-4     El Cervera passa ronda per penals.
Base Roses - La Jonquera     1-1     El Base Roses passa ronda per penals.
Sant Salvador de Cercs - Vila-roja B     0-3
Lliçà d'Amunt - EC Granollers     2-2     L'EC Granollers passa ronda per penals.
Sant Joan de Montcada - Vilassar de Dalt     0-1
Olympia II - La Guàrdia   2-3  

Ibèria B - Equipo Ja     2-3



Sobre aquesta eliminatòria, agraïm a Cristian Garcia saber el desenvolupament dels penals del Base Roses - La Jonquera. Més informació sobre la competició a l seva web: http://centredesportslhospitalet.blogspot.com.es/2012/06/copa-catalunya-1a-fase-3a-eliminatoria.html

divendres, 15 de juny del 2012

Cap de setmana de competició.


COPA CATALUNYA FEMENINA:
Tercera Ronda, partit que es jugarà aquest 16 de Juny:


16/06/12     20.15     CE Júpiter - EE Guineueta

Quarts de Final, que es jugarà aquest cap de setmana del 16 i 17 de Juny:


16/06/12     17.45     AEM Lleida - UE L'Estartit
Nàstic de Tarragona - RCD Espanyol

CF Lloret - FC Barcelona es disputarà el 21 de Juny. 
CD Sant Gabriel està a l'espera del resultat del partit entre el CE Júpiter i la EE Guineueta.

Els guanyadors de Quarts de final accediran a la Final Four, en dates i lloc per determinar.

La competició té també alguns condicionants, com que els partits es jugaran en el camp de l'equip de més baixa categoria i en el cas de que siguin de mateixa categoria, es jugarà al camp de l'equip situat a dalt del quadre que ha penjat la fcf a la seva web:


COPA CATALUNYA MASCULINA:

Tercera Ronda, Primera fase, que es jugarà aquest cap de setmana del 16 i 17 de Juny:


Roda de Barà - Morell
AEM Lleida - Cervera
Base Roses - La Jonquera
Sant Salvador de Cercs - Vila-roja B
Lliçà d'Amunt - EC Granollers
Sant Joan de Montcada - Vilassar de Dalt
Olympia II - La Guàrdia

Ibèria B - Equipo Ja

dijous, 14 de juny del 2012

Selecció Sub-16 Vallès Occidental-Sabadell


Aquest divendres, 15 de Juny, se celebra l'últim entrenament de la Selecció Comarcal de futbol femení Sub-16 del Vallès Occidental, delegació de Sabadell, en vistes al campionat comarcal que aquesta temporada està posant en marxa la FCF. La primera fase del campionat la disputaran el 30 de Juny a Viladecans, on s'enfrontaran a les seleccions de Vallès Occidental - Terrassa, la del Baix Llobregat i la del Barcelonès, que se li suposa que han de ser les favorites del grup.

L'equip tècnic, conduït per Gerard Taulé, té també a en José Reina com a segon entrenador i a en Jordi Romagosa com a delegat i entrenador de porteres, on també hi col·labora en temes informatius, Pedro Salado. Desprès de dos entrenaments que ja s'han fet, aquest tercer ja s'han convidat a les jugadores amb més possibilitats d'assistir-hi.



Les jugadores i els clubs de procedència son:
EF Barberà - Andalucia:
- Andrea Aceituno
- Laura Benitez
- Maria Riba

Cerdanyola del Vallès FC:
- Noelia Hilla
- Claudia Lazaro
- Maria Urpina

CE Mercantil:
- Maria Minguell
- Nerea Peinado
- Laia Pozo
- Gemma Zea

Badia del Vallès CD:
- Alba Castro
- Nerea Delgado
- Melania García

FC Sant Quirze del Vallès:
- Desiree Rubio

CE Sabadell FC:
- Patricia Ballesteros
- Claudia Poch
- Marta Poveda
- Laura Segura

CF Ripollet:
- Alba Maya



dimarts, 12 de juny del 2012

Entrevista a Marjorie Flores, del CP San Cristóbal durant la 2011/12.


Marjorie Flores, davantera del CP San Cristóbal.

Avui tenim amb nosaltres l'entrevista a una jugadora, Marjorie Flores, que realment ha sigut una de les entrevistes més difícils de fer per mi, ja que l'admiració i l'apreci que tinc cap a aquesta jugadora és inmens, des de que la vaig veure jugar en els seus temps com a jugadora del CE Sabadell i a la que personalment li tinc molta estima. Actualment, i als seus 19 anys, segueix sent una destacada jugadora, noble en el terreny de joc, hàbil en el regat, letal en la definició davant de porta vestint la samarreta del CP San Cristóbal en la temporada 2011-12. Ella ens ha explicat tot això:

Com vas descobrir el futbol?
Vaig descobrir el futbol de molt petita, amb 4 anys ja començava amb la pilota però fins als 7 anys no  vaig poder començar a jugar en un equip femení, concretament en el Juan XXIII de Terrassa.


Quin ha sigut el teu recorregut per aquest esport?
He passat per diversos equips, encara que el que més m'ha marcat va ser el RCD Espanyol, on vaig poder guanyar una Lliga i una Copa Catalunya. Personalment mai hagués pensat que podria arribar a guanyar aquests títols. 

Jo vaig començar en el Juan XXIII de Terrassa, on vaig poder jugar contra equips molt potents com RCD Espanyol, FC Barcelona i CE Sabadell. En aquells temps va ser quan el CE Sabadell es fixà en mi i em va proposar anar a jugar allà, cosa que vaig acceptar. Hi vaig ser bastant temps, i on vaig poder arribar a jugar a Primera Nacional (actual Segona Divisió), convocant-me l'equip a pesar de que jo era Infantil, i jugar contra tot un L'Estartit. Desprès d'allà vaig anar al RCD Espanyol, on com he dit abans vaig aconseguir dos títols força importants, i desprès vaig tornar al CE Sabadell. La temporada 2011/12 he estat en el CP San Cristóbal de Terrassa.

Com valores personalment la temporada que ha acabat?
Personalment penso que la temporada no ha estat molt bona, ja que varem començar bastant malament al principi de Lliga i no hem sabut portar bé la situació.

Quina ha sigut per tu la sorpresa positiva i la decepció d'aquesta categoria?
La sorpresa ha estat poder jugar contra grans jugadores que he vist que hi han en aquesta categoria i potser la decepció ha sigut no haver pogut arribar més alt amb el meu propi equip en la classificació.

-Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?
Em vaig sentir amb una motivació especial quan vaig jugar contra el CE Sabadell, perquè va ser el meu ex equip, i també contra la Unió Atlètica d'Horta, pel gran camp que tenen. En aquests partits, surto més nerviosa però també amb més confiança.

Quin partit aquesta temporada creus que ha sigut el més difícil per al teu equip?
Crec que els partits més dificils han estat quan hem jugat contra el CE Sabadell, sobretot per la tensió i per els nervis que hi han en aquest tipus de partits.

Com veus el teu futur en el futbol femení?
El meu futur en el futbol femení sincerament no el sé, però m'agradaria tornar a arribar ben amunt i no abaixar els braços, i sobretot seguir jugant al futbol per molt de temps i seguir aprenent.

Que em pots dir del CE Sabadell Femení aquesta temporada?
Dels dos partits contra el CE Sabadell, he vist que tenen un joc de molta qualitat, també crec que hi ha molt nivell per part de totes les seves jugadores i en definitiva, hi veig un gran equip.

Aprofitem per agraïr a Marjorie la seva predisposició, atenció i rapidesa en contestar aquesta entrevista. Gran jugadora a la que li desitgem tota la sort del món en la propera temporada.

dilluns, 11 de juny del 2012

El gol del CE Sabadell 2011/12

Chicho ha sigut indiscutiblement la màxima artillera del CE Sabadell Femení aquesta teporada (Foto: Pedro Salado).

És molt important marcar gols en el joc del futbol. El CE Sabadell n'ha marcat 88 en els 30 partits de lliga que ha disputat aquesta temporada i és un equip que basa el seu atac amb un bon joc de creació, en el centre del camp, amb un bon trident finalitzador en els últims metres del camp.

Desgraciadament aquesta temporada el mig del camp, la part més creadora, ha patit moltes lesions, fet que segurament ha repercutit en que l'equip no aconseguís estar més a munt de la taula classificatòria, però l'equip ha estat el millor cinquè atac com a local, amb una mitjana de 3'53 gols per partit (53 gols en 15 partits), i el setè atac com a visitant, amb una mitjana de 2'33 gols per partit (35 en 15), per ser finalment el cinquè millor atac en general de la categoria, promitjant 2'93 gols per partit.

A continuació us detallem totes les golejadores de l'equip arlequinat:

Estefanía González 'Chicho'     25 gols.
Ana Aranda     14 gols.
Tania Cabello     9 gols.
Arantxa López     9 gols.
Marisol López     8 gols.
Amanda López     6 gols.
Gisela Vidal     4 gols.
Sònia Lorenzo     3 gols.
Carla López     3 gols.
Anna Muñoz     2 gols.
Carla Ucero     2 gols.
Cèlia Olmo     1 gol.

2 gols més en pròpia porta.

diumenge, 10 de juny del 2012

Copa Catalunya, masculina i femenina:

El futbol modest segueix movent-se.


COPA CATALUNYA FEMENINA:


Tercera Ronda, jugada aquest cap de setmana del 9 i 10 de Juny:

Q1. UE Porqueres - CF Lloret     3-5
Q2. Riudeperes At. - AEM Lleida     1-3
Q3. Pardinyes FC - Nàstic de Tarragona     1-3
Q4. EF Guineueta  - Badalona CF     Dimecres, 13 de Juny a les 20 hores.

Quarts de Final, a jugar el 16 i 17 de Juny:



CF Lloret - FC Barcelona
AEM Lleida - UE L'Estartit
Nàstic de Tarragona - RCD Espanyol
Guanyador Q4 - CD Sant Gabriel

Els guanyadors de Quarts de final accediran a la Final Four, en dates i lloc per determinar.

La competició té també alguns condicionants, com que els partits es jugaran en el camp de l'equip de més baixa categoria i en el cas de que siguin de mateixa categoria, es jugarà al camp de l'equip situat a dalt del quadre que ha penjat la fcf a la seva web:


COPA CATALUNYA MASCULINA:

Segona Ronda, jugada aquest cap de setmana del 9 i 10 de Juny:

Borges del Camp - Morell     0-3
Miralcamp - Cervera     0-2
Roda de Barà - Sant Pere Molanta     3-0
Fàtima - La Guàrdia     1-1     La Guàrdia passa eliminatòria per penals.     
Marca de l'Ham - La Jonquera     1-2
Sant Miquel de Fluvià - Base Roses     2-2     Base Roses passa eliminatòria per penals.
Vila-roja - Atlètic Club Banyoles     4-2
Sant Salvador de Cercs - Sant Quirze de Besora     4-1
CE Llerona - EC Granollers     2-2
Lliçà d'Amunt - Olímpic la Garriga     4-2
Tiana - Vilassar de Dalt     1-6
Cabrera - Sant Joan de Montcada     1-2
Almeda - Equipo Ja     0-1
Ibèria B - Carmelo     6-2



Exempts: AEM i Olympia II.

divendres, 8 de juny del 2012

Estadístiques generals Primera Catalana Grup 2.


La lliga de Primera Catalana, en el grup 2, on estava immers el CE Sabadell va acabar ja fa unes setmanes, però avui us fem una petita dissecció estadística del que va ser el campionat de Lliga.

El campió, Bellavista Milan, va aconseguir l'ascens patint fins a l'última jornada, però havent perdut sols un encontre en tot el campionat, precisament contra les segones classificades, Pardinyes, a la jornada 19, per 2-4. El Bellavista, també va empatar 3 partits, a casa, contra el CE Sabadell, i a fora contra EF Montcada i CECF Les Garrigues. Ha sigut el tercer equip més golejador i el segon més golejat.

El Pardinyes, per la seva banda, s'emporta els honors de ser l'equip més golejador de la categoria, amb 142 gols a favor, que suposen una mitjana de 4'73 gols a favor per partit, i també ser l'equip menys golejat de la categoria, però l'ha llastrat el fet de perdre un partit a casa, contra les campiones Bellavista Milan per 1-4 i dos més a fora, als camps de la EF Montcada i de la UD La Planada. També varen perdre dos importants punts a l'empatar a casa en el derbi contra el Soses.

La classificació final, va quedar així:













Equip






Punts J. G. E. P. F. C.

1 BELLAVISTA MILAN 81 30 26 3 1 130 39

2 PARDINYES C.F. 79 30 26 1 3 142 33

3 EF MONTCADA 70 30 22 4 4 97 57

4 C.E. LLERONA 65 30 21 2 7 134 50

5 LES GARRIGUES 60 30 19 3 8 81 37

6 SANT QUIRZE 48 30 15 3 12 77 61

7 SANTA EULÀLIA 43 30 12 7 11 84 63

8 C.E. SABADELL F.C. 42 30 12 6 12 88 68

9 U. At. HORTA 40 30 12 4 14 62 81

10 U.D. LA PLANADA 37 30 11 4 15 74 80

11 SOSES FEMENI 36 30 10 6 14 51 71

12 CERDANYOLA 'B' 32 30 9 5 16 54 68

13 SANT IGNASI 24 30 7 3 20 69 143

14 C.P. SAN CRISTOBAL 23 30 6 5 19 73 108

15 U.D. LOURDES 8 30 2 2 26 54 152

16 ENFAF 3 30 1 0 29 18 177











BELLAVISTA MILAN queda així com a campiones i per tant pugen a Preferent, on acompanyaran a les campiones dels altres 2 grups de la categoria, Guineueta i UE Porqueres. Pardinyes, sent el millor segon per coeficient dels 3 grups, podria pujar de categoria, en cas d'alguna renúncia a Preferent o fins i tot de Nacional. 

C.P. SAN CRISTOBAL, U.D. LOURDES i ENFAF en canvi, perden la categoria amb el seu descens a Segona Catalana. No se sap quins equips els substituiran, ja que la FCF haurà de compondre els grups segons proximitat geogràfica i tindrà 48 clubs per repartir en teòricament 3 grups.

També us posem a les vostres mans les estadístiques següents:
Golejada més gran com a local: CE Llerona - ENFAF     13-0
Golejada més gran com a visitant: ENFAF - CECF Les Garrigues     0-9
Equip més golejador: Pardinyes C.F.     142 gols.
Equip menys golejat: Pardinyes C.F.     33 gols.
Equip amb més punts fets a casa: EF Montcada     43 punts (14-1-0).
Equip amb més punts fets a fora: Bellavista Milan     41 punts (13-2-0).
Equip més golejador com a local: Pardinyes C.F.     83 gols.
Equip més golejador com a visitant: Bellavista Milan     61 gols.
Equip menys golejat com a local: Pardinyes C.F.     12 gols.
Equip menys golejat com a visitant:  Bellavista Milan      17 gols.

Mitjana de gols per partit:      5'39 gols.
Resultat més comú:     3-2, 15 vegades.
Jornada més golejadora:     9ena jornada. 56 gols.
Partits sense gols: 2. Horta - Les Garrigues i Soses - Santa Eulàlia Ronçana.

Màxima golejadora del campionat: Anna Molet (C.E. Llerona)     98 gols en 28 partits disputats.