diumenge, 6 de gener del 2013

Altres límits.


Amb tantes vacances en l'àmbit futbolístic, on els partits de competició son quasi inexistents en aquest país, us recomanem la visita a diverses webs i blogs de companys que tant son col·laboradors, com seguidors d'aquesta plana, i per el que primer començarem, és per el blog del company Pedro Salado, col·laborador de la web que esteu llegint, i que fa poc ha llançat a la xarxa la seva aportació a la fotografia sota el nom de Pedro Salado Lorente Fotografia. Va començar relativament no fa molt, a la temporada futbolística 2010-11, amb les seves fotografies per a la revista digital El Saballut i per a la web www.arlekinats.com per acabar fent a Eibar, el 28 de Maig de 2011, la fotografia de la celebració del gol que va tornar al CE Sabadell FC a Segona A, un lloc que històricament li pertocava però que feia 18 anys que somniava en tornar-hi. A partir d'allà, el club el va fitxar com a fotògraf del centenari equip i fins i tot ha realitzat les fotografies dels jugadors al conegut joc del FIFA.


El segon enllaç, és el d'un company a la xarxa, seguidor del CE L'Hospitalet, i que si sou amants del futbol català i del futbol modest, el coneixereu per el seu blog sobre l'equip riberenc, El blog de L'Hospi, on detalla l'actualitat del seu club. Cristian Garcia s'ha aventurat en un nou blog, que promet força, sobretot dedicat a les interioritats del futbol català més modest, dir The Catalan Groudhopper, on podreu trobar articles sobre els seus viatges a camps de futbol desconeguts per a la majoria del públic futboler, però que per una raó o altre tenen atractiu o un cert encant per als que estimem aquest esport i practicar-lo de manera modesta. Aquí us el presentem:


I la tercera opció que us presentem, és el projecte que varen començar no fa molt en Roger Sánchez i en Sergi Vargas per a divulgar una mica més tot el que pertany al futbol català, una web de referència a tots els que estiguem involucrats en algun equip de les diverses categories del futbol al nostre país i que també compta amb la feina de Dani Torrente, Anna Julvé o Gonzalo de Melo entre d'altres. Una aposta arriscada però que poc a poc suma cada cop més seguidors que volen conèixer els resultats, classificació, notícies, fitxatges o altres interioritats dels seus equips més propers o estimats. Us els presentem també avui:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada