Gisela, destacada en un partit que dona ales al CE Sabadell.

C.E.C.F Les Garrigues     0-3     C.E. Sabadell

C.E.C.F Les Garrigues: Alba Jové, Estefania, Anna Roset, Gemma Marrades, Cristina García, Iris, Sílvia, Laura, Sònia, Cristina Tió i Alba Capdevila.

C.E. Sabadell: Pinto, Laura Heis, Desiree, Marisol, Mayo, Melania, Lola, Mati, Ruth, Gisela i Arantxa. També varen jugar: Carla López, Gemma i Judith. Convocada: Verónica.

Gols: 0-1 Lola (min. 15), 0-2 Mayo (min. 59), 0-3 Arantxa (min. 75).

De nou les noies del CE Sabadell tenien un enfrontament complicat, contra un gran equip, i un cop més donen la cara, demostrant que aquest equip té ganes d'aconseguir el títol i posant més punts de diferència sobre les segones classificades, començant el partit amb l'empenta habitual, amb molta intensitat, i amb molta concentració, puix que visitaven precíssament a les segones classificades, la CECF Les Garrigues, i sabien que les de lila no els posarien les coses fàcils. Seria al quart d'hora de partit, que Lola posaria el 0-1 al marcador rematant una passada extraordinària d'Arantxa, i donava més tranquil·litat a les vallesanes, que treballarien molt bé la intensitat defensiva per arribar amb aquesta mínima, però valuosa renda a la mitja part.

Al segon temps, i al minut 59 de partit, Mayo pentinaria una bola posada perfectament per Gisela per a batre a la portera local i posar el 0-2 que donava mig partit a les visitants. Si el partit no estava del tot clar, seria Arantxa la que s'encarregaria de sentenciar el partit amb el 0-3 al minut 75, deixant clar per a qui serien els 3 punts, a pesar de que l'equip local en cap moment es va donar per vençut i va demostrar que és un rival a tenir en compte d'aquí a final de temporada en la lluita per l'ascens. Amb aquest resultat, el CE Sabadell FC segueix líder, però ja amb 46 punts i el CECF Les Garrigues continuarà en la segona plaça, amb 34 punts.