dimecres, 23 de gener del 2013

Jornada 15, Primera Catalana

Les Garrigues es posen en segona plaça (Foto: CECF Les Garrigues).

CECF Les Garrigues - Soses Femení     2-1
Partit marcat per el vent i per el fred, on va regnar la igualtat i on es va veure al llarg del partit molt joc directe, on Gemma Marrades va posar per davant del marcador a l'equip de Les Borges Blanques, al minut 23 per posar el 1-0 però que es va trobar que a punt d'arribar a la mitja part, Adriana Carmona posaria el gol per empatar 1-1 el partit per arribar amb la igualtat al descans. Al segon temps, els nervis anirien a més i el mal temps marcaria el joc, però de nou, una inspirada Gemma Marrades marcaria el 2-1 al minut 67 amb el que acabaria el partit, a pesar de que les visitants varen intentar l'empat fins a l'últim sospir. Amb aquest resultat, les locals es col·loquen segones, amb 34 punts, a 9 del liderat marcat per el CE Sabadell. Les visitants, en canvi, segueixen a la zona tranquil·la amb 21 punts a mitja lliga.

UE Tàrrega - EF Montcada     1-4
Les montcadenques segueixen demostrant que son un equip amb molts recursos i a pesar de la important baixa d'una de les seves millors jugadores, la portera Davinia, varen demostrar que poden seguir lluitant per ser un dels equips punters de la lliga, on ja s'han col·locat a sols 2 punts de la segona plaça. En el partit, Nerea Talavera va posar el 0-1 al minut 20, però les locals varen empatar per mitjà de Gemma Vilariño, al minut 35 per arribar al mig temps amb el 1-1 que deixava tot pendent per a la segona part. Al segon temps, i amb la pluja de protagonista, les visitants van posar una marxa més, Nerea Talavera va fer el 1-2 al minut 55 i Pili Pérez al 70 i Laura Cendón al 80 varen posar el 1-4 final que segueix deixant a les locals amb 15 punts, amb sols 3 de diferència sobre les seves perseguidores, FC Artés, encara que conserven els 8 punts que tenen sobre el descens directe. En canvi, les vallesanes, arriben als 32 punts, a la quarta plaça i empatades amb les terceres, CE Manresa. El liderat, però, encara està a 11 punts.

CE Seagull - FC Martinenc     1-4
CF Barceloneta - FC Artés     2-3
UE Sant Andreu B - FC Sant Quirze     3-2
Cerdanyola FC B - UD La Planada     3-4
CE Manresa - CE Júpiter     1-3