dilluns, 28 de gener del 2013

Jornada 16, Primera Catalana.

Les locals, a pesar d'errar un penal varen guanyar, a Rubí (Foto: Javier L.).

UE Rubí - UD La Planada     3-1
En el partit de les baixes, les locals eren les que patien més per a la seva situació a la taula classificatòria, i a més se'ls va complicar el partit amb un gol de Marta Tomás al minut 15 que posava el 0-1 per a les sabadellenques, encara que Marjorie al minut 26 posaria el 1-1 amb el que s'arribaria al descans desprès de que la pròpia Marjorie no pogués transformar el penal del que varen disposar el minut 40. A la segona part, en canvi, les carbassa-verd no tindrien tanta consistència defensiva i ja al minut 52 Marta Valenzuela faria el 2-1, i tres minuts desprès, Maria Clotilde faria el definitiu 3-1, que no podrien remuntar les sabadellenques a pesar de posar més futbol que les locals a l'última mitja hora de partit. Així, la UE Rubí segueix en catorzena plaça, però amb 10 punts i a 2 de la salvació, mentre que la UD La Planada, seguirà amb 24 punts en setena  posició a la categoria.

UE Tàrrega - FC Artés     2-1
Partit clau per als dos equips per allunyar-se de les places de descens, i que va començar de la pitjor manera possible per a les visitants, ja que al minut 2, rebia Cristina Valera una vermella directe per fer una falta vora de l'àrea al llançar al terra a una rival que enfilava cara a porta amb la pilota. A més, i sols 1 minut desprès, Gemma Vilariño faria el 1-0, que semblava trencar les aspiracions visitants, però al minut 18, les bagenques marcarien el 1-1, obra de Ester Rovira. Amb el domini i les oportunitats de les locals, transcorreria el primer temps, fins que al minut 42, de nou Gemma Vilariño faria el 2-1 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les locals seguirien portant el pes del partit, i a pesar d'alguns atacs amb poca fé de les visitants, cap dels dos equips ampliarien el marcador. La sentència de les d'Artés va ser la expulsió de Laura Escayola per una falta fora de l'àrea tallant a una rival el camí cap a porteria. A partir d'allà, les locals es varen dedicar a fallar moltes oportunitats i el partit va morir amb el 2-1 final. Les targarines queden amb 18 punts, 8 per sobre del descens, i les bagenques amb 12, sols 2 per sobre de les places de perill.

Cerdanyola FC B - CE Manresa     2-1
UE Sant Andreu B - Soses     1-3
CF Barceloneta - FC Sant Quirze     3-1
CE Seagull - EF Montcada     2-1
FC Martinenc - CE Júpiter     4-2