La base. Cantera arlequinada.

Equip: Aprendre a competir, lluitar i també compartir (Foto: Pedro Salado).

Juvenil A femení:
UE Seva - CE Sabadell FC     2-2
Les arlequinades visitaven a un dels equips que lluiten per sortir del descens, amb la obligació de puntuar per seguir en la zona tranquil·la i evitar que li retallessin distàncies a la classificació, i ben aviat, Marina Delgado, al minut 12 marcaria el 0-1, i a pesar de que les locals es varen treure la son de les orelles, aquesta mínima avantatge a favor de les vallesanes aguantaria fins al mig temps. A la segona part, les locals varen empatar, per mitjà de Natàlia Jordà, al minut 60, però quatre minuts desprès la menuda davantera sabadellenca Patri Bermejo va fer el 1-2, però quan les visitants ja gairebé celebraven els 3 punts aconseguits, Marta Comas, al descompte faria el 2-2 que repartia els punts. Amb aquest puntet, el CE Sabadell queda en novena plaça, amb 18 punts, i amb 8 sobre el descens.

L'altre equip arlequinat i de Sabadell, el CE Mercantil, empatava diumenge al matí, 3-3 amb el Pubilla Casas, desprès d'anar guanyant 3-0 a la mitja part, i ocupa la catorzena plaça, amb 10 punts i 1 puntet per sota de la salvació.

Juvenil B femení:
CE Sabadell FC B - CF Parets     12-0
Partit sense gaire història i pallissa monumental que es va obrir amb el gol de Marta Mora al minut 3, que posava el 1-0 al marcador, i al quart d'hora el marcador ja senyalava un clar 5-0. Les arlequinades varen anar ampliant el marcador fins arribar a la mitja part amb un definitori 8-0. A la segona part, les sabadellenques varen jugar amb menys tensió i sols un ensorrament físic i psicològic de les visitants va permetre que marquessin 4 gols més en els últims 10 minuts de partit. Les locals queden així amb 22 punts en els 13 partits que porten disputats.

Infantil A femení:
PBB Viladecans - CE Sabadell FC     0-5
Les locals, en última plaça de la classificació no havien de ser un gran escull per a les arlequinades, i ben aviat, per mitjà de Míriam Martín, al minut 6, varen fer el 0-1 que obria el marcador. Poc a poc, l'equip visitant va ser el que va portar la veu cantant sobre la gespa i va sumar els tres punts, que les col·loquen en quarta plaça, amb 28 punts i les manté a 5 de la segona plaça, ocupada per el Llevant Les Planes.

Infantil B femení:
CE Sabadell FC B - FC Matadepera    2-2
L'equip local, necessitat de victòries, rebia a l'equip que tenia just a sobre la classificació, i al qual guanyant podia empatar-lo a punts a la classificació, i a pesar de començar molt bé, marcant Marta Lora al minut 11 el 1-0 i agafant més distància al minut 49 amb un altre gol de Nerea Reyes, en 5 minuts, del 52 al 57, va encaixar dos gols de la jugadora rival Maria Bolívar, que trencava finalment l'aspiració sabadellenca per sumar els 3 punts. Amb aquest empat, el CE Sabadell queda en vuitena plaça, amb 8 punts en 13 partits i amb 1 sobre OAR Vic i UD Cirera i 2 sobre la UE Sants, els seus perseguidors.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
PBB La Roca - CE Sabadell FC     7-1
Les nostres visitaven el camp de les terceres classificades amb ganes de puntuar però res més començar, la màxima golejadora de l'equip local, Emma Loughman obriria el marcador i faria 4 gols en 20 minuts que posarien un 4-0 difícil de remuntar. El partit es va asserenar i les visitants varen tardar força minuts en tornar a marcar, però varen sumar 3 gols més i el gol de l'honor visitant va arribar per mitjà d'Abril del Toro. Amb aquesta derrota, el CE Sabadell seguirà en cinquena plaça amb 21 punts en els 12 partits que ha disputat.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
CF Igualada - CE Sabadell FC B     7-1
Les arlequinades visitaven Les Comes amb la esperança de treure quelcom positiu davant un dels equips de la part alta de la classificació, però Ona Barrón, al minut 3 va fer el 1-0, i a pesar de que les visitants varen aguantar molt bé el joc local i fins i tot varen empatar al minut 31 amb gol de Maria de Fulguencio, les igualadines varen plasmar la seva superioritat per acabar golejant a les nostres, que seguiran novenes, amb 13 punts en 13 partits disputats.