dimecres, 30 de gener del 2013

Segona Catalana, Grup 3

El CS Juan XXIII, llançades cap l'ascens (foto cedida per l'equip).

CD Badia - CS Juan XXIII     0-12
Les líders varen demostrar que van llançades cap al títol en un partit on les locals només varen poder aguantar 4 minuts, fins que Ivette Aluja va fer el 0-1, i sis minuts desprès, també va fer el 0-2. Llavors Saray Vidaña va fer el 0-3 al minut 20 i a la mitja part es va arribar amb un còmode 0-8, amb 3 gols de Vero Fernández i 2 més d'Ivette, que va fer un partit extraordinari. A la segona part, l'equip egarenc va triangular més i va practicar un joc menys directe, per marcar quatre gols més, obra de Sílvia González, de nou Ivette, que ella sola va fer una maneta i 2 gols més de Laura Arribas, quan les locals ja no els quedaven forces per aguantar el vendaval de joc que va demostrar l'equip visitant. El CD Badia queda en sisena plaça, amb 21 punts en els 13 partits disputats, i les de Les Arenes segueixen líders, amb 36 punts en els 12 partits que han jugat, sense conèixer res més que la victòria.

CE Mercantil - ADEFB Ripollet     3-5
Les locals sortien molt motivades per a guanyar i seguir molt a prop de la segona plaça de Lliga, que a final de temporada podria donar un ascens, i de seguida varen posar el 1-0, obra de Carolina al quart d'hora, per seguir dominant la major part de la primera part, sense finalitzar les oportunitats que varen tenir, però Raquel Corral va demostrar que quan s'entona és una jugadora de molta categoria i va marcar dos gols, als minuts 40 i 44 (aquest de penal) per posar el 1-2 a mitja part. Al segon temps, només sortir del vestuari, Carolina va empatar per a les locals, però Raquel Corral un minut desprès va tornar a posar en franquícia a les de Ripollet, per marcar més tard 2 gols més i fer una mà de gols, i demostrar que quan vol, és un escàndol de jugadora. Amb el 2-5, semblava que acabaria el partit, però les locals no es varen donar per vençudes fins al xiulet final i Carolina va fer el 3-5 a 3 minuts del final del partit. Les arlequinades queden quartes, amb 24 punts i a 4 punts de la segona plaça, ja que el CF Palautordera també va perdre el seu encontre, mentre que l'ADEFB Ripollet es col·loca amb 16, encadenant 3 partits seguits sumant victòries.
Dani E.S.

CF Martorelles - CF Ripollet     3-4
CF Vilamajor - UD Lourdes     1-2
CF Caldes - CF Palautordera     2-1
CE Lliçà d'Amunt - FC Palau     1-1
CE Sant Celoni -     Descansa, ja que l'Ametlla del Vallès s'ha retirat de la competició.

Classificació:

1-  CS Juan XXIII     36 punts (1 partit menys).
2-  CF Palautordera     28 pts.
3-  CF Caldes de Montbui     28 pts.
4-  CE Mercantil     24 pts.
5-  CE Lliçà d'Amunt     21 pts.
6-  CD Badia     21 pts.
7-  CE Sant Celoni     18 pts (1 partit menys).
8-  ADFB Ripollet     16 pts.
9-  FC Palau-Solità     14 pts (1 partit menys).
10-CF Ripollet     13 pts.
11-UD Lourdes     13 pts.
12-CF Martorelles     7 pts .
13-CF Vilamajor     4 pts.
14-CF Ametlla del Vallès     Retirat.

La classificació reflexa els punts retirats per la baixa de la competició del CF Ametlla del Vallès.